Onisan Odesláno 23. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Jaký je rozdíl v hlasitosti tikání Unitas 6497 a ETA 2801? . skoro 1000 euro
Onisan Odesláno 23. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Co se týká velikosti tak já bych šel klidně s menším počtem lidí do velikosti 47 ... Že by jsme požádali o limutku s Herren model und Damennmodel...
Arthur N. Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 skoro 1000 euro nemyslel jsem cinkání, ale tik tak!
spiderer Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Co se týká velikosti tak já bych šel klidně s menším počtem lidí do velikosti 47 ... Že by jsme požádali o limutku s Herren model und Damennmodel... Treba by bylo mozny udelat 15ks 44mm a 15ks 47mm, zalezi na kubsonovi a Mr. Steinhartovi jak se jim do toho bude chtit, mohlo by to byt fajn, kusu by tak bylo urcite vic, protoze by neodpadli ti kteri maji ve velikosti jasno
Onisan Odesláno 23. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 nemyslel jsem cinkání , ale tik tak! většina lidí tady není právě ochotna zaplatit cinkáním za ten rozdíl v tíkání... Já k nim také patřím... Zdejší posedlost unitasem mně fascinuje.. a dost jí nerozumím... v téhle kategorii je jedno jestli eta 2801 a nebo unitas... Obojí manuální nátah... Já třeba čímdál, tím víc přemýšlím zda do té 44 vůbec jít, pokud by to byla ta velikost která tady převládne.. Mám Laco 42 a ty jsou vizuálně větší než ty 44 od Steinhart protože mají tenčí okraje pouzdra a tímpádem větší průměr číselníku... a stejně je nenosím...
cigi Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 onione, příště se přijď poradit, já bych o té možnosti 44mm prostě vůbec nikdy nedal hlasovat,, a bylo by to taky demokratický . Sám jsi v některých věcech konzerva, tak mě překvapuje, že se divíš, že spidy si nechce na ruku natáhnout podšálek Věcně s tebou ovšem souhlasím, dovolím si vyjádřit nesmělý názor, že obliba 44mm pramení z nesmyslného srovnávání hodinak se šíří vlastního zápěstí, což platí pro všechny typy hodinek, kromě hodinek přes rukáv, tedy KROMĚ BÉČEK a takových těch ponorných s mříží přes sklíčko , panerají a motorkářských riderech. Tam to neplatí a je to schválně a prostě MUSÍ být předimenzované, jinak jsou metrocokoliv, jedno jak svítěj a další detaily.. Mám řešení, prostě všechny příspěvky pro 44mm vymaž jako OT a basta, to bude k věci
šíma Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Mě ta čyřiačtyřicítka nepřijde zas tak tragická, ale z logiky principu LE mi nějak přijde, že by to měly být velké hodinky, což pro někoho už 44 mm jsou a pro jiného ještě nejsou. Zřejmě ale budu hlasovat pro 47 mm.
Onisan Odesláno 23. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Já si původně myslel, že ty 44 bych unosil se skřípěním zubů také , ale teď vím, že zrovna s tímhle číselníkem to bude vypadat stejně blbě jako by se pouze poměrově zmenšila ta původní hodinová ručka... Prostě to bude docela nahuštěný... V podstatě spíš o tom přemýšlím tím směrem, že ať si 44káři udělají limitku a 47čkáři mohou také... grafika stejná technické údaje stejné, jen rozměr... Stejně jsem počítal, že nás bude tak 10... takže takhle by to vycházelo na limitky dvě Těch co chtějí 44 je příznačně teď jen o 4 víc
Onisan Odesláno 23. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Protože čím víc nad tím přemýšlím, tím víc se mi 44 zdá specielně k této grafice jako hloupost...
spiderer Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Protože čím víc nad tím přemýšlím, tím víc se mi 44 zdá specielně k této grafice jako hloupost...
Onisan Odesláno 23. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 to spiderer: ono tobě a tvému vnímání grafiky to samozřejmě nemůže být k pochopení jelikož jsi fanda brejlí a ty o čistotě číselníku opravdu, ale opravdu nejsou takže máš posunuté vnímání přesně opačným směrem než já který má doma hromadu B-Uhren
spiderer Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 to spiderer: ono tobě a tvému vnímání grafiky to samozřejmě nemůže být k pochopení jelikož jsi fanda brejlí a ty o čistotě číselníku opravdu, ale opravdu nejsou takže máš posunuté vnímání přesně opačným směrem než já který má doma hromadu B-Uhren To mas rozhodne pravdu Trosku se az obavam, ze ty hodinky budou moc jednoduchy/citelny/neplasticky a zacne me to s*at
RadekB Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Možná se ve finále připojím a možné ne (jak už to někdo psal, taky mám na mé konto uvalený ban na celý rok 2009), logicky jsem proto nehlasoval. Ale podle mého subjektivního názoru se na ten "Langeho" ciferník hodí 47. Jednoznačně. Zápěstí mám pouze 18cm a moje Steinharty 47 vypadají podle mně normálně. Jen ta pozornost lidí je někdy až neuvěřitelná, i např. v kavárně se mně lidé ptají, co to je za hodinky. Poznal jsem tedy díky nim i některé zajímavé lidi. A přesně takový "koule" by měla limitka mít! Neměla by být "normální". Jinak si ještě myslím, že je potřeba se na to dívat i očima Steinhartu. Mít několik variací je sice hezký, ale myslím si, že by pro ně mělo být to zadání co nejstručnější a jasně formulovaný. Pokud se bude cena pohybovat okolo 400 EURO, tak to pro ně není nejspíš žádný terno Ale třeba na různé velikosti pouzdra, apod. přistoupí. To by byl sympatický krok.
Frantik Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 No takze nejsme schopni se asi dohodnout na velikosti - jak jsem rikal, me je to celkem jedno, ale trochu me mrzi, ze se nerespektuje vitez!!! Chapu, ze kazdy se pak muze rozhodnout, ze mu rozmer nevyhovuje, ale resit ze teda budou dve limitky a tak dale je zcestny. Proc se teda hlasuje? Jen tak?
elloco Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 47 mm. Leštěná luneta a ručky a pokud možno diamantová korunka. V ostatním se podvolím většině.
cigi Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Pořád dávám onionovi za pravdu, je to správný postřeh - k tomu ciferníku, co má šíma, pro mě za mě 44mm, ale k tomuhle lange vám radím 47. Je to proto, že kružnice kolem minutových indexů ciferník velmi "zmenšují". No, jo breitlingáři, co koukaj na hodinky s lupou nebudou souhlasit........ :D Tohle je teda masáž ....... :)
picipaja Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Já mám 47(dvoje) i 44,ruku 18,5 a nosím výhradně ty 47-maj prostě větší oIo(koule)
picipaja Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Jo a ktej krabičce- co něco na tenhle způsob: jednoduchá papírová,vytištěný logo Chronomag +třeba nápis Chronomag l.e.
Friedrich Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Jsem spíš praktický uživatel než sběratel hodinek a jejich krabiček, takže bych rád aby krabka nijak moc nezvyšovala konečnou cenu. Klidně to můžou poslat zabalený ve velký krabičce od zápalek. A řemen k nim taky nepotřebuju. Zase koupím od Kubsona Di-Modell Tornado. Mám ho na Archimedech, líbí se mi a jsem s ním spokojený.
Conrad Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Ona je to černá a pod některým úhlem to hodí takový nádech do temně modré... Každému doporučuji navštívit ZOO v Praze, za hlavním vstupem se dát do leva a tam v kleci je Corvus Corax, Krkavec ... Tak on je v barvě Swarzblau POZOR- nesplést si ho se samicí, ta má peří v odstínu Blauschwarz a je více do modra.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.