Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

@TomakOdkedy sú hodinky Rolex takto nedostupné? Viem, že v roku 2018 keď som chcel poprvé kúpiť, už neboli dostupné ani Suby ani GMT.

Odesláno
před 4 hodinami, Davis napsal:

@TomakOdkedy sú hodinky Rolex takto nedostupné? Viem, že v roku 2018 keď som chcel poprvé kúpiť, už neboli dostupné ani Suby ani GMT.

Šlo to postupně od nejžádanějších modelů, já ty své suby v roce 2018 vyměnil za exp II, které v tom roce ještě dostupné byly. Dlouho se držely dostupné milgy, airkingy  a ještě déle datejusty. Z okamžité nabídky zmizely nejrychleji celoocelové modely, kdy některé kousky jsou v bico nebo fullgoldu stále poměrně rychle k dispozici.    

• po měsících...
Odesláno

Nešetřil jsem, z investovaných cca 250 tisíc jsem v průběhu třeťáku na vysoký udělal téměř 10 mega, takže jsem si udělal po bakalářce radost a koupil celozlaté Rolex Submariner.

Odesláno
V 8. 3. 2024 v 12:06, Quaress napsal:

Nešetřil jsem, z investovaných cca 250 tisíc jsem v průběhu třeťáku na vysoký udělal téměř 10 mega, takže jsem si udělal po bakalářce radost a koupil celozlaté Rolex Submariner.

wen moon? 🚀

Odesláno
před 12 hodinami, matejcaha napsal:

wen moon? 🚀

Nové ATH už padlo, takže pre nás chudobnejších očakávať kedy budu strielať coiny v altseason ktoré máme v portfóliu :thumbsup_anim:  , potom sa budu dať riešiť RLX

Odesláno
před 51 minutami, MaaBe napsal:

Nové ATH už padlo, takže pre nás chudobnejších očakávať kedy budu strielať coiny v altseason ktoré máme v portfóliu :thumbsup_anim:  , potom sa budu dať riešiť RLX

Haha, ja mam munici jeste z 2022, ale AD se nejak odmlcelo (uz skoro pul roku nic) 🤭

Odesláno

Podle mě Btc pořádnou rally v tomhle Bull marketu ještě nezažil, očekávám cenu rok až rok a půl po halvingu minimálně 300 tis. dolarů, o altech nemluvně.

• Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...