DaDriva Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2009 Je tu vlakno s Orange Monstery, ale tam to nepatri, ne? Kdyztak prosim moderatory, aby to prehodili . Dnes mi dorazily notoricky zname diversky v cerne barve. Objednal jsem je tak nejak z chuti po necem novem - na vyzkouseni . Asi nema cenu dal nic psat, dve fotky narychlo v praci, o vikendu galerku zkusim rozsirit . Zatim mi pripadaji dost male, snad si zvyknu .
Beladona Odesláno 10. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2009 Pořizoval jsem je táké nedávno....co říct, nadčasový, neotřelý design , velikost na ruce OK, příkladné zpracování v této kategorii, prostě dnes již legenda za pár grošů......
budo Odesláno 10. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2009 Dej si je na tah a ony se ti taknějak zvětší ... ;-) Mám Orange na tahu
Beladona Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 Je pravda že 20mm jim ubírá.....Lepší je proto volit buď origo tah, či typy řemenů které přesahují.
ANT Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 (upraveno) Beladona napsal: Je pravda že 20mm jim ubírá.....Lepší je proto volit buď origo tah, či typy řemenů které přesahují. uz tu ta foto niekolkokrat bola, podla mna tento Chronisimo sirkou dokonale zapada na Seiko Monster, okrem toh remen je water proof Upraveno 11. ledna 2009 uživatelem ANT
DaDriva Odesláno 11. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 Maly jsou v kazdym pripade , zvlast ten cifernicek, ale je pravda, ze uzka guma jim rozbiji image. Asi pouvazuju nad jinym remenem .
smashing Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 ta kuze se mi libi, guma jim opravdu nesedi. S tim tahem souhlasim
Gorg Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 Osobne si myslim, ze kdyby monstra byly vetsi, bylo by to spis na skodu...a to sam mam rad velke hodinky (47mm)... Co se remenu tyce, musi byt opravdu u stezejek rozsiren, jinak to neni ono...origo guma tohle splnuje a ta kuze na fotce taky... S tahem zatim nemam zkusenost...takze nevim jak pusobi... Monstra jsou podle mne hodne vyvazeny hodinky a cas jim da a uz dava za pravdu...
Návštěvník Kamil Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 Už jsem to někam kdysi dával, ale tenhle Hirsch jim docela sedne, řekl bych.
Gorg Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 Kamil napsal: Už jsem to někam kdysi dával, ale tenhle Hirsch jim docela sedne, řekl bych. Sedi pekne...tyhle "diver" gumy vcetne modeny jsou vyjimka, ktera potvrzuje pravidlo...
Beladona Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 Origo diver guma vypadá taky slušně je rozšířená a působí mohutně....
FranaD Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2011 Včera jsem se stal majitelem Seiko Monster Black... Získal jsem je výměnou za mnou vyrobený nůž No.6 viz. http://knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&t=8176&p=6 Už jsem jedny automaty vlastnil, od Citizenu, a ani těmito jsem myslím neudělal chybu. Jsou parádní....
jankoxxx Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2011 uz dlho som ziadne nedrzal v ruke a chyba mi to. su to velmi pekne hodinky!!
Merlin_CZ Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Odesláno 20. května 2011 Jsou a ten jejich orig. tah je proste nadhernej Ale ten chronisimo vypadá taky moc pěkně.
jirovskyzby Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Odesláno 27. května 2011 Jsou nádherné. Taky je hodlám pořídit. Existuje k nim i kovový tah v černé barvě?
FranaD Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Odesláno 23. června 2011 Moje první Monstery jsem prodal.... pár lidí mi říkalo, že toho budu litovat, že jsou "dokonalý" ... nevěřil jsem a už je to tady: Mám druhé . Tímto děkuji své manželce za pochopení a p. Petru Kuchaříkovi (http://aukro.cz/show_user.php?uid=4450192 ) za rychlý obchod a skvělý profesionální přístup.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se