metvis Odesláno 3. června 2023 Nahlásit Odesláno 3. června 2023 Tak jsem zpátky po pár letech v R klubu. "Tohle jsou definitivní hodinky" je asi poslední lež, která mi v životě zůstala potom, co už nemusím lhát ženě o počtu vypitých piv a čase, kdy se vrátím domů. Již dříve jsem Polárky měl, tenkrát to byly 116570. Pohledem zpět se bavím nad tím, že jsem je koupil a následně i prodal pod 100k - prostě specifický trh U AD už to asi nejsou waiting listy ale wish listy, ale naštěstí chronomag fórum má řešení většiny mých problému. Tak uvidíme, jak dlouho budou tentokrát tyto těmi definitivními...
Skopky-Sonny Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Odesláno 7. června 2023 Sou boží a k nevoli spousty lidí, se dělají naštěstí jen v 42mm. Mít 40mm, nedej bože i menší variantu, tak je nosí každá jitrnica
xcmaniax Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Odesláno 7. června 2023 Gratuluji k parádním hodinkách. Taky po nich často pokukuji, ale zatím jsem se nerozhoupal.
MaaBe Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Odesláno 8. června 2023 Ou no vedel by som si ich u seba predstaviť ... gratulácia k pekným Expom
mlsoun1 Odesláno 11. června 2023 Nahlásit Odesláno 11. června 2023 Rovněž gratuluji.Jsou to senzační hodinky.Ač nemusím ty lupy,tak tento model je mňamkou.Jen bych měl problém,jestli tyto bílé,či černéTož si jich pořádně užívej
Chosef76 Odesláno 5. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2023 Moc zdravím po delší době. Hezky se posouváš. Chválím za krásné Rolexy. Sent from my iPhone using Tapatalk
childe Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2023 Ty hodinky jsou super a tato barevná varianta nemá chybu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se