Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

hned jak se mi dostanou do pařátů tak dám vědět - podle loňských posledních zpráv by to mělo být po Novém roce, to už bylo, tak snad brzy :)

Odesláno
máš na ně zálusk?

Mno jo. Automaty ještě nemám. Asi bílý se zelenou, přijdou mi takové nejvíc vintážní. Děda míval v tomhle designu hodiny v dílně, tak možná proto.

Odesláno
hned jak se mi dostanou do pařátů tak dám vědět - podle loňských posledních zpráv by to mělo být po Novém roce, to už bylo, tak snad brzy :)

v německu před 7. lednem nikdo nepracuje..

• po 2 týdnech...
Návštěvník Překližka
Odesláno

vypadá to dost dobře a pokud dobře vidím tak je řemen po celé délce stejně široký - to je super

Odesláno
vypadá to dost dobře a pokud dobře vidím tak je řemen po celé délce stejně široký - to je super

Tenhle typ řemenů se mi líbí, mám ho na starých Omegách a vypadají s ním dokonale :-)

• po měsících...
Odesláno

To Kubson:

už víš cenu toho řemenu na Archimede Vintage? Koupil bych ho na svou növou limitku RLT17.

Dík za info.

• po 3 týdnech...
Návštěvník Tada
Odesláno

Pocity? Na Olomoucké srazu jsem si je vzal na ruku a nebylo mi to proti srsti a to se mi na fotkách moc nelíbily, působí skutečně vintage dojmem. I když pro mě vyvstává otázka - proč si nepořídit nějaké skutečně vintage pilotky :P?

Odesláno (upraveno)

Dnes jsem AV omylem ( :crying_anim::crybaby::shutup::tired::blink::suicide_anim: ) zahlédl na Chronošopu... Ehm... Nemá někdo prosím fotku na ruce? Vidím to totiž černě...

Akorát škoda, že mají datumku. Tu si mohli soudruzi v NDR odpustit. A bílá datumka na černým cíferu taky nejni zrovna echt.

Ale ty světlé se zelenýma ručičkama :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem CzechJoker

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...