Přejít na obsah

Nástroj na úpravu mikroregulácie ťahu OP36

extreeme

Doporučené příspěvky

Potreboval by som poradiť, aký nástroj kúpiť na úpravu mikroregulácie na ťahu k OP36.

Pripadá mi to ako užšia stěžejka ale klasickým Bergeon 6767S, ktorý mám na remienky, sa tam nedostanem, vidlicový hrot je príliš široký.

Možno by to chelo len vymeniť za nejaký menší hrot? Ideálne, aby som som vedel mikroreguláciu posunúť bez nutnosti rozpojiť celý ťah.

Prikladám pre istotu fotku, ľavá strana, mám to posunuté úplne na kraj a chcel by som to skúsiť posunúť o jeden stupeň vpravo bez nutnosti navštevy hodinára.

IMG_6331.thumb.jpeg.51167ecddd745951c5cb5844f391da52.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Citovat

ale jestli jsi prazskej a nechces se s tim bastlit a shanet po netu sroubovacky, tak bych se s tim klidne stavil u AD, az pujdes okolo.. Jsou velmi ochotny a nechat si tam zmensit tah je podle me uplne normalni.

Som v Prahe, ale takéto veci by som sa radšej naučil spraviť sám.

Citovat

Podle me to moc resis, vem nejakej tenkej sroubovacek 1,2 nebo 1,4mm treba od Narexu a opatrne to soupni.. Vzdy mi to uplne stacilo:)

Tak po trochu snahy a vytrvalosti sa mi to podarilo klasickým špendlíkom :)

Citovat

Ja na to mam neco takovyho https://www.amazon.com/Bergeon-Spring-Tweezer-Removal-Fitting/dp/B07FVJXQ89 

Je to blbuvzdrozny, takze to zvladam ovladat i ja 😀. Da se koupit i neco min znackovyho a taky to udela sluzbu. 

To vyzerá dosť dobre, možno by stačil pinzeta s úzkymi hrotmi.

Odkaz ke komentáři

před 8 hodinami, extreeme napsal:

Som v Prahe, ale takéto veci by som sa radšej naučil spraviť sám.

Tak po trochu snahy a vytrvalosti sa mi to podarilo klasickým špendlíkom :)

To vyzerá dosť dobre, možno by stačil pinzeta s úzkymi hrotmi.

Myslím, že pinzeta ti bude vyklouzávat z drážek spring baru.   Ja používám  taky pinzetu Bergeron. Je to sice předražená pinzeta, ale funguje bezvadně a uchráníš  se škrábanců.20230118_213521.thumb.jpg.2f1dd358641d6e7d66521a1f56ab6313.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...