Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, pomaham kamaradovi s vyberem dalsich hodinek. Neni to vylozene jeho konicek, ma je spise jako statusovou vec. Zacal na RW, ten ma posledni Seamaster v cerne a chce je poslat dal a zkusit neco jineho.

Chce automaty, idealne na tahu. Spise neco vetsiho, urcite ne pod 39 (mozna Datejust?). Idealne s nejakym zajimavym kovem / materialem. Cena - asi max 300, tam by to muselo hodne zabrat.

Libily se mu docela ale i Omegy Dark Side of the Moon (ma cernou Teslu).

Nejake napady :)?

Odesláno

Hands-On Debut: Zenith Chronomaster Sport With New El Primero 3600 Calibre Measuring 1/10th Second | aBlogtoWatch - velké moc nejsou a ten zajímavý kov tam taky není, tak nevím 😉?!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Super Chronomat B01 44 Nerezová ocel & platina - Ledově modrá PB0136251C1S1 | Breitling GB - něco málo platiny...a tah dokoupit.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Hands-on Review: Glashütte Original SeaQ Panorama Date | Time and Watches | The watch blog - ale nevím, zda je to oproti SMP až takový skok "dizajnově"??

Odesláno

Budu strasne nudnej, ale za plus minus 3 kila uz snad sezene novy Rolby ne? Jestli hleda statusovy hodinky, tak bych mu ani nic jineho neradil. Pripadne PAM na zvednuti MI :)

Odesláno
před 54 minutami, xcmaniax napsal:

Budu strasne nudnej, ale za plus minus 3 kila uz snad sezene novy Rolby ne? Jestli hleda statusovy hodinky, tak bych mu ani nic jineho neradil. Pripadne PAM na zvednuti MI :)

Mas pravdu, ale Submariner mu prijde stejnej jak Seamaster... mozna Datejust by sel.

IWC Portugieser je podle me fajn volba :), uvidime

Odesláno
před 29 minutami, H-B napsal:

Mas pravdu, ale Submariner mu prijde stejnej jak Seamaster... mozna Datejust by sel.

IWC Portugieser je podle me fajn volba :), uvidime

Spíš mi to přijde tak, že kámoš se na to dívá tímhle stylem - mám 300 litrů, co s tím. Tedy ne co bych chtěl a pak se dívá kolik má. Což je třeba můj způsob 🙂  To pak tak nějak tíhne k tomu R:-) Ale v tom budgetu je fajn výběr, tady v inzerci padají ceny do ještě třeba před rokem nepředstavitelně nízkých částek, tak to se povede. 

Odesláno

To ani ne. Spis prisel s tim, ze ma Seamastery 2 roky a chtel by zmenu. Rekl jsem mu jasny, tak pojdme o kousek vyse a ukazal jsem mu Suby. Na to mi rekl - dobry, RLX, ale sorry, najdi mi 10 rozdilu (pohled vcelku hodinkove neangazovanyho cloveka). :)

Odesláno

Hele a co Navitimery ? :) Ja je mam a jsou super a od Seamasteru jsou dost rozdilne. Jen v te cene nesplnuji nejake specialni materialy, to by musel pritlacit. 

Pripadne jeste Premiery. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...