Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Je tu vlakno s Orange Monstery, ale tam to nepatri, ne? Kdyztak prosim moderatory, aby to prehodili :).

Dnes mi dorazily notoricky zname diversky v cerne barve. Objednal jsem je tak nejak z chuti po necem novem - na vyzkouseni :).

Asi nema cenu dal nic psat, dve fotky narychlo v praci, o vikendu galerku zkusim rozsirit :).

Zatim mi pripadaji dost male, snad si zvyknu :D.

post-1557-1231328259.jpg

post-1557-1231328253.jpg

Odesláno

Pořizoval jsem je táké nedávno....co říct, nadčasový, neotřelý design , velikost na ruce OK, příkladné zpracování v této kategorii, prostě dnes již legenda za pár grošů...... :)

Odesláno (upraveno)
  Beladona napsal:
Je pravda že 20mm jim ubírá.....Lepší je proto volit buď origo tah, či typy řemenů které přesahují.

uz tu ta foto niekolkokrat bola, podla mna tento Chronisimo sirkou dokonale zapada na Seiko Monster, okrem toh remen je water proof

post-3541-1231667081.gif

Upraveno uživatelem ANT
Odesláno

Osobne si myslim, ze kdyby monstra byly vetsi, bylo by to spis na skodu...a to sam mam rad velke hodinky (47mm)...

Co se remenu tyce, musi byt opravdu u stezejek rozsiren, jinak to neni ono...origo guma tohle splnuje a ta kuze na fotce taky...

S tahem zatim nemam zkusenost...takze nevim jak pusobi...

Monstra jsou podle mne hodne vyvazeny hodinky a cas jim da a uz dava za pravdu...

Návštěvník Kamil
Odesláno

Už jsem to někam kdysi dával, ale tenhle Hirsch jim docela sedne, řekl bych.

post-147-1231672391.jpg

post-147-1231672399.jpg

Odesláno
  Kamil napsal:
Už jsem to někam kdysi dával, ale tenhle Hirsch jim docela sedne, řekl bych.

Sedi pekne...tyhle "diver" gumy vcetne modeny jsou vyjimka, ktera potvrzuje pravidlo... :thumbsup_anim:

• Po letech...
  • po 4 týdnech...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Moje první Monstery jsem prodal.... pár lidí mi říkalo, že toho budu litovat, že jsou "dokonalý" :smile_anim:... nevěřil jsem a už je to tady: Mám druhé :clap:. Tímto děkuji své manželce za pochopení a p. Petru Kuchaříkovi (http://aukro.cz/show_user.php?uid=4450192 ) za rychlý obchod a skvělý profesionální přístup.

post-5779-017288700 1308823858.jpg

post-5779-089885800 1308823871.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...