Kalisport Odesláno 19. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 před 2 hodinami, Chronopetr napsal: Citizeny z tvé volby pěkný, jen na plavání a jako sportovní už by na mě té zlaté bylo asi moc. Se zlatými doplňky, ale mnohem decentnějšími, jsou ty limitované fugu. Na eBay i Chronu se pořád místy nové vyskytují. Jo jo ty si jsou fajn vím o nich. A máš recht. Právě čeho se nejvíc bojím tak je ta zlatá luneta. Fugu jsou parádní hodinky, ale přeci jenom když už tak ty full lume, ale připomínka Andyho je na uvážení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 před 3 hodinami, Chronopetr napsal: Citizeny z tvé volby pěkný, jen na plavání a jako sportovní už by na mě té zlaté bylo asi moc. Se zlatými doplňky, ale mnohem decentnějšími, jsou ty limitované fugu. Na eBay i Chronu se pořád místy nové vyskytují. Aky maju rozmer? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 19. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 42 mm, ale ty full lume by měly být 44mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 Tak ted koukam, ze jsem objednal jiny. No ja jsem jelito . Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 42 mm, ale ty full lume by měly být 44mmS tou cervenou lunetou uz je ta novejsi verze a ty jsou taky 44mm, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 19. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 před 5 minutami, AndyAaron napsal: S tou cervenou lunetou uz je ta novejsi verze a ty jsou taky 44mm, ne? Pamatuju si že jsem jednou ch24 na tohle narazil, ale momentálně nemůžu dohledat referenci těch 44mm NY0091-83E to jsou 42mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 19. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 před 9 minutami, Prochy68 napsal: Tak ted koukam, ze jsem objednal jiny. No ja jsem jelito . Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Jaký? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 Jaký? NY0040-50W objednaval jsem narychlo v praci, videl full lume a klikal Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 Pamatuju si že jsem jednou ch24 na tohle narazil, ale momentálně nemůžu dohledat referenci těch 44mm NY0091-83E to jsou 42mmTy jo, mas pravdu. Delaj mi v tom akorat bordel, fakt jsem mel za to, ze tyhle hranaty indexy a inovovany rucky jsou vsechno 44. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 19. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 před 10 minutami, Prochy68 napsal: NY0040-50W objednaval jsem narychlo v praci, videl full lume a klikal Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Stane se, ale ny0040 full lume si nic nezkazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 19. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 před 8 minutami, AndyAaron napsal: Ty jo, mas pravdu. Delaj mi v tom akorat bordel, fakt jsem mel za to, ze tyhle hranaty indexy a inovovany rucky jsou vsechno 44. Jj akorát nás pletou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 před 10 hodinami, Kalisport napsal: Stane se, ale ny0040 full lume si nic nezkazil. Rikal jsem si, ze ten nakup zrusim, ale kdyz jsem se dnes rano kouknul na fotky, tak jim dam sanci. Jeste planuju ty cerny titanovky s full lume dialem, ale uvidim, jak mi sednou tyhle a pak to rozseknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 by som mal taku kacirsku otazku. v com je rozdiel medzi NY0040 a NY0091? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 před 12 minutami, Roman-ZA napsal: by som mal taku kacirsku otazku. v com je rozdiel medzi NY0040 a NY0091? Minimalne rucicky, indexy, korunka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 jasne, pre oci nevidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 Právě teď, Roman-ZA napsal: jasne, pre oci nevidim jeste oprava, dal jsem tam NY0084 misto 0040, ale vzhled je stejnej mimo napisu na cifru (pokud mi jeste neco neuteklo ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 skoda, ze sa nedaju kupit u nas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 V 17. 6. 2023 v 18:44, Kalisport napsal: Super díky za názory. Ještě se tu objevil jeden adept. Tyhle už jsem taky párkrát "kupoval" právě kvůli full lume, oranž ručce a hlavně těm 44mm protože jinak tyhle všechny citizeny s 42mm na mě působí fakt male. Jediný mínus mi na nich vadí ty plošší indexy. Nedávno jsem po nich zase koukal na Ch nebo Ebay a vyhrály to Seiko Arnie. Minule zas Deep See Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 full lume si vies dat aj vyrobit...ale zase to komplet nebude az tak levny japonec:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 20. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 před 6 hodinami, Roman-ZA napsal: skoda, ze sa nedaju kupit u nas. Který myslíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se