Churchill Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2009 Už máte někdo vintážní Archimede? Nějaké fotečky, dojmy, pocity ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2009 máš na ně zálusk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2009 hned jak se mi dostanou do pařátů tak dám vědět - podle loňských posledních zpráv by to mělo být po Novém roce, to už bylo, tak snad brzy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2009 které to mají být? černý nebo bílý číselník? Zelené nebo oranžové ručky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 3. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2009 máš na ně zálusk? Mno jo. Automaty ještě nemám. Asi bílý se zelenou, přijdou mi takové nejvíc vintážní. Děda míval v tomhle designu hodiny v dílně, tak možná proto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2009 hned jak se mi dostanou do pařátů tak dám vědět - podle loňských posledních zpráv by to mělo být po Novém roce, to už bylo, tak snad brzy v německu před 7. lednem nikdo nepracuje.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2009 Ach to německo. Trošku mě tam točí ta datumovka. Mohli si ji odpustit. Za mě jinak bílá s oranžovými. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2009 Archimede Vintage Oranžové indexy a bílý ciferník, to je paráda. Více fotek v odkazu na WUS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Překližka Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2009 vypadá to dost dobře a pokud dobře vidím tak je řemen po celé délce stejně široký - to je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2009 pokud dobře vidím tak je řemen po celé délce stejně široký - to je super nojo, fakt že je.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2009 vypadá to dost dobře a pokud dobře vidím tak je řemen po celé délce stejně široký - to je super Tenhle typ řemenů se mi líbí, mám ho na starých Omegách a vypadají s ním dokonale :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radan Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Dobrý den,jak vypadají ty originál hodinky z 20tých let? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2009 To Kubson: už víš cenu toho řemenu na Archimede Vintage? Koupil bych ho na svou növou limitku RLT17. Dík za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2009 To Kubson: už víš cenu toho řemenu na Archimede Vintage? Koupil bych ho na svou növou limitku RLT17. Dík za info. všechny z teletiny od archimede jsou za 790 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radan Odesláno 31. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2009 Dobrý den,jak vypadají ty originál hodinky z 20tých let? Měl jsem na mysli co bylo vzorem pro tyto hodinky....nějaké odkazy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2009 A nějaké fotky na ruce?Nejlépe těch bílých s oranžovými indexy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2009 Pocity? Na Olomoucké srazu jsem si je vzal na ruku a nebylo mi to proti srsti a to se mi na fotkách moc nelíbily, působí skutečně vintage dojmem. I když pro mě vyvstává otázka - proč si nepořídit nějaké skutečně vintage pilotky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 18. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2009 (upraveno) Dnes jsem AV omylem ( ) zahlédl na Chronošopu... Ehm... Nemá někdo prosím fotku na ruce? Vidím to totiž černě... Akorát škoda, že mají datumku. Tu si mohli soudruzi v NDR odpustit. A bílá datumka na černým cíferu taky nejni zrovna echt. Ale ty světlé se zelenýma ručičkama Upraveno 18. dubna 2009 uživatelem CzechJoker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 18. dubna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2009 Taky po nich stůňu! Jenže práce fuč, tak musí počkat. Ale fotku na ruce bych uvítal taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se