Panchart Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 Nevím no, asi jako Mikov, pěkný kousky občas udělaji a při stanovení ceny jsou už asi pořádně sjetý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 25. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 25. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2023 To jsou tvoje ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 26. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2023 Zatím ještě ne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 26. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2023 před 56 minutami, Jan_Jan_2006 napsal: Zatím ještě ne.... Ahoj, už mám echo od Zekona, že jeho 00/50 a včerejší RedBar. Takže je bereš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 26. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2023 Uvidíme ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 5. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2023 Mě se líbí a asi do nich půjdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 5. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2023 před 9 minutami, Dokusan napsal: Mě se líbí a asi do nich půjdu Jestli to není ironie, tak budeš mít možná smolika, měly by být vyprodané i když na webu eltonu zatím jejich dostupnost je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 5. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2023 před 4 minutami, špelda66 napsal: Jestli to není ironie, tak budeš mít možná smolika, měly by být vyprodané i když na webu eltonu zatím jejich dostupnost je. Ironie to není a nějaký kousek se snad ještě najde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 5. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2023 (upraveno) Ok, snad budeš mít pravdu, pak dej echo jak jsi pochodil. Upraveno 5. června 2023 uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 5. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2023 To jsem též zvědavej jak dopadneš. Mně se líbí taky, i když mám pocit, že je to skoro hřích to tady přiznat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 5. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2023 Právě, jsem zvědavej kolik se jich tady nakonec objeví, respektive kdo se s nima pochlubí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 5. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2023 Mňo nebyla by to první limitka, kterou tady místní sepsuli, ale ve skutečnosti se po ní jen zaprášilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 5. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2023 Tak jo, já mám zaplacený č. 38, když jsem objednával bylo na výběr ze dvou čísel, ještě mi nabídli č. 46. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 5. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2023 @Dokusan, @špelda66 No super, tak držím palce a doufám, že sem pak nasypete nějaký fotky a dojmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 5. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2023 před 1 hodinou, Radik napsal: @Dokusan, @špelda66 No super, tak držím palce a doufám, že sem pak nasypete nějaký fotky a dojmy. Myslím si,že budou až někdy po prázdninách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 5. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2023 (upraveno) Já mám předběžný termín předání první týden v srpnu, ale jinak co mám neofiko info, tak už by měli první kusy kompletovat. Upraveno 5. června 2023 uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 V 5. 6. 2023 v 22:03, špelda66 napsal: Já mám předběžný termín předání první týden v srpnu, ale jinak co mám neofiko info, tak už by měli první kusy kompletovat. Já následně: Děkuji Vám za zprávu. Vaše hodinky tedy zadávám do výroby s dodáním v průběhu září. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 před 22 minutami, Dokusan napsal: Já následně: Děkuji Vám za zprávu. Vaše hodinky tedy zadávám do výroby s dodáním v průběhu září. tak ještě byly, super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 26. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2023 V 7. 6. 2023 v 8:12, Dokusan napsal: Já následně: Děkuji Vám za zprávu. Vaše hodinky tedy zadávám do výroby s dodáním v průběhu září. Tak jak jsi na tom ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se