Onimusha Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Odesláno 7. září 2006 Dobrý večer, jsem úplný začátečník a nikdy jsem mechanické hodinky nevlastnil. Zhruba před rokem jsem náhodou narazil na toto fórum a díky vám získal úplně jiný pohled na funkčnost, kvalitu a krásu hodinek. Po dlouhém výběru mi zůstali dva favorité. Jedním z nich je právě Fortis B-42 Flieger a druhým Hamilton Khaki Chronograph. Proto prosím o vaši radu, co se týče finálního výběru.Toto je můj první příspěvek a doufám,že se do této diskuze hodí.Děkuji vám za vaše názory a případně i zkušenosti.
Duke650 Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Odesláno 7. září 2006 B-42 není chronograf. Pokud se Vám líbí hodinky se subdialy (malé ciferníčky sčítačů), není co řešit. P.S. Nahoře mělo být správně "B-42 Flieger" :-(
Onimusha Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Odesláno 7. září 2006 Vím,že B-42 není chronograph, přesto se mi líbí oboje hodinky. Měl jsem možnost vyzkoušet si Hamiltony, B-42 jsem pouze viděl na fotce. Proto bych se vás chtěl zeptat na váš názor.Přikláním se více k B-42 kvůli jeho krásnému designu, každopádně o koupi rozhoduje více faktorů.
Ondraj Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Odesláno 7. září 2006 Jak můžete pánové jednoduše napsat, že B-42 není chronograph, když je to označení širší skupiny, do které spadají modely jako Flieger, Off. Cosmonaut, Diver, Marinemaster a snad kromě posledně jmenovaných jsou v jednotlivých modelech zastoupeny i chronograph verze ?
aCIDfire Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Odesláno 7. září 2006 Tak jsem dneska v Praze v Tescu Letňanech za výlohou viděl B-42 Diver Day/Date s modrejma indexama a ručičkama,nebýt přítelkyně,která pronesla "...ježiš,zase další hodinky!",tak bych tam slintal asi do teď )
Onimusha Odesláno 8. září 2006 Nahlásit Odesláno 8. září 2006 Dnes jsem byl okukovat hodinky Fortis v Brně u Hanáka..... nádhera,rozhodl jsem se pro B - 42 Flieger Day/Date s koženým tahem, mám pocit, že se budou hodit ke všemu, právě i díky koženýmu řemínku a design na mě působí jistou univerzálností velikost akorát. V rozhodnutí mě podpořila i moje přítelkyně teď už zbývá jen hodinky koupit. Zkusím kontaktovat Manfreda Schneidera, o kterém psal Duke 650 tak mi držte pěsti nikdy jsem podobnou objednávku nedělal natož pak ze zahraničí, snad se zadaří.Budou to moje první mechanické hodinky a tak se fakt hrozně těším.
Snow Odesláno 8. září 2006 Nahlásit Odesláno 8. září 2006 Nestává se náhodou Fortis ikonou českého trhu ? Pokud ano, tak proč, nic extra jsem neviděl.
Skeleton Odesláno 8. září 2006 Nahlásit Odesláno 8. září 2006 Pro me leteckeho fandu, ktery spojil nadseni pro vec se zamestnanim, proste nutnost! Ale ze jsem setril! (Fortis B-42 Pilot Professional Chronograph)
Duke650 Odesláno 9. září 2006 Nahlásit Odesláno 9. září 2006 2 Ondraj Sorry, zkratkovitě jsem reagoval na dotaz "Jedním z nich je právě Fortis B-42 Flieger a druhým Hamilton Khaki Chronograph". Samozřejmě Ondraj to formuloval správně. Dám si příště pozor /teď pohov :-) /
Duke650 Odesláno 9. září 2006 Nahlásit Odesláno 9. září 2006 2 thesis Osobně jsem vnitřně malinko spokojený, že jsem se k Fortisu "prokousal" ještě před billboardovou kampaní dovozce :-) To o té ikoně bych nebral vážně... a extra postavení taky nemá - kdo chce, najde srovnatelné hračky pro muže...
sauce Odesláno 10. září 2006 Nahlásit Odesláno 10. září 2006 Mozno budem svoje predavat, tak uvidime :-)) ale su cierne. Mel bych o ne zajem, za kolik bys je prodal?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se