Davis Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Odesláno 20. května 2023 @TomakOdkedy sú hodinky Rolex takto nedostupné? Viem, že v roku 2018 keď som chcel poprvé kúpiť, už neboli dostupné ani Suby ani GMT.
Tomak Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Odesláno 20. května 2023 před 4 hodinami, Davis napsal: @TomakOdkedy sú hodinky Rolex takto nedostupné? Viem, že v roku 2018 keď som chcel poprvé kúpiť, už neboli dostupné ani Suby ani GMT. Šlo to postupně od nejžádanějších modelů, já ty své suby v roce 2018 vyměnil za exp II, které v tom roce ještě dostupné byly. Dlouho se držely dostupné milgy, airkingy a ještě déle datejusty. Z okamžité nabídky zmizely nejrychleji celoocelové modely, kdy některé kousky jsou v bico nebo fullgoldu stále poměrně rychle k dispozici.
Quaress Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Odesláno 8. března 2024 Nešetřil jsem, z investovaných cca 250 tisíc jsem v průběhu třeťáku na vysoký udělal téměř 10 mega, takže jsem si udělal po bakalářce radost a koupil celozlaté Rolex Submariner.
matejcaha Odesláno 14. března 2024 Nahlásit Odesláno 14. března 2024 V 8. 3. 2024 v 12:06, Quaress napsal: Nešetřil jsem, z investovaných cca 250 tisíc jsem v průběhu třeťáku na vysoký udělal téměř 10 mega, takže jsem si udělal po bakalářce radost a koupil celozlaté Rolex Submariner. wen moon?
Quaress Odesláno 14. března 2024 Nahlásit Odesláno 14. března 2024 Prosinec 2021, krásné období na Solaně, Btc a Eth.
MaaBe Odesláno 15. března 2024 Nahlásit Odesláno 15. března 2024 před 12 hodinami, matejcaha napsal: wen moon? Nové ATH už padlo, takže pre nás chudobnejších očakávať kedy budu strielať coiny v altseason ktoré máme v portfóliu , potom sa budu dať riešiť RLX
matejcaha Odesláno 15. března 2024 Nahlásit Odesláno 15. března 2024 před 51 minutami, MaaBe napsal: Nové ATH už padlo, takže pre nás chudobnejších očakávať kedy budu strielať coiny v altseason ktoré máme v portfóliu , potom sa budu dať riešiť RLX Haha, ja mam munici jeste z 2022, ale AD se nejak odmlcelo (uz skoro pul roku nic)
Quaress Odesláno 15. března 2024 Nahlásit Odesláno 15. března 2024 Podle mě Btc pořádnou rally v tomhle Bull marketu ještě nezažil, očekávám cenu rok až rok a půl po halvingu minimálně 300 tis. dolarů, o altech nemluvně.
African Odesláno 26. července Nahlásit Odesláno 26. července Mě s tím pomáhá syn, a jde o to jak mu to zrovna padá...dvojky Expy mu zabrali týden 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se