Přejít na obsah

První hodinky Rolex

Lu21

Doporučené příspěvky

Odesláno

Parádní hodinky 👍 tyto s mint ciferníkem se mi nejvíc líbí právě v této "základní" variantě. Za mne by bylo každé "vylepšení" fluted lunetou či jubilee náramkem spíš na škodu. Přitom třeba modré nebo rhodium bych chtěl jedině s fluted. 

• Odpovědi 86
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
V 6. 11. 2023 v 9:04, Tomak napsal:

Parádní hodinky 👍 tyto s mint ciferníkem se mi nejvíc líbí právě v této "základní" variantě. Za mne by bylo každé "vylepšení" fluted lunetou či jubilee náramkem spíš na škodu. Přitom třeba modré nebo rhodium bych chtěl jedině s fluted. 

Ja som raz chcel skúsiť aj niečo od RLX a išiel som cestou toho najdostupnejšieho. Farbu cifru som volil podľa toho, čo ešte nemám v hodinkovnici, nech je to tam veselšie - no je to práve farba mint ciferníka, čo sa mi na tých hodinkách páči najviac.

Odesláno
V 5. 11. 2023 v 8:48, Willie McBride napsal:

Môj prvý kúsok od Rolex.

Pri tom, aké báje a povesti kolujú o ich hodinkách, povedal som si, že jeden kúsok by som rád vyskúšal aj ja, nejaké miesto v hodinkovnici sa vždy nájde. Nakoľko na Parížskej ma otočili rovno vo dverách so slovami, že aj tak mi nič nepredajú a na nič ma nezapíšu, tak som sa skúsil zapísať na OP41 u Bechyneho, kde povedali, že ma zapíšu na čokoľvek, no kedy a či vôbec sa k tomu dostanem je otázne, no OP by niekedy prísť mali. V Bratislave v Sherone mi povedali, že okrem DJ ma nezapíšu na nič, tak som si vybral cestu najmenšieho odporu a poprosil som ich o najviac base verziu v oceli s mint green ciferníkom. Táto cesta sa ukázala byť najrýchlejšia a po 17 mesiacoch ma prekvapil telefonát, že či o ne mám stále záujem, že sú na predajni. Prekvapil ma doslovne. Hodinu pred tým ma v skupinovej debate s tunajšími členmi akurát podpichol jeden z nich, že až mi prídu všetky hodinky čo som si objednal naraz, tak bude raketa a aby som nemusel predávať ešte aj obličku. Reagoval som, že to ma trápiť nemusí, nakoľko RLX je asi len pre vyvolených a tie neprídu nikdy a ostatní výrobcovia mi dali nejaké termíny, kedy môžem od nich niečo očakávať. (Tak som išiel do Sheronu s tým, či si zo mňa jeden z účastníkov debaty nerobí prdel). Tak zistil som aj ja, že aj keď čakanie je dlhé, k niečomu sa dostať dá. Mám ich ešte len pár dní, tak zatiaľ si na seba len zvykáme. 

Nie je k dispozícii žiadny popis.

Pekná zelená. Mal som možnosť vyskúšať aj mint green s fluted ciferníkom a to je tiež bomba. Hneď som sa na ne zapsal :) , to bolo pred rokom a zatiaľ 👀

Odesláno
V 6. 11. 2023 v 19:54, Davis napsal:

Pekná zelená. Mal som možnosť vyskúšať aj mint green s fluted ciferníkom a to je tiež bomba. Hneď som sa na ne zapsal :) , to bolo pred rokom a zatiaľ 👀

Ja som sa zapisoval asi v máji 2022. Info vtedy bola, že jediné na čo ma zapíšu je DJ a keď som sa pýtal, či je mint reálna farba, odpoveď bola, že nie je ničím výnimočná, tak by s nimi nemal byť problém, pri bicolor verziach by to mohlo byť náročnejšie (bicolor som nechcel, tak ma tá odpoveď potešila). Držím palce, nech sa ti ozvú čo najskôr.

Odesláno
V 5. 11. 2023 v 8:48, Willie McBride napsal:

Prekvapil ma doslovne. Hodinu pred tým ma v skupinovej debate s tunajšími členmi akurát podpichol jeden z nich, že až mi prídu všetky hodinky čo som si objednal naraz, tak bude raketa a aby som nemusel predávať ešte aj obličku. Reagoval som, že to ma trápiť nemusí, nakoľko RLX je asi len pre vyvolených a tie neprídu nikdy... 

A stále se tomu ještě směju 🤣

A popíchnu znovu: Máš nádherné Rolexky v limitované edici 🤣 Jistě je to limitka, protože tenhle odstín ŽLUTÉ se jen tak nevidí 😇😂

Odesláno
V 6. 11. 2023 v 21:59, DarylVanHorne napsal:

A stále se tomu ještě směju 🤣

A popíchnu znovu: Máš nádherné Rolexky v limitované edici 🤣 Jistě je to limitka, protože tenhle odstín ŽLUTÉ se jen tak nevidí 😇😂

na💩 si 😄 Zato, až najbližšie pôjdem do Prahy, zoberiem si Festinky 😄

Odesláno
před 15 hodinami, Willie McBride napsal:

na💩 si 😄 Zato, až najbližšie pôjdem do Prahy, zoberiem si Festinky 😄

Ale já to myslel v dobrém, chválím tebou zvolený odstín žluté, který jsi si objednal 👍😉🤣

• Lu21 uzavřel téma

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...