utrejch Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Libi, nelibi, vadi, nevadi a proc. Me prijde ze nekdy to je dobre nekdy spatne jako u vseho, ale najdou se taci, co to zkritizuji vzdy ...
mengelis Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 já s tím žádný problém nemám, ale sto lidí má sto chutí... mě zas úplně štve móda velkých hodinek, protože sem skoro hobit a cokoliv dám z aktuální produkce na ruku na mně vypadá jak budík
Vit Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Libi, nelibi, vadi, nevadi a proc. Me prijde ze nekdy to je dobre nekdy spatne jako u vseho, ale najdou se taci, co to zkritizuji vzdy ... Dříve mi to nevadilo, ale teď jo, je nějaké rozumné vysvětlení pro to, že ta oříznutá čísla nevypustí úplně?
JJ Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Já to obecně rád nemám, ale jsou hodinky, u kterých to snesu. Obzvlášť se mi to nelíbí u hodinek, kdy k zabránění ořezu stačilo nepatrně zmenšit font, posunou ciferníček apod. - třeba u nedávno probíraných IWC Spitfire. Tam to ve mně budí podvědomý pocit, že ty hodinky nejsou úplně dotažené. U jiných by se zase asi nic nestalo, kdyby tam to číslo nebylo vůbec.
spiderer Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Ja to nemam nijak obecne, nekde mi to vadi, nekde mi to je jedno, nekde se mi to i libi - zalezi na celych hodinkach Takze nejsou pro me obecne nevyhodou ukousnuta cisla
Traveller Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Taky se dívám na proporce celého ciferníku... ikdyž před nalezením tohoto fora jsem si některé věci ani neuvědomoval a nyní je sleduji mnohem pečlivěji.
ANT Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 (upraveno) zalezi od konkretneho modelu...koli tomu su urezane...napr na pilotnych hodinkach to povazujem za dost nevhodne, zas na "slusackych" kde su urezane rimske cislice mi to zatial na ziadnych neprekazalo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. ledna 2009 uživatelem ANT
Conrad Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Já to obecně rád nemám, ale jsou hodinky, u kterých to snesu. Obzvlášť se mi to nelíbí u hodinek, kdy k zabránění ořezu stačilo nepatrně zmenšit font, posunou ciferníček apod. - třeba u nedávno probíraných IWC Spitfire. Tam to ve mně budí podvědomý pocit, že ty hodinky nejsou úplně dotažené. U jiných by se zase asi nic nestalo, kdyby tam to číslo nebylo vůbec. Někdo holky někdo vdolky já si Spitfiry vybral a ciferník byl pro mě jeden z argumentů pro.
Kubiznusus Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Osobně mám radši indexy bez čísílek, ale když už, tak raději celá. Ale abych pravdu řekl, před začátkem sledování tohohle fóra mi to bylo vcelku jedno. Navíc je to asi záležitost osobního názoru a vkusu majitele.
Návštěvník Tada Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Nelíbí se mi to. Radši číslo vynechat úplně nebo ciferník bez čísel.
Potkan Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Je to fuk, pokud celej dojem působí dobře, nemám nic proti..
JJ Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Někdo holky někdo vdolky já si Spitfiry vybral a ciferník byl pro mě jeden z argumentů pro. Jsou to nádherné hodinky a souhlasím, že ten ciferník je jinak skvělý. Ale to číslo to prostě trochu kazí.
Onisan Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Na IWC BP je chybějící číslo a dvě seřiznutá... nevadí mi ani jedno
budo Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 já s tím žádný problém nemám, ale sto lidí má sto chutí... mě zas úplně štve móda velkých hodinek, protože sem skoro hobit a cokoliv dám z aktuální produkce na ruku na mně vypadá jak budík ... takže foto máš aktuální ....
mengelis Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 ... takže foto máš aktuální .... velikostně skoro jo :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se