milomac Posted July 13, 2023 Report Posted July 13, 2023 Dneska na mě vykoukly v reklamě tyhle hodinky, které na mě celkově působí velmi dobrým dojmem. Nevlastníte je někdo? Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Mido Multifort TV Big Date M049.526.11.081.00 | Helveti.cz
milomac Posted July 13, 2023 Author Report Posted July 13, 2023 před 14 minutami, Mil.haus napsal: Díky, ruce jedou rychleji než hlava, tak to jsem si mohl taky najít a zbytečně nezakládat nové vlákno . Omlouvám se a prosím moderátory o smazání.
HKG3 Posted January 3, 2024 Report Posted January 3, 2024 Ahoj. Mám je, od léta a poprvé jsem si je dál na ruku na vánoce. Mají zelený ciferník. Není to zrovna můj styl. Mám raději kulatý pouzdro. Přemýšlím o prodeji. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Harwey Posted April 3, 2024 Report Posted April 3, 2024 https://shop.hodinkee.com/products/mido-multifort-tv-big-date-s01e01-limited-edition?utm_source=Klaviyo&utm_medium=email&utm_campaign=h-email-NewMido-040324&_kx=vCbRl8aYfzUUsFnSZXn1w13F7A7q076aSL0o_xclgOY.UHTEkW Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. citelnost nebude bohvieco
Dokusan Posted April 3, 2024 Report Posted April 3, 2024 před 40 minutami, Harwey napsal: https://shop.hodinkee.com/products/mido-multifort-tv-big-date-s01e01-limited-edition?utm_source=Klaviyo&utm_medium=email&utm_campaign=h-email-NewMido-040324&_kx=vCbRl8aYfzUUsFnSZXn1w13F7A7q076aSL0o_xclgOY.UHTEkW Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. citelnost nebude bohvieco Mám je zamluvene, v pondělí si pro ne jedu . Tohle jsou opravdový televize
Radek124 Posted April 3, 2024 Report Posted April 3, 2024 (edited) Povedený barevný úlet na jaro, rozhodně hodnotnější než předražené "highly collectible" plasťáky Swatch. Budu držet pěsti ať se ten 3d monoskop neokouká tak rychle jako "konzervativní" modely, které se nám tu z chlubícího vlákna poměrně rychle (a na dlouho) posouvaly do inzerce Edited April 3, 2024 by Radek124
KFL Posted April 5, 2024 Report Posted April 5, 2024 Jsme veselý, jsme hravý... a na ruce sedí bezvadně! Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Dokusan Posted April 5, 2024 Report Posted April 5, 2024 @KFL Paráda, jsem rá, že nejsem jediný, kdo se pro tuto lehce ujetou limitku rozhodl.
Emiliano Posted April 5, 2024 Report Posted April 5, 2024 Fakt super. Zajímalo by mě, jak vypadají na těch gumách.
Radek124 Posted April 5, 2024 Report Posted April 5, 2024 Štěstí že “Série 1 epizoda 1” tvarově dost připomíná tříručkové GO Seventies (stejný formát, tenčí/nižší luneta i tělo), takže pořizovat nemusím. Každopádně barvičkama na cifru jde o podobně “provokativní” a (v hospodě u piva) těžko přehlédnutelný model jako lichoběžníkové Hamilton Ventura - takže jsem celkem zvědavý co bude pokračováním “monoskopu” v epizodě 2
Harwey Posted April 5, 2024 Report Posted April 5, 2024 @KFL sedia ti veru akurat:) balenie tiez super, daj viac foto z roznych uhlov ako je to s citelnostou
Dokusan Posted April 8, 2024 Report Posted April 8, 2024 Rak jsou doma, takové milé překvapení, super guma, tah ještě musím zkrátit. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
KFL Posted April 8, 2024 Report Posted April 8, 2024 Baví mě pořád! Včera jsem je měřil na vibrografu a chodí ve většině poloh +2, max +4 vteřiny.. za mě dobrý!
Emiliano Posted April 8, 2024 Report Posted April 8, 2024 Před hodinou, Dokusan napsal: Rak jsou doma, takové milé překvapení, super guma, tah ještě musím zkrátit. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Nejen na léto budou super. Fakt skvělý.
Dokusan Posted April 8, 2024 Report Posted April 8, 2024 Po prvním dní velká spokojenost. Jediný, co mi hlava nebere, je proč není na dvanáctce lumi bod, ale jen ďolik Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Dokusan Posted May 1, 2024 Report Posted May 1, 2024 Kolik jich tady vlastně je? Prý bylo 999 ks fuč za 3 dny Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
KFL Posted May 1, 2024 Report Posted May 1, 2024 No kromě nás dvou jsem tu další zatím nezaznamenal...
tr0t3l Posted July 30, 2024 Report Posted July 30, 2024 Otázka pre vlastníkov týchto hodiniek na ťahu...majú nejaký 1/2 dielik? Z produktových foto sa mi nezdá.
Recommended Posts