cali Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Blackberry_Farm
cali Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 inak povedane v originale je asi ta reklama celkom vtipna ale nasinec musi pouzit google Je to ako keby sa v Kambodzi urobila reklama odkazujuca na Dobreho vojaka Svejka.
911 Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 cali napsal: inak povedane v originale je asi ta reklama celkom vtipna ale nasinec musi pouzit google Je to ako keby sa v Kambodzi urobila reklama odkazujuca na Dobreho vojaka Svejka. tak ja sem dnes ale uplne blbej. vysvetli mi to jako idiotovi. porad to nechapu. kdyz je to jen pro "anglicky mluvici" proc to adaptovali do cestiny ale hlavne, i v aj to nechapu. to jakoze je to je jen pro ty, co se v dnesnim svete neorientuji, neznaji novinky nebo naopak je nezajimaji trendy veci a jdou si svym smerem nehlede na trendy veci? pokud ano, tak mi to porad nepripada dobra reklama. navic si myslim, ze i target skupina by byla spatne.
Alessio Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 cali napsal: inak povedane v originale je asi ta reklama celkom vtipna ale nasinec musi pouzit google Je to ako keby sa v Kambodzi urobila reklama odkazujuca na Dobreho vojaka Svejka. Cože? Ona je myšlená TAHLE Blackberry farm? No to mě podrž...napište někdo do IWC, jak to vlastně je...že blechu sme pochopili, ale tohle at nám soudruzi vysvětlí :-D
cali Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 (upraveno) takze po lopate ako to vidim ja: opravte ma ak sa pletiem ale ja som to pochopil tak ze ta reklama deli ludi na tri skupiny: 1) ti co black. nemaju lebo -nemaju na to -nevedeli by ho pouzivat -nepotrebuju ho -kombinacie vyssie uvedeneho 2) na tych co ho maju pouzivaju a su z neho na vetvi.... B je totiz synonymom pre mobil doleziteho bussy obchodnika .... je dost drahy ale dost sikovny 3) na frajerov ktori su za vodou telefonuju titanomyni, zlatymi a platinovymi mobilmi ktore sice nic nevedia ale su pekelne drahe cielovu skupinu si vyber sam edit: (prvej a poslednej skupine B. naozaj pripomenie asi len tu farmu z rozpravky) Upraveno 14. ledna 2009 uživatelem cali
ego alter Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 ja to chapu tak, ze jedine spravne hodinky jsou proste IWC....vse ostatni se jen za hodinky vydava....prvne byla prece ostruzina pak az nejaky mobil :-)
911 Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 ego alter napsal: ja to chapu tak, ze jedine spravne hodinky jsou proste IWC....vse ostatni se jen za hodinky vydava....prvne byla prece ostruzina pak az nejaky mobil :-) tak tohle uz dava smysl, ale porad mi to nesedi spis teda cilej na muze, co jsou takovy samorosti, zadny byznysmen. no nevim co ty hodinky umi, ale dokazu si predstavit, ze je nosi i obchodnik.
Alessio Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 911 napsal: tak tohle uz dava smysl, ale porad mi to nesedi spis teda cilej na muze, co jsou takovy samorosti, zadny byznysmen. no nevim co ty hodinky umi, ale dokazu si predstavit, ze je nosi i obchodnik. Z reklamnich materiálů mi vyplývá, že je mají nosit takoví ti outdoormeni a vynálezci a stavitelé a tak...
911 Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 cali napsal: takze po lopate ako to vidim ja: opravte ma ak sa pletiem ale ja som to pochopil tak ze ta reklama deli ludi na tri skupiny: 1) ti co black. nemaju lebo -nemaju na to -nevedeli by ho pouzivat -nepotrebuju ho -kombinacie vyssie uvedeneho 2) na tych co ho maju pouzivaju a su z neho na vetvi.... B je totiz synonymom pre mobil doleziteho bussy obchodnika .... je dost drahy ale dost sikovny 3) na frajerov ktori su za vodou telefonuju titanomyni, zlatymi a platinovymi mobilmi ktore sice nic nevedia ale su pekelne drahe cielovu skupinu si vyber sam edit: (prvej a poslednej skupine B. naozaj pripomenie asi len tu farmu z rozpravky) blekbery znas ve statech snad kazdy a nema zadnou spatnou konotaci jako "dulezity obchodnik" a uz vubec neni drahy. zkusim to ukazat kolegum Kalifax, jak to vydis ty? Alessio napsal: Z reklamnich materiálů mi vyplývá, že je mají nosit takoví ti outdoormeni a vynálezci a stavitelé a tak... tak pak je to jak jsem si myslel. ackoli nejsem ta skupina, mit zbytnych 11k mozna bych koupil. velmi se mi libi. jsou jednoduche.
cali Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 Hodinky su to pekne ale nez zomriem chcel by som aspon raz vidiet niekoho ako s nimi lezie po skale, alebo si to fici dolu nejakym horsky svahom na bajku. Este k Black. ja napr viem ze ak sa u mobilnych operatorov rozprava o cielovych skupinach pre ten ktory tarif/produkt a povie sa "heavy user" tak sa do zatvorky dodava "Blackbery device" a potom pripadne nasleduju dalsie zariadenia vacsinou nokie rady N
railmaster Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 Myslené - ľudia, ktorí sa vyznajú.
JJ Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 Blackberry je "in" managerská záležitost, z hlediska uživatele dost blbovzdorná. Technicky více zaměření lidé u telefonů/komunikátorů často (většinou?) preferují jiné platformy (Symbiany, iPhone, Android, WM), protože mají nad přístrojem větší kontrolu. Tak si tu reklamu vykládám já. Ale zda to nemysleli ještě nějak jinak, to fakt nevím :-D Jinak asi budu za kacíře, ale IWC Ingenieur se mi víc líbí v základní versi bez reservy chodu ;-)
sibirnaya Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 ja bych rekl, ze big ing je pro ty, co jsou povzneseni nad picovinky jako je email v mobilu atd.. proste pro me, no
911 Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 sibirnaya napsal: ja bych rekl, ze big ing je pro ty, co jsou povzneseni nad picovinky jako je email v mobilu atd.. proste pro me, no ale to je prave nepochopeni toho co je blekbery. to je predevsim pracovni nastroj. email je ted skoro v kazdym mobilu. tohle je ale napojeno na pracovni servry a pro lidi co casto cestuji, obchodniky je to dobry pomocnik. nicmene asi chapu co tim chteli rict, ale od zacatku se s tim nejak nemuzu smirit a prislo mi to "divne". maji totiz lepsi reklamy, hesla.
sibirnaya Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=13529 sibirnaya napsal: cestou na kanary sem si vzal do letadla nejakej magazin, kde byla na obalce zezadu tahle reklama. Fakt sem premyslel, jestli to je nejaka limitka, nebo co, fakt sem to absolutne nepochopil. Az za chvili nekde v jinym casopise byla reklama na blackberryho a me to doslo tzn. hodinky presne pro me. BTW: cena Big Ing na Gran Canarii u autorizovanyho dealera - 10.500? na krame, po chvilce 8.500?, pri platbe cash nebo kartou nakonec vykouzlil 7.575? to sem fakt absolutne nepobral, sou nadherny, vrtaj mi v hlave cim dal vic. jediny, co me na nich trapi, ze kovovej tah prijde na pul sta
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se