Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prodejna Koscom Na Poříčí v Praze naproti Bílé labuti přestala prodávat databanky a jiná elektro a PC příslušenství a začala prodávat jen hodinky, je tam celkem zajímavý výběr, který by se prý měl jěště zlepšit. Kromě nadprůměrné širokého výběru běžných "spotřebních" značek, které jsou všude (Citizen, Wenger) mají nově pěkný výběr Fortis a Maurice Lacroix, Rotary, Atlantic, prý brzy i Oris a Tag Heuer :) a snad i další ne tak běžné značky včetně řemínků. Ceny se mi zdály české :( , prostředí příjemné, personál celkem informovaný. Chyběly mi tam Primky...

Odesláno

předvčerejšky velmi korektně a solidně vyměnili v dceřiných levných plastových hodinkách baterii zadarmo, ačkoliv dle záručního listu už zdarma nemuseli. PS zvláštní je, že zřejmě se tam dají jak v arabském bazaru dohodnout ceny na hodinkách :) t.j. třeba u fortisů, když jsem si je prohlížel, najednou řekli, že cena by šla upravit příjemněji, mám-li zájem :) Ech, zklamal jsem je, neměl jsem....

Odesláno

...ty prodejny jsou tam už dvě-pár metrů od sebe, nedávno jsem tam koupil i laciné quartzky pro syna-příjemně mě překvapilo že dvouletá záruka se vztahuje i na vybitou baterii

Odesláno

Já si tam koupil nedávno Fortisky - do druhého dne mi tam, mnou podle katalogu vybraný model, objednali, třeba jen na ukázku. Jsou ještě hezčí než v katalogu, takže jsem si je hned koupil - při platbě v hotovosti 10% sleva. Samozřejmostí bylo upravení kovového tahu na míru - profesionální a ochotný personál.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...