Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 10. 1. 2024 v 19:25, Lucky Lucaso napsal:

Ja myslim, ze foto strojku uz nikdy neuvidime a hodinky se objevi nekde na aukru nebo bazosi. Primarne mu slo prece o cenu.

Rozšířit  

To mi trošku křivdíte,  večer jedu k naším a zkusím se podívat na strojek a pošlu fotku. Ano jde mi o cenu, myslel jsem že je třeba prodám za hezkou cenu a chtěl bych si pořídit nějaké pánské Omegy. Já se v tom nevyznám, se divím, že se někomu vyplatí dělat kopii hodinek a použít zlato. Vím, že se dělají kopie Rolexek v poslední době ale tohle jsem netušil. 

Já byl loni v létě s tím u nás ve městě u hodináře a ten mi nabízel za to 25 000 Kč a dost na to naléhal, tak jsem předpokládal, že jsou pravé. 

Odesláno

Nope, strojek sedi, i vnitrek dynka me prijde ok. Ty fotky jsou teda tragicky porad...
Vrta me v hlave ta zarucni karta, takovou jsem jeste nevidel, ale asi nakonec budou ok

• po 2 týdnech...
Odesláno

@venousek68 nevěš hlavu, baterkovej strojek je v pořádku, zbytek v SZ, ale pokud jsou origo, tak je cena násobně vyšší, takže se nedivím, že hodinář dost naléhal...

@Cuper Nevím co je ta příloha, ale mě se to jako fotka neukazuje...

@JirMat Ámen s tebou a vítej v partě 🙂 ty další kousky pošli, ideálně si založ vlastní vlákno v relevantní sekci a tam se dá pokračovat ;)

Odesláno

Já koukám na PC a raději se to nepokouším ani otevřít (jako člověk postiženej cyber security), pokud tak prosím nahraj normální fotku, která se normálně zobrazí a není potřeba ji stahovat ;)

Odesláno

HEIC je "relativně normální" formát obrázku ;) tuším, že jablečné produkty fotí v tomhle formátu.

Posílám fotku od @Cuper oříznutou a v klasickém JPG formátu :)

Bez názvu.jpg

Odesláno (upraveno)

Jabko to uklada jak mu reknes... s heic je problem pro nejablecne produkty vetsinou...
Nicmene fotka je natolik o hovne, ze si k tomu nedovolim nic rict... snad jen, ze maj zachovaly cifernik...
Lepsi fotky, vice uhlu, idealne i foto stroje, punc plaste, pokud je stribrny, ... pokud ma retizek nejaky punc, tak i ten...
Nicmene necekej dozivotni rentu, cena bude vicemene sentimentalni... max par tisic.

Upraveno uživatelem Seamaster
Odesláno

@Lamiczka

Děkuju. Pořádně jsem se podíval a možná že ani nové vlákno nebude potřeba. Protože mám pocit že i tyhle stříbrné jsou Omegy

https://photos.app.goo.gl/nyv9DpNWM79rhdRF9 

Vypadá to na dámskou variantu někdy kolem roku 1894. Bohužel jsou dost neodborně předělané na náramkové. Strojek taky má nejlepší léta za sebou. V krabičce kde byly uložené (rozhodně nepůvodní) bylo i "sklíčko" ale vypadalo jakoby ohořelé a celkově ve velmi špatném stavu .

Myslíš že by mi některý ze zdejších odborníků na cibule dokázal říct něco víc o těch zlatých "Mobile" ? Google je v tomhle případě opravdu skoupí na informace.

Odesláno

@JirMat Podle čeho soudíš, že to jsou omegy?

Předělávky na náramkové hodinky, především z menších dámských kapsáčů jsou dost běžné, je to dobová úprava, chápu, že to jde brát jako zničené hodinky, ale je to taky odkaz doby a vývoje hodinek...

Upřímně si netroufnu tvrdit, ale pokud internet mlčí, tak bych řekl, že to je spíš méně reálné, že by tu někdo tu značku víc znal, fakt jich existovaly stovky, spíš tisíce. Spíš bych tipl, že tu někdo může poznat strojek, nebo ti aspoň říct, co to má za "inovace" nebo specifická řešení...

Odesláno

@Lamiczka tyjo já už jsem vážně slepej, asi už je vážně čas začít nosit ty brýle 🙈 přišlo mi to jako dřívější podoba loga - tedy pokud něco takového existovalo, ale teď když jsem si to pořádně přiblížil tak to je dost určitě řecká Sigma...  Což by znamenalo že jsem stále ve Švýcarsku ale u konkurence. 

Logo

Odesláno

@JirMat Stačilo pogooglit ten nápis na ciferníku a vrátio by tě to zpět na chronomag ;), sigma je správná stopa, ale primárně jsou to Pery Watch Co., sigma byl podle všeho "sesterský" brand

• po měsících...
Odesláno
  V 10. 1. 2024 v 13:31, venousek68 napsal:

Zdravím, od rodiny jsem dostal za ůkol, zjistit kolik mají tito hodinky cenu, prý když dělám na tom počítači. 

Upřímně nevyznám se v tom, jediné co jsem našel je nějaká japonská aukce a to je vše. Zkoušel jsem i aplikaci od Chrono24 a ta mi dává úplně jiné hodinky. 

Budu rád, když mi někdo poradíte. 

Klidně bych si za to i zaplatil ale nejsem Pražák a u nás nikdo nic takového nedělá. 

https://imgur.com/a/BjOrYZP

Rozšířit  

Vyzerajú na zlate Omegi , každý zlatník vie zistiť či je to zlato , ako aj keď to otvorí starší hodinar vidí či sú originál , ale vyzerajú že áno , cena sa odvíja od váhy zlata + využiteľnosť ….

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...