Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Odesláno

MIDO mám ve velké oblibě, také jsem si hned jedny pořídil. Doufám, že se jedná o nové fotografie, pokud ano je to super, protože se vrátili ke starému logu.

Odesláno
  Snow napsal:
MIDO mám ve velké oblibě, také jsem si hned jedny pořídil. Doufám, že se jedná o nové fotografie, pokud ano je to super, protože se vrátili ke starému logu.

Staré logo bylo nádherné, dýchala z něj na mě retro atmosféra, limitka je několik let stará, možná i 5. :( Jde o tzv. Centerchronograph., viz. číselník.

Návštěvník Snow
Odesláno
  PhoeniX napsal:
Staré logo bylo nádherné, dýchala z něj na mě retro atmosféra, limitka je několik let stará, možná i 5. :( Jde o tzv. Centerchronograph., viz. číselník.

Tak to je velká škoda, máš pravdu, retro atmosféra jak vyšitá, to nové je hrůza :crying_anim02: . Mám hodinky, které mají na číselniku logo nové a korunku signovanou starým, co bych za to dal, aby to bylo obráceně. Jen co se zlepší má finanční kondice, což je běh na dlouho trať :crying_anim: :crying_anim: , budu Centerchrono sledovat, bohužel to bude asi marná snaha, protože MIDO se na ebay moc často nevyskytuje. Němci mají nové modely za celkem kruté ceny a v USA je to samý Ocean Star nebo Commander a to jsou modely, které mě vůbec neberou. Pŕavdou je, že spousta členů fóra nemá MIDO v oblibě kvůli tzv.popelníkovému pouzdru.

Loga

staré nové

mido_logo479.jpg mido490.jpg

moje All Dial chronometer

mido_1117.jpg

MIDO Multifort, které bych si přál, jedná se o model Multifort, líbíl by se mi v kombinaci S/S

mido_2871.jpg

Odesláno

Multifort mají pěknou korunku a spínače. Ovšem řadu All Dial mám nejraději. Vidím tam nápad a originalitu, za kterou by se nemusely stydět hodinářské firmy vyšší kategorie. Kdysi jsem koupil ocean star sport chrono v Ti kvůli vodotěsnosti, ale byla to chyba. I když má All Dial Chrono WR 100 M, měl jsem je vzít. Vždycky, když jdu kolem vitríny a vidím to pouzdro, tah a super spínače, tluču se do hlavy.

Odesláno (upraveno)

Mido mam tiez rad, zo swatch grupy ma snad beru najviac. Mal som All Dial GMT, ale uz hovoria pane inemu clenovi fora. Zostala mi doma este tato limitka M8340-5-H8-9s.jpg

EDIT: preklAp

Upraveno uživatelem Ghill
Návštěvník Snow
Odesláno

Multiforty mají prostě ten správný střih, jukněte na další model, ze kterého na mě dýchá Latinská Amerika. MIDO má na tomto horkém a vlhkém kontinentu svou neotřesitelnou pozici díky speciálnímu korkovému těsnění korunky, které je pro toto území naprosto ideální.

mido576.jpg

Odesláno (upraveno)
  Snow napsal:
Multiforty mají prostě ten správný střih, jukněte na další model, ze kterého na mě dýchá Latinská Amerika. MIDO má na tomto horkém a vlhkém kontinentu svou neotřesitelnou pozici díky speciálnímu korkovému těsnění korunky, které je pro toto území naprosto ideální.

Někde jsem četl (na chronomagu samozřejmě :)), že prý ve Střední a Jižní Americe má Mido slušnou prodejnost.

Upraveno uživatelem PhoeniX
Odesláno (upraveno)
  Alda napsal:
Jako za ty peníze jsou to opravdu slušné hodinky. Mido navíc myslím i testuje přesnost strojku v několika polohách. Moje Mida jdou po pěti letech +/- 1s.

keby bol niekto fakt velmi zahladeny do tej limitky co som sem daval, tak tu je na predaj

https://www.watch.de/cgi-bin/bilddetails.pl...5119&lang=2

cena neni najhorsia podla mna, su tam dokonca dva kusy

Upraveno uživatelem ANT
Odesláno

sakris, zacinaju sa mi naejako pacit hodinky s oranzovymi prvkami....uz dva dni pokukavam po Oris Chronoris a podobnych veciach....samozrejme na kozi

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...