Jump to content

Recommended Posts

Posted
před 14 minutami, Mil.haus napsal:

Díky, ruce jedou rychleji než hlava, tak to jsem si mohl taky najít a zbytečně nezakládat nové vlákno :angel:. Omlouvám se a prosím moderátory o smazání. 

• 5 months later...
Posted

Ahoj. Mám je, od léta a poprvé jsem si je dál na ruku na vánoce. Mají zelený ciferník. Není to zrovna můj styl. Mám raději kulatý pouzdro. Přemýšlím o prodeji. 

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• 2 months later...
Posted
Posted (edited)

Povedený barevný úlet na jaro, rozhodně hodnotnější než předražené "highly collectible" plasťáky Swatch. Budu držet pěsti ať se ten 3d monoskop neokouká tak rychle jako "konzervativní" modely, které se nám tu z chlubícího vlákna poměrně rychle (a na dlouho) posouvaly do inzerce :rolleyes:

Edited by Radek124
Posted

Štěstí že “Série 1 epizoda 1” tvarově dost připomíná tříručkové GO Seventies (stejný formát, tenčí/nižší luneta i tělo), takže pořizovat nemusím. Každopádně barvičkama na cifru jde o podobně “provokativní” a (v hospodě u piva) těžko přehlédnutelný model jako lichoběžníkové Hamilton Ventura - takže jsem celkem zvědavý co bude pokračováním “monoskopu” v epizodě 2 :speak_cool:

Posted

Rak jsou doma, takové milé překvapení, super guma, tah ještě musím zkrátit. 

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted
Před hodinou, Dokusan napsal:

Rak jsou doma, takové milé překvapení, super guma, tah ještě musím zkrátit. 

Nejen na léto budou super. Fakt skvělý.

Posted

Po prvním  dní velká spokojenost.

Jediný, co mi hlava nebere, je proč není na dvanáctce lumi bod, ale jen ďolik 

• 4 weeks later...
Posted

Kolik jich tady vlastně je? 

Prý bylo 999 ks fuč za 3 dny

• 2 months later...
Posted

Otázka pre vlastníkov týchto hodiniek na ťahu...majú nejaký 1/2 dielik? Z produktových foto sa mi nezdá.