DarylVanHorne Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna V 1. 5. 2024 v 8:28, Dokusan napsal: Kolik jich tady vlastně je? Prý bylo 999 ks fuč za 3 dny Dnes jsem je viděl v jednom obchodě v Interlaken, tak pokud někdo plánujete výlet na Jungfrau... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seaman Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna Ja som zalubeny do tych ciernych, len rozmyslam ci na tahu, alebo gume, ta oranzova je super, len by som k tomu potreboval este ciernu. Inak som ich skusal na ruke v obchode a posobia neskutocne dobre, az sa mi nechce verit ze su za taku cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MacBaren Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna Mám modrý na tahu a jsou to nejpohodlnější hodinky co mám. Gumu plánuju dokoupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seaman Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna Ako dlho ich mas? Zaujima ma nachylnost na skrabance na lestenych clankoch tahu a pripadne na lunete. Ako si na tom s presnostou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MacBaren Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna (upraveno) Mám je od loňskýho července. V listopadu byly na reklamaci se známým problémem s datem (výměna strojku). Ani předtím ani teď jsem je ještě neseřizoval. Koriguju to odkládáním a jsem v rozmezí +- 5 vteřin(dlouhodobě ne denně). A to to nijak zvlášť nesleduju. Upraveno 13. srpna uživatelem MacBaren Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MacBaren Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna A zapomněl jsem. Pouzdro a skla mám čistý. Na tahu něco bude. Nosím je skoro pořád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna Hlásím se do klubu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna MIDO a kozy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Tak prej mám víc chodit ven, když nepoznám ovce 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Prší, tak se schováme a najíme 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MacBaren Odesláno 8. září Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září Přezuto na modrou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 29. září Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září Manželka vybrala kotě k mým hodinkám - to už je next level 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kbelik Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října Jsou ty sportovni i elegantni hodinky v jednom Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října Přezuto 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcel Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října V 29. 9. 2024 v 15:33, DarylVanHorne napsal: Manželka vybrala kotě k mým hodinkám - to už je next level Teraz by mohli predstaviť menší variant, hranaté hodinky mi prídu, že sa nosia väčšie ako by som chcel Na druhú stranu keď človek vidí tie nove Pateky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilfour Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu V 26. 10. 2024 v 16:33, Marcel napsal: Teraz by mohli predstaviť menší variant, hranaté hodinky mi prídu, že sa nosia väčšie ako by som chcel Na druhú stranu keď človek vidí tie nove Pateky Menší variantu už Mido představilo! 35mm. Viz https://www.helveti.cz/Vyhledavani?fraze=mido+tv+35. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marektomas98 Odesláno 4. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu V 2. 11. 2024 v 0:03, Pilfour napsal: Menší variantu už Mido představilo! 35mm. Viz https://www.helveti.cz/Vyhledavani?fraze=mido+tv+35. Ta menší varianta vypadá výborně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu Akurat to uz neni big date, co je skoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilfour Odesláno 4. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu před 14 minutami, Harwey napsal: Akurat to uz neni big date, co je skoda. To je bohužel pravda. Ale zase z praktickýho hlediska celkem chápu, že se jim ho do takhle malýho pouzdra prostě (za tuhle cenu) nepodařilo nacpat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se