M916 Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2009 (upraveno) Na tyto Autavie jsem narazil v jednou libereckém hodinářství. Nebyly nikde vystavené, ale když se ptáte, tak se i lecos dozvíte ;-) O Autáviích již toho bylo napsáno tolik (např. ve skvělé recenzi Kalifxe), že vám k nim povím jen to, že foceny byly v "nálezovém" stavu (kromě pásku a spony), z fotek je patrné, že původní barva indexů, ruček a zvýraznění minutového sčítače byla oranžová, pochází zřejmě z poloviny (nebo spíše druhé poloviny) 70. let minulého století, kalibr mají Heuer 12 a že mě přišly na 15.000,- Kč. Zřejmě nejlepší hodinky, které kdy Heuer vyráběl. Upraveno 6. ledna 2009 uživatelem M916
African Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2009 Moc hezky se kouká na ten kalibr 12" A celkově hodinky jsou super a vypadají, že i v dost dobrém stavu. Gratulace" Jak vypadá dýnko? Nějáké rytiny?
Kalifx Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2009 Tak už ti je konečně můžu oficiálně pochválit. Půjdou na ozdravnou kůru, jak jsi říkal?
M916 Odesláno 7. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2009 Kalifx napsal: Tak už ti je konečně můžu oficiálně pochválit. Půjdou na ozdravnou kůru, jak jsi říkal? Jasně, Kalifxi, ale ciferník a ručky nechám být jak jsou, opravíme vteřinovku (necháme oranž), pokusím se o repas lunety, snad, řemen udělá simon a bude to. Vyleštit, vyčistit stroj a tak... to Vlastimil7664: dýnko je čisté jak dětská prdýlka, proto jsem to ani nefotil ;-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se