Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jen se zeptám zkušenějších, než draze experimentovat - jak je to s voděodolností? Má to 5 ATM, podle návodu se má zašroubovat korunka, to ale nejde, závit tam prostě není. Dá se v tom normálně koupat, nebo plavat?

A ještě jak se starat o kožený řemínek, čím to mazat.

Díky :)

Myslím, že tyhle hodinky fakt nejsou určený pro plavání a koupání, v každým případě bych určitě časem zvolil některý z kvalitních kožených řemínků, uvidíš jak jim to prospěje.

Odesláno

ahoj taky chvilku pokukuji po GAZ14 v černém provedení, nenajde se pár lidí co by chtělo objednat, že bychom zatlačili na cenu ? jestli teda nejsem naivní oneeyed02.png

já je chciiiiiiiiiiiiiiiiii ..wallbash.gifwallbash.gifwallbash.gif

můj výběr zde

Odesláno

nemáš pravdu. Vyzerá to takto oveľa lepšie. S origos remenom sa mi nikto na hodinky nekukol. A ked som prezul na tento tak sa hneď viacerí pýtali ze co sú to za pekne hodinky. A co je hlavne pre mňa, ze teraz vyzerajú o triedu vyššie a mne sa viacej páčia a o kvalite tohoto a predošlého remena sa nemá cenu vôbec rozpisovať..

Odesláno

Ten řemen na Vostokách dělá hodně. Já jsem dal na své modré zde prodávaný tmavěmodrý Hirsh a vypadá to hned o třídu lepší. Dostalo to trochu větší šmrnc a hlavně je mnohem trvanlivější. Bude-li zájem, můžu nafotit. Naopak jsem zkusil jeden masivní černý a vůbec to nebylo ono, za pět minut šel dolů. S hnědým si ty modré hodinky nedokážu představit.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

ahoj taky chvilku pokukuji po GAZ14 v černém provedení, nenajde se pár lidí co by chtělo objednat, že bychom zatlačili na cenu ? jestli teda nejsem naivní oneeyed02.png

já je chciiiiiiiiiiiiiiiiii ..wallbash.gifwallbash.gifwallbash.gif

můj výběr zde

Taky bych jedny chtěl, ale se strojkem Seiko NH25A/5654140 - odrazuje mě trochu to co psal níže HOKR... hodinky chci nosit do práce (kancl činnost) a příložitostně do společnosti, do auta..

Jinak celkově o dost levnější jsou zde www.hodinkyvostok.cz, není v tom nějaký háček?

Recenze Limousine GAZ 14 stojek sejko :

Po 2 letech užívání : 2x na opravě....prý se k nim v kanclu špatně chovám.....a na motorce taky nejezdit !!!....to se rád uvolňuje rotot nátahu.......zatím mi je vždy v rámci záruky opravily....ale s kecama...oficiálnímu prodejci pro ČR ( je na slovensku ) se dovolat je umění.....posílat hodinky na reklamaci na slovensko taky není zadara.......chtělo by to servis i v ČR !!! Sklíčko pošrábete i zipem bundy.....řemínek je kaput a blbě se schání.....

Plusy : super dízajn.....tricium svítí skvěle.....přesnost do 10 sek..d / den.

Nenajde se opravář Vostoků i v ČR ???? až se zase pojedu projet na kole nebo motorce ...... :-)

Odesláno

no moja skúsenosť je opačná. Nosím ich kazdy deň okrem času v robote. Bicykel, lyžovanie, sem tam motorka. Pár krát mi padli na zem, pár krát som s nimi niekde nabural. Po roku som ich zaniesol na servis v ramci záruky. Menila sa vraj zotrvacka. Na servis nemám jedno zle slovo. A po roku som menil remeň pretože ten starý sa normálne rozpadol. Sklicko nemá jediný škrabanec. Na puzdre sú znaky nosenia ale zatiaľ v pohode. Ja som spokojný

Odesláno

Taky bych jedny chtěl, ale se strojkem Seiko NH25A/5654140 - odrazuje mě trochu to co psal níže HOKR... hodinky chci nosit do práce (kancl činnost) a příložitostně do společnosti, do auta..

Jinak celkově o dost levnější jsou zde www.hodinkyvostok.cz, není v tom nějaký háček?

No mne to cenove vychází jak na webech de nebo ať. Nedávno tu byly na prodej hnede ale uteklo me to.

Odesláno

Zhrado, ty máš přesně jaký? GAZ-14 s tím SEIKO? Barevná kombinace je asi fuk...

Akam, to sem ani nekoukal, pro mě je těch 7500,- už dobrá cena, když všude jinde to je za 9000+

Odesláno

Zdravim všechny, chtěl jsem se zeptat jestli je tady někdo z Prahy kdo vlastní hodinky Vostok Europe GAZ-14 LimousineVostok Europe GAZ-14 Limousine jakékoliv a mohl by mi je ukázat živě a nebo jestli nevíte v Praze kde by se daly sehnat. Díky za odpovědi.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...