ANT Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2009 (upraveno) Ahojte, hrabem sa v PC a nasiel som tieto foto, nadherne hodinky....raz som ich mal na ruke s BIG PILOTMI naraz a oslovili ma omnoho viac ako BP....musel som utekat prec lebo frajerka prevracala oci ked videla cenu a ja som mal silne ale strasne silne nutkanie povod fotiek si uz nepamatam....niekde z netu Upraveno 5. ledna 2009 uživatelem ANT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2009 a jaká byla ta cena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANT Odesláno 5. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2009 Muffik napsal: a jaká byla ta cena? cenu si uz nepamatam, tam je tusim rovnaka ako u Big Pilotov - 11.000EUR, ale presne to neviem teraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2009 jsou parádní... mně tam oproti BP "vadí" tenčí a tím méně čitelné ručky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANT Odesláno 5. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2009 Onion napsal: jsou parádní... mně tam oproti BP "vadí" tenčí a tím méně čitelné ručky... no Big Piloty su krasne hodosky, ale skus si ich vyskusat spolu ak budes mat moznost....tie rucicky vobec niesu male v skutocnosti, neviem preco ale BP pri nich vyzerali take onicom....podotykam, ze som skusal nove BP, stare, ktore som sem aj supol foto na zapasti by take kontrastne urcite neboli a mozno, by som bol nakloneny prave nim pri porovnani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2009 Ty fotky s tou drevenou rukou jsou naprosto vyborny! Jinak hodinky jsou super, taky jsem na ne koukal a citelnost a celkovy dojem byl na 1* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2009 Neviem ako ostatne, ale tie od drevenej ruky až do konca patria uživateľovi forums.timezone " -Kokoro-" z Honolulu, foti takisto aj Big Biloty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japa Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2009 Muffik napsal: a jaká byla ta cena? v novom katalógu pre Rakúsko je cena pre SS model 10.400 a 11.300 eur /na ťahu/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2009 Skvělý hodinky ... P.S.: Jo a všimli jste si vůbec, co ta ruka drží?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2009 kibi napsal: Ingram? Ty jsi odborník na tohle ... Takže asi jo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2009 Ano je to ingram ale IMHO vobec na tu fotku nepasuje ..... niekto s IWC na ruke by podla mna volil nejaku luxusnejsiu zbran. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2009 kibi napsal: neco takoveho? TC môže byť, s tým sa dá aj poľovať . Pôžitok z nabíjania po každej rane, niečo ako každodenné naťahovanie hodiniek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2009 Ano k IWC by sa tento kusok hodil rozhodne viac, ale ak by sme chceli zostat u povodneho zamerania tej zbrane, tak by mi napadla nejaka P90, UMP alebo TMP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2009 Zajímavý, ale moc to nechápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2009 Muffik napsal: Zajímavý, ale moc to nechápu proste jsou presne pro tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2009 (upraveno) sibirnaya napsal: proste jsou presne pro tebe Což o to, ovoce vs. PDA jsem pochopil hned. Nechápu ale následující: jestliže jsou hodinky pojmenovány jako"inženýrské" a mají fíčury jako magnetické stínění, tak bych očekával cílovou skupinu technicky zaměřených (a solventních) jedinců. A ti nejspíš BB dobře znají. Takže ?? edit: odstranění fotky z reply Upraveno 14. ledna 2009 uživatelem Muffik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2009 ja tu reklamu do dnes taky nechapu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2009 covece, ja nad tou reklamou premyslel hodinu, kdyz sem ji videl poprve, co to vlastne kurva znamena, a az pak sem objevil nekde reklamu na ten mobil a docvaklo mi to.. na telefonovani pouzivam malou hezkou zlatou nokiu co nic neumi a byla pekelne draha a sem spokojenej jak zelva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2009 sibirnaya napsal: covece, ja nad tou reklamou premyslel hodinu, kdyz sem ji videl poprve, co to vlastne kurva znamena, a az pak sem objevil nekde reklamu na ten mobil a docvaklo mi to.. na telefonovani pouzivam malou hezkou zlatou nokiu co nic neumi a byla pekelne draha a sem spokojenej jak zelva ??? porad mi to nedava smysl. mozna je to tim, ze nevim, pro koho jsou teda urceny ty hodinky. blekbery je normalni zarizeni, velmi rozsireny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se