Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jsou skoro stejné :)

image.jpeg.2635fcf181ba16cbb05401d178531d80.jpeg

GW-M5610U-1ER mají pěkný červený rámeček :)

gw.jpg.fb5cad76c217309716309de2c90dac20.jpg

CASIO GW-5000U-1ER mají ocelové pouzdro se šroubovacím dýnkem.

Oba modely sdílejí modul 3495.  
Je ocelové pouzdro se šroubovacím dýnkem (které se pravdepodobně nebude nikdy otevírat) takovou výhodou, 
že ospravedlní rozdíl v ceně ve výši přes 100%?

Odesláno

Já jsem příznivce plastových G-Shock, je to lehké, příjemné na ruku, hodně to vydrží a když se to už fakt odrbe tak se dají sehnat nové "pouzdra" za pár korun (originál i o něco méně kvalitní čína plní svou roli dostatečně). Toto jsou zrovna hodinky, kde by neměl být důvod je nejméně deset let otevírat, takže otázku šroubovacího dýnka bych vůbec neřešil jako výhodu. Za mě jednoznačně M5610U 👍 Já zrovna na zkoušku překabátěné reverza.

image.thumb.png.e1142adc3e53f28ce9fc48b03ad6995b.png

Odesláno

5610 mam a jsou to super hodinky, po 5000 pokukuju a cekam az se nekde ukazou za lepsi cenu. Takhle vysokou cenovku si nedokazu obhajit ani ocelovym pouzdrem, ani lepsim materialem futralu a reminku. 

Takze za me  -  s cenovkama v CZ obchodech rozhodne 5610/ale kdyby jsi sehnal 5000 pod 6k, sel bych asi do 5000.

Odesláno (upraveno)

Oboje jsem měl a GW 5000 zůstaly a vyhrály na plné čáře. Jsou to v podstatě uplně jiné hodinky.  Mám je nasazeny na tahu, a jsou dokonalé. Ano, modul je stejný, pouzdro je téměř shodné  rozměrově i tvarem, ale přesto je jejich celkové vyznění jiné ve prospěch modelu 5000. Mimochodem o porovnání modelů se vedou dlouhé diskuze a ke kloudnému výsledku ještě nikdo nikde nedošel. Myslím, že tady u nás to dopadne steně.

Za mě tedy na 100% GW 5000 !

Upraveno uživatelem Radimk
Odesláno

Tiež rozmýšľam nad tými GW-5000 bol som si ich už skúsiť a sedia na prekvapenie na ruke dobre. Jedine čo mi troška vadí je podsvietenie že nemajú iluminator ako staršie modeli 5610 a homogenita podsvietenia plochy LCD je slabšia 😕 . Inak práveže to oceľové puzdro z nich robí až teraz nezničiteľne hodinky ten živicový bezel človek časom vymení ked sa zošúcha/praskne to je prkotinka ,ale puzdro je základ treba ho mať pevné. Má zmysel do nich ísť ak chceš jedny poriadne Géčka navždy.

Odesláno
před 3 hodinami, digiMonster napsal:

... ak chceš jedny poriadne Géčka navždy.

to je práve to, že aj GW-M5160U budú pri mojom používaní "navždy" a keby náhadou niečo, tak sa mi do ceny jedných 5000 v pohode zmestia druhé 5160 ;)

V článku, který rekomendoval Jarett se vyzdvihuje zejména modul. Padne tam pár slov i o kvalitnějším materiálu pouzdra (bezelu) a řemínku u 5000. Musel bych to vidět.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...