Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Týden před Štědrým dnem jsem dostal nové hodinky, a protože se jedná o hodinky ne příliš na tomto fóru obvyklé (a navíc dnes svítilo na procházce sluníčko) udělal jsem pár snímků...

post-2687-1230661264.jpg

post-2687-1230661278.jpg

post-2687-1230661291.jpg

post-2687-1230661314.jpg

post-2687-1230661323.jpg

post-2687-1230661336.jpg

post-2687-1230661349.jpg

post-2687-1230661361.jpg

post-2687-1230661374.jpg

post-2687-1230661383.jpg

post-2687-1230661393.jpg

post-2687-1230661405.jpg

post-2687-1230661488.jpg

post-2687-1230661504.jpg

post-2687-1230661516.jpg

Návštěvník YPO
Odesláno

moc hezké fotky i hodinky - musel jsem se chca nechca podívat co to stojí a upadl jsem do mrákot, ale to je stále stejná písnička, která nic nemění na tom, že se mi ty hodinky líbí

Odesláno (upraveno)
pěkné Primky. Jaká je u těchto konkrétně svítivost?

Čau, Bobe, mrkni do recenzí, dal jsem tam pár dojmů. Jinak musím říct, že svítivost pro mě byla nejpříjemnějším překvapením. Měl jsem doma na pár dnů půjčený vzorek z Eltonu, ten svítil cca 4 hodiny. To bylo zklamání, ale neodradilo mě to. O to větší radostí je, že moje hodinky svítí velmi dlouho, celou noc. Zatím jsem netestoval, jak dlouho je svítivost ve tmě čitelná (zatím prokazatelně 8 hodin), ale jednou to zkusím a napíšu. Svítivost není tak kvalitní jako např. u Omega Railmaster, Breitling Hercules nebo Seiko Samurai, je však srovnatelná s např. Seiko řady 5. Zřejmě to bude šířkou indexů, dobře ale svítí i ručky, kde není tolik luminiscenční hmoty. Je mi jedno, proč tak svítí, hlavní pro mě je, že kdykoli v noci se můžu spolehlivě podívat, kolik je hodin :-))

edit: kam, sakra, zmizel tvůj Jawa-avatar?

Upraveno uživatelem M916
Odesláno
moc hezké fotky i hodinky - musel jsem se chca nechca podívat co to stojí a upadl jsem do mrákot, ale to je stále stejná písnička, která nic nemění na tom, že se mi ty hodinky líbí
Běžně u oduševnělejších reakcí na nový hodinky zdejších členů necituju někoho jinýho, tentokrát mi YPO mluví přímo z duše ... B)

Odesláno
pardon za OT...nikam...já jeho Jawa-tar stále vidím.

Hmmm. tak já tam vidím ava řízek a salát; to asi ten stesk po štědrovečerní večeři :-)))

Odesláno

Moc pěkné hodinky, líbí se mi moc. Absence datumovky jim jen prospěla. A zvětšení se podařilo, není na úkor zhoršení proporcí.

Jen dotaz - je ten ciferník černočernej? Na fotkách to vypadá jako taková divná antracitová.

Odesláno
Moc pěkné hodinky, líbí se mi moc. Absence datumovky jim jen prospěla. A zvětšení se podařilo, není na úkor zhoršení proporcí.

Jen dotaz - je ten ciferník černočernej? Na fotkách to vypadá jako taková divná antracitová.

Je černočernej (i když teď, pod umělý světlem, se to dost špatně prohlašuje, protože antireflex dělá fakt divy :-)), fotky byly dělány pod přímým sluníčkem a to asi vyvolalo ten pocit antracitu.

Návštěvník Kamil
Odesláno
... protože antireflex dělá fakt divy :-)), fotky byly dělány pod přímým sluníčkem a to asi vyvolalo ten pocit antracitu.

Zkus někdy polarizační filtr.:)

Odesláno (upraveno)

Malý dotaz ke stroji, to že je tam 68 bez datumu znamená, že je datový můstek sundanej nebo že se ponechal a akorát není v číselníku otvor pro datum. Díky za odpověď .

EDIT: Vyřešeno, viz. RECENZE

Upraveno uživatelem rmx
Odesláno
Malý dotaz ke stroji, to že je tam 68 bez datumu znamená, že je datový můstek sundanej nebo že se ponechal a akorát není v číselníku otvor pro datum. Díky za odpověď .

EDIT: Vyřešeno, viz. RECENZE

;)

• po měsících...
  • Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...