Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

ceny cca 200-230 ?

vyzerajú celkom pekne, priemer 43mm

Upraveno uživatelem David83
Návštěvník YPO
Odesláno

tyhle jsou pěkný - nevím jestli bych k nim sehnal čepici :lol:

Odesláno
A kdepak by se daly sehnat??

zatiaľ asi len u P. Maiera ako napísal Baker. Slovenský dovozca ich zatiaľ v katalógu nemá, ale zvykne pomerne rýchlo zareagovať, tak myslím, že do mesiaca by sa mohli objaviť aj v SR v kamennom obchode

Odesláno

Fakt nevypadají zle a ta otočná luneta na 24h je vtipné řešení.

Kdybych mě v plánu ruské hodinky, asi bych o nich uvažoval. Líbi se mi taky Poljot Šturmanskije, ale ty už má můj kamoš Panzer :-)

Odesláno (upraveno)

Skoda jen, ze se jeste furt neosazuji safirovym sklem, kdyz je vseobecne znamo, ze syntetickej safir neni tak nakladna zalezitost a cpe jej do "lepsich" kousku uz dnes skoro kazdej "cinan" :( .

Mam Amfibije, jako hodinky na skutecne "rucni" praci a nedam na ne dopustit, nebot jsou opravdu bytelne. A nad modrymi ci ve zlate bych hned zapremyslel.

Upraveno uživatelem tiktaktiktak
Odesláno
Skoda jen, ze se jeste furt neosazuji safirovym sklem, kdyz je vseobecne znamo, ze syntetickej safir neni tak nakladna zalezitost a cpe jej do "lepsich" kousku uz dnes skoro kazdej "cinan" :( .

Mam Amfibije, jako hodinky na skutecne "rucni" praci a nedam na ne dopustit, nebot jsou opravdu bytelne. A nad modrymi ci ve zlate bych hned zapremyslel.

Na Vostok Europe mi spis vzdy vadl ten jejich minikalibr vlozeny do plastovehu krouzku aby v tom pozdre pasoval.

Odesláno

Suverenne najkrajsie rusaky ake som za poslednu dobu videl

skoda ze ten stroj nema je ozajstne GMT (aspon teda pokial viem)

Odesláno
To nema, ale za 200 ecek by to byl zazrak.

Ani nie, sikmaci ich vedia aj za menej .... dava sa to do vsemoznych Rolex-fake a Rolex-homage zalezitosti a za tie peniaze to funguje celkom obstojne a argument kvality tu na rozdiel od swiss GMT neobstoji lebo tie vostok stroje nie su tiez hodinasky ziaden zazrak.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...