extreeme Odesláno 1. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2023 Potreboval by som poradiť, aký nástroj kúpiť na úpravu mikroregulácie na ťahu k OP36. Pripadá mi to ako užšia stěžejka ale klasickým Bergeon 6767S, ktorý mám na remienky, sa tam nedostanem, vidlicový hrot je príliš široký. Možno by to chelo len vymeniť za nejaký menší hrot? Ideálne, aby som som vedel mikroreguláciu posunúť bez nutnosti rozpojiť celý ťah. Prikladám pre istotu fotku, ľavá strana, mám to posunuté úplne na kraj a chcel by som to skúsiť posunúť o jeden stupeň vpravo bez nutnosti navštevy hodinára. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2023 Podle me to moc resis, vem nejakej tenkej sroubovacek 1,2 nebo 1,4mm treba od Narexu a opatrne to soupni.. Vzdy mi to uplne stacilo:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
extreeme Odesláno 1. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2023 Tak prvé Rolex, som opatrný Skúšal som to tým hrotom na opačnom konci Bergeonu a veľmi to nešlo. Ale ok, skúsim nejaký menší šrubovák, možno to len chce trochu viac šikovnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 1. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2023 Tohle myslím sedí https://www.chronoshop.cz/bergeon-6767-af-1mm-nahradni-hrot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 1. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2023 Nesedí, rolex má 0.8mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 5. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2023 V 1. 5. 2023 v 21:56, Baker napsal: Nesedí, rolex má 0.8mm 0,8 má ale na šroubky na tahu, ne na stěžejku u tahu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dwg Odesláno 5. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2023 ale jestli jsi prazskej a nechces se s tim bastlit a shanet po netu sroubovacky, tak bych se s tim klidne stavil u AD, az pujdes okolo.. Jsou velmi ochotny a nechat si tam zmensit tah je podle me uplne normalni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 5. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2023 0,8 má ale na šroubky na tahu, ne na stěžejku u tahu...Jo, normálně to tou 0,8 dělám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 5. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2023 před 4 hodinami, tkol napsal: 0,8 má ale na šroubky na tahu, ne na stěžejku u tahu... Tak jaký je podle Tebe tento rozměr pro nástroj na uchycení stěžejky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 7. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2023 Ja na to mam neco takovyho https://www.amazon.com/Bergeon-Spring-Tweezer-Removal-Fitting/dp/B07FVJXQ89 Je to blbuvzdrozny, takze to zvladam ovladat i ja . Da se koupit i neco min znackovyho a taky to udela sluzbu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
extreeme Odesláno 7. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2023 Citovat ale jestli jsi prazskej a nechces se s tim bastlit a shanet po netu sroubovacky, tak bych se s tim klidne stavil u AD, az pujdes okolo.. Jsou velmi ochotny a nechat si tam zmensit tah je podle me uplne normalni. Som v Prahe, ale takéto veci by som sa radšej naučil spraviť sám. Citovat Podle me to moc resis, vem nejakej tenkej sroubovacek 1,2 nebo 1,4mm treba od Narexu a opatrne to soupni.. Vzdy mi to uplne stacilo:) Tak po trochu snahy a vytrvalosti sa mi to podarilo klasickým špendlíkom Citovat Ja na to mam neco takovyho https://www.amazon.com/Bergeon-Spring-Tweezer-Removal-Fitting/dp/B07FVJXQ89 Je to blbuvzdrozny, takze to zvladam ovladat i ja . Da se koupit i neco min znackovyho a taky to udela sluzbu. To vyzerá dosť dobre, možno by stačil pinzeta s úzkymi hrotmi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonmisses Odesláno 7. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2023 před 8 hodinami, extreeme napsal: Som v Prahe, ale takéto veci by som sa radšej naučil spraviť sám. Tak po trochu snahy a vytrvalosti sa mi to podarilo klasickým špendlíkom To vyzerá dosť dobre, možno by stačil pinzeta s úzkymi hrotmi. Myslím, že pinzeta ti bude vyklouzávat z drážek spring baru. Ja používám taky pinzetu Bergeron. Je to sice předražená pinzeta, ale funguje bezvadně a uchráníš se škrábanců. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se