Přejít na obsah

Suunto Core vs PAW 1500

Gilius

Doporučené příspěvky

Mimochodem...jen patery??? A co nějaké ABC????? Už máš???? :whistle:

Šestý jsou na cestě :worried_anim:

ABC zatím ne, ne že by se mi nelíbili žádné, můj favorit jsou PRG-40, ale zatím do nich nejdu.

Napřed uvařím G-Shocky. Jsem taky zvědavý, jak se zachovají v podtlaku...?

Upraveno uživatelem CzechJoker
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Šestý jsou na cestě :worried_anim:

ABC zatím ne, ne že by se mi nelíbili žádné, můj favorit jsou PRG-40, ale zatím do nich nejdu.

Napřed uvařím G-Shocky. Jsem taky zvědavý, jak se zachovají v podtlaku...?

Jokere vydrz tyden , budu prodavat fungl novy solarni mudmany za supr cenu ;) - nejspis.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
PRW je označení pro model prodávaný v evropě, PAW je pro ameriku, ale jinak jsou PRW/PAW totožné modely.

A když viděl PAW v Koscomu, tak budou fungovat v evropě ? Když jsou pro americký trh.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po 3 týdnech...

Ak chceš lacnejšie outdoor-ové ABC hodinky, tak IROX je v pohodičke (má ich kamarát), senzory sú celkom spoľahlivé. Ale netreba od nich veľa očakávať.

Samozrejme Gilius má pravdu...keď chceš niečo odolnejšie a spoľahlivejšie treba si priplatiť.

Odkaz ke komentáři

• Po roku...

caute. mam otazku ohladne 1500 PRW/1500PAW

ked mi zosynchronizuje cas podla nemeckej veze preco mi tam nahodi tan debilny americky 12 hodinovy format-vie mi niekto poradit aby tam bol po synchronizacii automaticky 24hodinovy format?

vopred vdaka

hmm, škoda že nikto neodpovedal, skúsim to aspoň teraz; lepšie neskoro ako nikdy, a možno to niekomu pomôže:

Tiež mám PRW-1500, už 3 roky, a som s nimi absolútne spokojný :)

Nastavenie 12/24-h formátu nevysiela veža, ale každý si ho nastavuje na svojich hodinkách individuálne. Ak si raz nastavíš 24-hodinový formát, zostane ti tak, aj keď odcestuješ do USA a zosynchronizuješ sa s americkým vysielačom :)

Stlač a *drž* tlačidlo Adjust, kým hore nezačne blikať kód domovskej časovej zóny. Potom stlač tlačidlo Mode (rozbliká sa nastavenie letného času, ktoré môže byť ON, OFF alebo AUTO), a potom stlač ešte raz Mode.

Teraz môžeš stláčaním tlačidla ALTI prepínať medzi 24h a 12h.

Napokon stlačíš opäť Adjust a tým vyjdeš z nastavovacieho režimu.

(Spomenul som si teraz na jeden zážitok, ako som pred rokom jednému týpkovi na istom hudobnom festivale pomohol nastaviť 24h formát na jeho DW-003 -- najprv som to skúsil intuitívne, ale sa mi to nepodarilo, tak som si to musel dohľadať na internete :D)

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Ahojte, ja som si kupit SUUNTO CORE pred tyzdnom. Rozhodoval som sa medzi X-lander a Core a nejake tie Casia. No Casia sa mi nepacia lebo ich dizajn mi pripomina nejake tie 90 roky futuristickych serialov. Xlander su fakt podarene hodinky ale oproti CORE maju meranie vysky po 5m a nemaju hlbkomer.

Zatial maximalna spokojnost. Vsetko sa da nadstavit takze aj ked sa nico pokasle (kompas) lahko sa kalibruje.

A tu pri nadstaveniach mam ja problem. Nadstavenie referencnych hodnot. Som v nadmorskej vyske 180m tak tam nahodim 180. ale tlak mi hned stúpne na 1018hPa ako keby svietilo slnko lenze snezí a snezí. Tak si zistím aký tlak je tam kde som na internete, nahodim ho do CORE a on ciciak hned aj zmeni nadmorsku vysku. Ale ta sa nema meniť ked som sa z vysky 180m ani nepohol.

Nevie niekto poradit?

Upraveno uživatelem Poncho
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...