Kamil.K Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2023 ... mám toho moc a tak zvažuji která Seika pošlu dál. Všechny jsem koupil v ČR, všechny vůbec nenosim (jen jsem zkrátil tahy a na ruce byly jen na pochlubení se tady a občas natahuji na vrtiči). - Samuraje: chtěl jsem je zkusit, líbila se mi verze STO White Shark, na poměry Seika vše lícuje,...ale jaksi... mi nepřirostly k srdci (na rozdíl třeba od želv) - Monstra 4 - vývoj prakticky stejný (chronobundus: chtěl jsem je, těšil jsem se na ně, ...a pak nic. - Presage: tady bych si jedny nechal, ale které? Tříručky jsou klasika, pěkně nízké pouzdro, ...druhé mají rezervu nátahu a zajímavou datumovku v subcifru, ale zase vyšší tělo. Samuraje i monstra půjdou (je to jen otázka času), ale - babo (kolegové ) raď(te) ohledně presáží. Díky za názory. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vraby Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2023 Na pvní pohled bych si nechal ty s rezervou nátahu,ty druhé taková nuda.
Michallcz Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2023 Souhlas, ty vpravo jsou zajímavější...
Kamil.K Odesláno 4. srpna 2023 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2023 Máte recht pánové, levé vypadají trochu nudně - ale na ruku sednou jak hrnec na pr*el. Ty s rezervou jsou trochu privysoké
Kalisport Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2023 před 1 hodinou, vraby napsal: Na pvní pohled bych si nechal ty s rezervou nátahu,ty druhé taková nuda. +1
dykmore Odesláno 6. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2023 Já přidám opačný názor, ven by šly přeplácané Presage mám ty bez rezervy a můžu jen říct, že na špatné fotce vypadají divně (neber si to prosím osobně) a na dobré fotce/naživo vypadají parádně. U těch s rezervou to vnímám přesně naopak, na fotce jsou jako zajímavé, ale naživo takové divné, všechny ty serepetičky nabourávají původní design toho cifru.
Jiří Sedlák Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2023 Dykmore von má pravdu. Ta rezerva se mi líbí víc než klasický stěrač, ale datumovka v subcifru je totální nesmysl. Pravé by šly.
Kamil.K Odesláno 7. srpna 2023 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2023 Je faktem, že na datum musím dost ostřit (z hlediska praktičnosti je ten subcifr naprd, ale zase je to jediné jiné zobrazení data, které na hodinkách mám / když nepočítám digitální u G-Shocků nebo day/date)... všem vám dávám částečně za pravdu (proto to dilema)
Kamil.K Odesláno 11. srpna 2023 Autor Nahlásit Odesláno 11. srpna 2023 Už nikdo nic? OK, děkuji přispěvatelům za názory a zamykám.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.