DarylVanHorne Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna V 18. 1. 2025 v 20:20, Josef01 napsal: Zajímavé hodinky, ta inspirace Natilusem je více než zřejmá. V 18. 1. 2025 v 22:50, edas napsal: ...nebo Aquanaut? https://www.fratellowatches.com/watching-the-mido-multifort-tv-big-date/#gref Co se týká designu - všichni výrobci hodinek kopírovali ode všech. Řada Multifort TV, jako taková, je ale o dost starší než nějaký rádobyhranatý PP: MIDO Multifort TV 1973 PP Nautilus 1976 PP Aquanaut 1997 V tomto vlákně tedy opatrně s přirovnáváním k PP. Naopak zde v tomto vlákně se nebojte natvrdo říci pravdu - jak PP obšlehl MIDO (a jiné jim podobné) Co se týká modelu, tak Multifort TV je historicky starší a co se týká designu... Prostě evoluce 1
DarylVanHorne Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna (upraveno) Takže natvrdo: PP se inspirovalo u MIDO a hodilo k tomu nechutnou cenovkou, ale protože je to PP, tak je to cajk, ale naopak MIDO krade design? Za mně evoluce: Historicky všechny hodinářské firmy kopírovaly ode všech a moc se to neřešilo. Já bych zůstal u toho, že MIDO Multifort TV je bezesporu starší než PP Nautilus / Aquanaut, navíc za zlomek ceny. Zde ať čtou jen milovníci MIDO: PP krade, ale nesmí se to říkat nahlas Ať jen nekrafu: moje verze na téma FU*K Patek thieves Upraveno 8. dubna uživatelem DarylVanHorne 1 3
DarylVanHorne Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna před 5 hodinami, edas napsal: Tak jsem přezul na hadr a zatím dobrý… Super, jak to sluníčko tu barvu cifru "vytáhne" Já jedu na zlaté v pevném i kapalném skupenství 2
Lucca Odesláno neděle v 19:14 Nahlásit Odesláno neděle v 19:14 V pátek jsem našel konečně chvíli času a zastavil se na ně kouknout. Musím říci, že naživo vypadají mnohem lépe než na fotkách. Původně jsem šel prioritně kouknout jiné hodinky, ale nakonec jsem se nejvíce věnoval těmto. Jediné co mě na nich mrzí jsou ty nudné ručičky Jako by nemohli vymyslet něco víc zajímavého. Ale asi je to můj subjektivní pocit. Nebo jaký na to máte názor?
spineshank Odesláno pondělí v 15:22 Nahlásit Odesláno pondělí v 15:22 Mě se líbí moc, ty ručičky mi právě přijdou že sedí k tomu jak prdel na hrnec . Jediné malé mínus je pro mě ten big date na 12. Ale asi bych se s tím naučil žít . 1
MacBaren Odesláno pondělí v 17:39 Nahlásit Odesláno pondělí v 17:39 před 2 hodinami, spineshank napsal: Mě se líbí moc, ty ručičky mi právě přijdou že sedí k tomu jak prdel na hrnec . Jediné malé mínus je pro mě ten big date na 12. Ale asi bych se s tím naučil žít . To se mi na nich právě líbí. Že je datum na neobvyklým místě.
Lucca Odesláno pondělí v 18:37 Nahlásit Odesláno pondělí v 18:37 @MacBaren Mě se to datum taky libi 1
DarylVanHorne Odesláno úterý v 15:54 Nahlásit Odesláno úterý v 15:54 Jsou prostě krutě nositelné a celkově boží A já občas přemýšlím, že bych jim koupil ocelového bráchu, ale jedny stačí - jsou prostě super 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se