ANT Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 Ahojte, davam sem fotky hodiniek Mido, ktore ma velmi zaujali. O znacke Mido v podstate nic neviem - zatial
PhoeniX Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 MIDO mám rád a tyhle se povedly, jde o limitku.
Duke650 Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 (upraveno) MIDO vnímám jako solidní střední třídu, vybral bych si , kdysi jsem pokukoval po Mido Commander Chronometer a Mido All Dial Upraveno 31. prosince 2008 uživatelem Duke650
Návštěvník Snow Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 MIDO mám ve velké oblibě, také jsem si hned jedny pořídil. Doufám, že se jedná o nové fotografie, pokud ano je to super, protože se vrátili ke starému logu.
PhoeniX Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 Snow napsal: MIDO mám ve velké oblibě, také jsem si hned jedny pořídil. Doufám, že se jedná o nové fotografie, pokud ano je to super, protože se vrátili ke starému logu. Staré logo bylo nádherné, dýchala z něj na mě retro atmosféra, limitka je několik let stará, možná i 5. Jde o tzv. Centerchronograph., viz. číselník.
Návštěvník Snow Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 PhoeniX napsal: Staré logo bylo nádherné, dýchala z něj na mě retro atmosféra, limitka je několik let stará, možná i 5. Jde o tzv. Centerchronograph., viz. číselník. Tak to je velká škoda, máš pravdu, retro atmosféra jak vyšitá, to nové je hrůza . Mám hodinky, které mají na číselniku logo nové a korunku signovanou starým, co bych za to dal, aby to bylo obráceně. Jen co se zlepší má finanční kondice, což je běh na dlouho trať , budu Centerchrono sledovat, bohužel to bude asi marná snaha, protože MIDO se na ebay moc často nevyskytuje. Němci mají nové modely za celkem kruté ceny a v USA je to samý Ocean Star nebo Commander a to jsou modely, které mě vůbec neberou. Pŕavdou je, že spousta členů fóra nemá MIDO v oblibě kvůli tzv.popelníkovému pouzdru. Loga staré nové moje All Dial chronometer MIDO Multifort, které bych si přál, jedná se o model Multifort, líbíl by se mi v kombinaci S/S
PhoeniX Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 Multifort mají pěknou korunku a spínače. Ovšem řadu All Dial mám nejraději. Vidím tam nápad a originalitu, za kterou by se nemusely stydět hodinářské firmy vyšší kategorie. Kdysi jsem koupil ocean star sport chrono v Ti kvůli vodotěsnosti, ale byla to chyba. I když má All Dial Chrono WR 100 M, měl jsem je vzít. Vždycky, když jdu kolem vitríny a vidím to pouzdro, tah a super spínače, tluču se do hlavy.
gas Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 nebýt soudku, tak jsem je koupil, škoda, jinak skvělé hodinky
Ghill Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 (upraveno) Mido mam tiez rad, zo swatch grupy ma snad beru najviac. Mal som All Dial GMT, ale uz hovoria pane inemu clenovi fora. Zostala mi doma este tato limitka EDIT: preklAp Upraveno 31. prosince 2008 uživatelem Ghill
lolohh Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 Kdybyste je někdo chtěl, tak nikdy nenošené za 1449? jsou tady, z února 2008 za 1339? tady. Teda snad to jsou ony, moc jsem to nestudoval.
Návštěvník Snow Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 Multiforty mají prostě ten správný střih, jukněte na další model, ze kterého na mě dýchá Latinská Amerika. MIDO má na tomto horkém a vlhkém kontinentu svou neotřesitelnou pozici díky speciálnímu korkovému těsnění korunky, které je pro toto území naprosto ideální.
Návštěvník Snow Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 Alda napsal: No já si jedny koupil v r. 2003 Skvělé
PhoeniX Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 (upraveno) Snow napsal: Multiforty mají prostě ten správný střih, jukněte na další model, ze kterého na mě dýchá Latinská Amerika. MIDO má na tomto horkém a vlhkém kontinentu svou neotřesitelnou pozici díky speciálnímu korkovému těsnění korunky, které je pro toto území naprosto ideální. Někde jsem četl (na chronomagu samozřejmě ), že prý ve Střední a Jižní Americe má Mido slušnou prodejnost. Upraveno 31. prosince 2008 uživatelem PhoeniX
ANT Odesláno 3. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 (upraveno) Alda napsal: Jako za ty peníze jsou to opravdu slušné hodinky. Mido navíc myslím i testuje přesnost strojku v několika polohách. Moje Mida jdou po pěti letech +/- 1s. keby bol niekto fakt velmi zahladeny do tej limitky co som sem daval, tak tu je na predaj https://www.watch.de/cgi-bin/bilddetails.pl...5119&lang=2 cena neni najhorsia podla mna, su tam dokonca dva kusy Upraveno 5. ledna 2009 uživatelem ANT
Návštěvník Snow Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2009 (upraveno) Přihodím ještě jednu fotku z http://www.watchtop.com/html/200701/16/111131289.htm Edit - v téhle barevné kombinaci se mi obzvlášť líbí Upraveno 6. ledna 2009 uživatelem Snow
lolohh Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2009 Snow, neumíš prosím najít nějaké pěkné fotky těchto Mid? Příp. v černé, nebo chronografy. Díky!
Návštěvník Snow Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2009 (upraveno) lolohh napsal: Snow, neumíš prosím najít nějaké pěkné fotky těchto Mid? Příp. v černé, nebo chronografy. Díky! Něco najdu, vydrž. Edit - ještě zdroj http://www.al-ghazali.com.sa/branddetail.php?ID=29&New= http://www.godida.com/product/product.asp?pid=5470 Upraveno 6. ledna 2009 uživatelem Snow
lolohh Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2009 Snow napsal: Žádný problém, jednou jsem ukazoval na fóru své terabytové HDD, vždycky něco vytáhnu. Edit - ještě zdroj http://www.al-ghazali.com.sa/branddetail.php?ID=29&New= Díky. Koukal jsem na ně v Details a moc se mi líbily. A cena (hlavně těch chronografů) je celkem rozumná...
Návštěvník Snow Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2009 Já zase žeru MIDO All DIAL Chronometer Karbon, už jsem s nimi jednou na fóru otravoval, poslali mě do hajzlu, prý bych byl jak z cirkusu.
ANT Odesláno 8. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2009 sakris, zacinaju sa mi naejako pacit hodinky s oranzovymi prvkami....uz dva dni pokukavam po Oris Chronoris a podobnych veciach....samozrejme na kozi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se