Radek Cigi Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2023 New Release: Omega Seamaster Diver 300M 'Paris 2024' Special Edition | aBlogtoWatch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirdis Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2023 Hmm, uz som si ich viac krat pozeral na nete, ale az teraz na tychto fotkach som si vsimol, ze maju rychloupniaci system naramku. Myslite, ze to uz bude standard pri dalsich modeloch? Alebo je to len pri tejto edicii? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2023 ten quick release tahu je zajimavy, jinak limitka nic moc. Nekton type luneta --- byla by lepsi keramicka jako v Riu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2023 Kromě toho nového systému tahu mě taky moc nezaujaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2023 Takový designově dámský model ve velikosti na pánskou tlapu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ygys Odesláno 2. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2023 Ak by mal tento release predpovedať rychloupínanie naprieč celou medelovou radou Omegy v budúcnosti tak by to bol veľký krok vpred a veľká motivácia na upgrade pre majitelov aktuálnych kúskov. Inak ma predstavené hodinky vizuálne moc neočarili. Pôsobia viac menej ženským dojmom a veľká škoda nepriehladného dýnka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 2. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2023 Také na mě působí trochu dámským dojmem. Líbí se se mi asi jen detail plamínku na vteřinovce. Dýnko docela v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 2. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2023 Je to hodne luidorovske, doufam ze to byl zamer:) Pro me to neni, uz jsem zamek prohral v kartach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se