Spongebob Odesláno 5. července 2023 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2023 před 5 hodinami, krtek napsal: 6,8 metru - na 68m nemám papíry a hlavně odvahu Takže se zatím podívaly jen do 20m. Nepodařilo se mi to vyfotit pořádně Paráda! To je fakt dobrá věc.. a co je tam za složitost? Jen pro info...
Toblin Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Odesláno 5. července 2023 (upraveno) před 5 hodinami, krtek napsal: Záznam ponoru se zapíná stiskem modrého tl. 2s a taky ukončuje. Příjemně mě to překvapilo (nejsem potápěč, ale miluju plavání a vodu). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. července 2023 uživatelem Toblin
Spongebob Odesláno 6. července 2023 Autor Nahlásit Odesláno 6. července 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
krtek Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Odesláno 6. července 2023 před 20 hodinami, Spongebob napsal: Paráda! To je fakt dobrá věc.. a co je tam za složitost? Jen pro info... Záznam ponoru se má spustit automaticky 1,5m pod hladinou. To se mi u prvního ponoru nestalo, spustil jsem ho ručně (modrým tlačítkem) asi v osmi metrech - a všechny hloubky byly o těch 8m posunuté. Před druhým ponorem jsem záznam spustil ručně, před vstupem do vody svítilo na displayi 0.0m a všechno fungovalo jak má - včetně pískání při příliš rychlém výstupu. Ve vodě jsem porovnával hloubku s bráchovo Tissot Sea Touch a sedělo to. Zůstal záznam s délkou ponoru, max. dosaženou hloubkou a teplotou vody. Měření hloubky mi fungovalo i při šnorchlování - když jsem ho předem zapnul. Ale pak jsem toho dost litoval - při každém vrácení se na hladinu pískalo upozornění na moc rychlý výstup, takže jsem pískal v podstatě furt. Závěr - pro rekreačního potápěče jako jsem já (3-4 ponory ročně) je to ideální náhrada potápěčského počítače.
Dushakx Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Odesláno 6. července 2023 To je cool takový funkce, kurňa škoda že jsou mi velké
Spongebob Odesláno 6. července 2023 Autor Nahlásit Odesláno 6. července 2023 před 54 minutami, Dushakx napsal: To je cool takový funkce, kurňa škoda že jsou mi velké Dokud nevyzkoušíš, nevíš
Spongebob Odesláno 8. července 2023 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2023 V 6. 7. 2023 v 15:00, krtek napsal: Záznam ponoru se má spustit automaticky 1,5m pod hladinou. To se mi u prvního ponoru nestalo, spustil jsem ho ručně (modrým tlačítkem) asi v osmi metrech - a všechny hloubky byly o těch 8m posunuté. Před druhým ponorem jsem záznam spustil ručně, před vstupem do vody svítilo na displayi 0.0m a všechno fungovalo jak má - včetně pískání při příliš rychlém výstupu. Ve vodě jsem porovnával hloubku s bráchovo Tissot Sea Touch a sedělo to. Zůstal záznam s délkou ponoru, max. dosaženou hloubkou a teplotou vody. Měření hloubky mi fungovalo i při šnorchlování - když jsem ho předem zapnul. Ale pak jsem toho dost litoval - při každém vrácení se na hladinu pískalo upozornění na moc rychlý výstup, takže jsem pískal v podstatě furt. Závěr - pro rekreačního potápěče jako jsem já (3-4 ponory ročně) je to ideální náhrada potápěčského počítače. A pípání nejde asi vypnout co? Jinak by mě tahle funkce bavila, šnorchluju celkem dost a občas si říkám že by se mi nějakej hloubkoměr hodil...ale někakej jednoduchej a funkční.
krtek Odesláno 8. července 2023 Nahlásit Odesláno 8. července 2023 před 38 minutami, Spongebob napsal: A pípání nejde asi vypnout co? Jinak by mě tahle funkce bavila, šnorchluju celkem dost a občas si říkám že by se mi nějakej hloubkoměr hodil...ale někakej jednoduchej a funkční. Bohužel, vypnout to nijak nejde
Spongebob Odesláno 17. července 2023 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Spongebob Odesláno 17. července 2023 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Spongebob Odesláno 4. srpna 2023 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2023 (upraveno) Přišly nějaký další nato strapy.. zatím červeňák Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. srpna 2023 uživatelem Spongebob
Spongebob Odesláno 9. srpna 2023 Autor Nahlásit Odesláno 9. srpna 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Spongebob Odesláno 13. srpna 2023 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2023 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. srpna 2023 uživatelem Spongebob
Spongebob Odesláno 17. srpna 2023 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2023 Dnes jsem ve schránce objevil oranžádu a vypadá to na vítěze Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Spongebob Odesláno 18. srpna 2023 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Spongebob Odesláno 2. září 2023 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2023 Mušov.. vodní nádrž nové mlýny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Spongebob Odesláno 2. září 2023 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Spongebob Odesláno 2. září 2023 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2023 Dnes poslední Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
odjinud Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2023 Trochu si hraju s páskama... hodinky jsem koupil zde na fóru, byly na oranž NATU. Nebylo špatné, ale trn spony byl krátký, takže pokud se vychýlil do boku, což na měkkém NATU není problém, hodinky spadly. Vždy tedy naštěstí, když jsem měl bundu, takže jsem je jen vylovil z rukávu. Pak jsem nasadil origo gumu, kterou jsem k tomu taky dostal. Nějak mě popravdě nezaujala, přišlo mi to takové fádní. Nakonec jsem objednal na Ali pár strapů a pomalu s nima experimentuju. Na arniovky padl Bond Zulu; není špatnej, ale NATO přesky by na tom byly asi lepší... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Spongebob Odesláno 7. listopadu 2023 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2023 klucííí pomozte prosím s výběrem safíru https://forum.chronomag.cz/topic/97914-seiko-mod-ako-na-to/page/16/#comments
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se