Tomak Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2023 Parádní hodinky tyto s mint ciferníkem se mi nejvíc líbí právě v této "základní" variantě. Za mne by bylo každé "vylepšení" fluted lunetou či jubilee náramkem spíš na škodu. Přitom třeba modré nebo rhodium bych chtěl jedině s fluted.
Willie McBride Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2023 V 6. 11. 2023 v 9:04, Tomak napsal: Parádní hodinky tyto s mint ciferníkem se mi nejvíc líbí právě v této "základní" variantě. Za mne by bylo každé "vylepšení" fluted lunetou či jubilee náramkem spíš na škodu. Přitom třeba modré nebo rhodium bych chtěl jedině s fluted. Ja som raz chcel skúsiť aj niečo od RLX a išiel som cestou toho najdostupnejšieho. Farbu cifru som volil podľa toho, čo ešte nemám v hodinkovnici, nech je to tam veselšie - no je to práve farba mint ciferníka, čo sa mi na tých hodinkách páči najviac.
Davis Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2023 V 5. 11. 2023 v 8:48, Willie McBride napsal: Môj prvý kúsok od Rolex. Pri tom, aké báje a povesti kolujú o ich hodinkách, povedal som si, že jeden kúsok by som rád vyskúšal aj ja, nejaké miesto v hodinkovnici sa vždy nájde. Nakoľko na Parížskej ma otočili rovno vo dverách so slovami, že aj tak mi nič nepredajú a na nič ma nezapíšu, tak som sa skúsil zapísať na OP41 u Bechyneho, kde povedali, že ma zapíšu na čokoľvek, no kedy a či vôbec sa k tomu dostanem je otázne, no OP by niekedy prísť mali. V Bratislave v Sherone mi povedali, že okrem DJ ma nezapíšu na nič, tak som si vybral cestu najmenšieho odporu a poprosil som ich o najviac base verziu v oceli s mint green ciferníkom. Táto cesta sa ukázala byť najrýchlejšia a po 17 mesiacoch ma prekvapil telefonát, že či o ne mám stále záujem, že sú na predajni. Prekvapil ma doslovne. Hodinu pred tým ma v skupinovej debate s tunajšími členmi akurát podpichol jeden z nich, že až mi prídu všetky hodinky čo som si objednal naraz, tak bude raketa a aby som nemusel predávať ešte aj obličku. Reagoval som, že to ma trápiť nemusí, nakoľko RLX je asi len pre vyvolených a tie neprídu nikdy a ostatní výrobcovia mi dali nejaké termíny, kedy môžem od nich niečo očakávať. (Tak som išiel do Sheronu s tým, či si zo mňa jeden z účastníkov debaty nerobí prdel). Tak zistil som aj ja, že aj keď čakanie je dlhé, k niečomu sa dostať dá. Mám ich ešte len pár dní, tak zatiaľ si na seba len zvykáme. Pekná zelená. Mal som možnosť vyskúšať aj mint green s fluted ciferníkom a to je tiež bomba. Hneď som sa na ne zapsal , to bolo pred rokom a zatiaľ
Willie McBride Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2023 V 6. 11. 2023 v 19:54, Davis napsal: Pekná zelená. Mal som možnosť vyskúšať aj mint green s fluted ciferníkom a to je tiež bomba. Hneď som sa na ne zapsal , to bolo pred rokom a zatiaľ Ja som sa zapisoval asi v máji 2022. Info vtedy bola, že jediné na čo ma zapíšu je DJ a keď som sa pýtal, či je mint reálna farba, odpoveď bola, že nie je ničím výnimočná, tak by s nimi nemal byť problém, pri bicolor verziach by to mohlo byť náročnejšie (bicolor som nechcel, tak ma tá odpoveď potešila). Držím palce, nech sa ti ozvú čo najskôr.
DarylVanHorne Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2023 V 5. 11. 2023 v 8:48, Willie McBride napsal: Prekvapil ma doslovne. Hodinu pred tým ma v skupinovej debate s tunajšími členmi akurát podpichol jeden z nich, že až mi prídu všetky hodinky čo som si objednal naraz, tak bude raketa a aby som nemusel predávať ešte aj obličku. Reagoval som, že to ma trápiť nemusí, nakoľko RLX je asi len pre vyvolených a tie neprídu nikdy... A stále se tomu ještě směju A popíchnu znovu: Máš nádherné Rolexky v limitované edici Jistě je to limitka, protože tenhle odstín ŽLUTÉ se jen tak nevidí
Willie McBride Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2023 V 6. 11. 2023 v 21:59, DarylVanHorne napsal: A stále se tomu ještě směju A popíchnu znovu: Máš nádherné Rolexky v limitované edici Jistě je to limitka, protože tenhle odstín ŽLUTÉ se jen tak nevidí na si Zato, až najbližšie pôjdem do Prahy, zoberiem si Festinky
DarylVanHorne Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2023 před 15 hodinami, Willie McBride napsal: na si Zato, až najbližšie pôjdem do Prahy, zoberiem si Festinky Ale já to myslel v dobrém, chválím tebou zvolený odstín žluté, který jsi si objednal
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.