Karel.zimm Odesláno 10. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 Ahoj všem. Manželka se mi chystá porodit další dítě a tak mě napadlo pořídit jí za odměnu další hodinky. Scháním něco s modrým ciferníkem (to je podmínka), velikost do 40mm, žádné složité kompilace (stačí datum a možná den v týdnu) a na kovovém tahu. Rozpočet mám kolem 20k. Zatím jsem předvybral tyhle: https://www.helveti.cz/seiko-alpinist-spb249j1-modern-re-interpretation Kdyby měl někdo nějaký tip, budu vděčný za každou inspiraci. Mockrát děkuji za odpovědi a přeji hezký víkend. Odesláno z mého 23021RAA2Y pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 10. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 @Karel.zimm baterka/mechanika? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel.zimm Odesláno 10. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 Omlouvám se, zapomněl jsem napsat, že hledám automaty.Odesláno z mého 23021RAA2Y pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel.zimm Odesláno 10. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 před 7 minutami, Willie McBride napsal: @Karel.zimm baterka/mechanika? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dík za tip. Vzhledově jsou pěkné, škoda že je to quartz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 10. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 před 1 minutou, Karel.zimm napsal: Dík za tip. Vzhledově jsou pěkné, škoda že je to quartz. Robia sa aj v automate, len tam je cena posadená "kúsok" vyššie A MIDO Baroncelli? 39mm sú síce označované ako pánske (dámske majú myslím vo verzií 29mm) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel.zimm Odesláno 10. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 Už jsem je v automatu našel a ta cena je dost přes rozpočet, ale přidám jí je do výběru. Opravdu se mi líbí. Ty Mido ne. Nevím proč, ale datumovka na čtyřce mi přijde divná.Odesláno z mého 23021RAA2Y pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 10. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 Lehce přes limit: https://www.christopherward.com/watches/c63-sealander-automatic/C63-39ADA3-S00B1-VC.html https://www.christopherward.com/dive-watches/c60-trident-pro-300/C60-38ADA31S0BB0-B0.html https://www.christopherward.com/aquitaine/c65-dune-automatic/C65-38ADA3-S00B0-B0.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 10. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 před 53 minutami, Karel.zimm napsal: Už jsem je v automatu našel a ta cena je dost přes rozpočet, ale přidám jí je do výběru. Opravdu se mi líbí. Ty Mido ne. Nevím proč, ale datumovka na čtyřce mi přijde divná. Odesláno z mého 23021RAA2Y pomocí Tapatalk Ešte ma napadá Tissot PRX v danej cene a tým moja fantázia už asi končí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 10. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 A čo tak tieto? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel.zimm Odesláno 10. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 Christopher Ward a Tissot přidávám do výběru.Mido nevypadají špatně, ale potřebuji modrý ciferník. Díky všem.Odesláno z mého 23021RAA2Y pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 10. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 Sorry, zabudol som na modry ciferniktak potom tieto, velkost 30 mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel.zimm Odesláno 10. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 Poslední Mido jsou pěkné. Začínám jí závidět to vybírání.Odesláno z mého 23021RAA2Y pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 10. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 před 27 minutami, Karel.zimm napsal: Poslední Mido jsou pěkné. Začínám jí závidět to vybírání. Odesláno z mého 23021RAA2Y pomocí Tapatalk Musíš aj ty porodiť nejakého potomka a možno ti tvoja polovička tiež kúpi hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel.zimm Odesláno 10. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 Musíš aj ty porodiť nejakého potomka a možno ti tvoja polovička tiež kúpi hodinky To já radši zůstanu u plození a na koupi hodinek si najdu jinou příležitost.Odesláno z mého 23021RAA2Y pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazek.jakub Odesláno 10. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 A co “koktejky” od Seika ? https://www.hodinky-koscom.cz/seiko-presage-cocktail-time-the-aviation-srpj13j1-k0061752 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 10. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 A když to mají být holčičí, tak co něco víc "zdobeného" https://www.helveti.cz/orient-ra-ag0018l-blue-moon?gad=1&gclid=CjwKCAjwvpCkBhB4EiwAujULMlbXn_yXRAv5RVEixfeaJxlSTDKm555Mwb3l7LEGciDqYzWX39ir8RoCXw4QAvD_BwE#example_group-4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 11. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2023 Za mě poslední modrý Mida a nebo ty modrý PRX ale v 35mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lennousek Odesláno 12. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2023 Já jsem zkoušela Alpinisty jaké jsi předvybral a strašně špatně seděly na mojí dámské ručičce, tak pozor na to. Jinak doporučuju za mě PRX, seiko koktejlky nebo Seiko Sharp Edged. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 12. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2023 (upraveno) PRX powermatic mají 40mm, na ženské zápěstí velký hodinky, to samý MIDO Baroncelli 39mm Ideál PRX 35mm, ale tam pouze baterka, ale jinak skvěle vypadající hodinky https://www.helveti.cz/tissot-prx-35mm-t137-210-11-041-00 edit: zrušil bych u hodináře tu vteřinovou ručku, ta ruší dojem z těch hodinek a super, už to tady tak má tuším @moralles Upraveno 12. června 2023 uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel.zimm Odesláno 12. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2023 Všem Vám ještě jednou děkuji za návrhy a postřehy. Informace předám dál a uvidíme jaké si vybere. Určitě dám vědět, jak to dopadlo. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se