Přejít na obsah

První hodinky Rolex

Lu21

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 86
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Máme takého užívateľa, ktorý sa na obdobnú záležitosť spýtal, rady prijal a niečo aj zakúpil? Pochopiteľne sa s tým aj na tunajšom fóre následne prezentoval? Niekedy je to už “znásilňovanie” témy a vymýšlanie teplej vody…

Odesláno

Nic jako waiting list neexistuje. Každej AD má nějaký CRM kde si eviduje zákazníky, včetně indikace nějakýho zájmu. Každej AD má svoje alokace na hodinky který jim chodí, často ani neví co jim přijde a sami se rozhodijí, komu je prodají. Neexistuje nic jako férová fronta nebo objektivní kriteria podle kterých AD vybírá.

Odesláno
před 14 hodinami, barackpalenka napsal:

Máme takého užívateľa, ktorý sa na obdobnú záležitosť spýtal, rady prijal a niečo aj zakúpil? Pochopiteľne sa s tým aj na tunajšom fóre následne prezentoval? Niekedy je to už “znásilňovanie” témy a vymýšlanie teplej vody…

Hloupý příspěvek. Kdybys radši konstruktivně napsal, nebo poradil k tématu. Díky

Odesláno

Milý Lu21. Jedna z mnoha teorií je, pokud chceš  opravdu zvýšit šance na svoje první rlx, kup si od AD něco jiného než rlx, s mírnou ztrátou obratem prodej ( nebo nechej) a už jsi vedený jako zákazník s historií. Já to tak udělal a za 7 měsíců  byly suby doma. Problém je , aby případná ztráta z prodeje hodinek,co te nezajímají nebyla větší než přeplatek na after market🤑. Každopádně já chodím do Brna i Prahy a zjistil jsem, že si sděluji mezi sebou s čím jsem za nimi byl. Uvažoval jsem o koupi Sea dweller a tak jsem si je byl vyzkoušet v Brně, jak vypadají na ruce. Po čase jsem byl v Praze kvůli něčemu jinému a už se mne ptali   jestli stále trvá zájem o SD.

Odesláno

Podle mne blbost kupovat neco nechces za vidinou kratsiho cekani. Lepsi je vybudovat s AD vztah a vysvetlit jim co chces a proc a poslouchat ti co ti reknou. Nektere hodinky jako "prvni" nejsou moc realne, ale reknou ti co realne je. Napr takove polarky nebo gmt v bicoloru jsou IMO realne jako prvni kousek... Ale kazdy AD to ma jinak, tak poslouchej co ti nabizi za varianty. 

Odesláno

Přesně. Hlavní je poslouchat! A až koupíš 2-3 “realne” kousky, co na tom, ze se ti nelíbí a jsou nahovno, tak pak možná jednou……. 😉 

Odesláno
před 36 minutami, Frantik napsal:

Přesně. Hlavní je poslouchat! A až koupíš 2-3 “realne” kousky, co na tom, ze se ti nelíbí a jsou nahovno, tak pak možná jednou……. 😉 

Ja nosim polarky porad a rozhodne to nebylo neco "co bych nechtel" kupovat. Kdybych si nic nevybral, tak nic nekoupim ze jo... 

Odesláno
před 52 minutami, matejcaha napsal:

Podle mne blbost kupovat neco nechces za vidinou kratsiho cekani. Lepsi je vybudovat s AD vztah a vysvetlit jim co chces a proc a poslouchat ti co ti reknou. Nektere hodinky jako "prvni" nejsou moc realne, ale reknou ti co realne je. Napr takove polarky nebo gmt v bicoloru jsou IMO realne jako prvni kousek... Ale kazdy AD to ma jinak, tak poslouchej co ti nabizi za varianty. 

Jak si chces vybudovat s AD vztah jinak nez tim, ze si u nej neco koupis? Nosit jim kvetiny, vonne svice a posilat jim blahopřání k narozeninam? Tak bud chci hodinky anebo lezt nekomu do rite.

Odesláno
před 18 minutami, kdojinej napsal:

Jak si chces vybudovat s AD vztah jinak nez tim, ze si u nej neco koupis? Nosit jim kvetiny, vonne svice a posilat jim blahopřání k narozeninam? Tak bud chci hodinky anebo lezt nekomu do rite.

O ritnim skialpinismu nemluvim. Ale kdyz chces napr. "zeleny" suby, tak mas realne dve moznosti. Bud se zapises a budes vsem vykladat jak to neni fer a ze nikdy ti nezavolaj (a pak se prehanet na foru kdo ma co zapsany 5 a kdo 7 let)...  a nebo si pokecas, zapises a mas do roka treba noudejt nebo bluesy (za predpokladu, ze se ti to libi). Je jenom zastavam nazor nekupovat uplny picoviny (sperky a jiny znacky, ktery te nezajimaj) a treba udelat kompromis v barve atd. Jinak samozrejmne muzes zajit na sedivku a dat 2x tolik prekupnikovi a poplacat se po ramenech. To neni cesta pro mne...

Odesláno
před 5 hodinami, matejcaha napsal:

Nove GMT GRNR v bicoloru nema smysl se zapisovat vzhledem k pretlaku na novy model. Info od Bechyne ve Stepanske ze vcerejsiho odpoledne.

Nicmene na kukacku / k vyzkouseni je tam maji.
Sea Dweller Rolesor 126603 k nahlednuti nemeli.

Odesláno
V 17. 8. 2023 v 10:49, Lu21 napsal:

Hloupý příspěvek. Kdybys radši konstruktivně napsal, nebo poradil k tématu. Díky

Neni nutno, máš tu rád hafo. Tak či tak, ako ťa inak usmernia rady, než telefonát k AD, ktorý ti podá informáciu priamo bez mestských legiend? 😃 Aká je pridaná hodnota očakávanej odpovede? Koniec koncov musíš započať minimálne jeden kontakt v nejakej forme s predajcom. Poradiť ti tu môžu akurát, že čo si obliecť na “pohovor” s predavačom či si hodný, aby si im zaplatil desaťtisíce a ešte sa aj znižoval k prosíkaniu a podobné bláboly 😃 Takže smelo ako muž! Radím ti teda zdvihnúť telefón a opýtať sa, prípadne si tam naklusať osobne. Tu strácaš čas. Všetci sme si buď zavolali alebo navštívili osobne niektoré AD. 

Odesláno
Před hodinou, barackpalenka napsal:

Všetci sme si buď zavolali alebo navštívili osobne niektoré AD

A ešte je tu možnosť kontaktu cez formulár/e mail na stránkach oficiálneho predajcu - v mojom prípade to bol vždy Sheron, čo som ja osobne využil 3x a vždy bez nejakého doprosovania, pohovoru či osobnej návštevy a prvý krát bez akejkoľvek predchádzajúcej nákupnej hystórie. Vždy som dostal korektné informácie a orientačnú dobu dodania a následne som si len dohodol stretnutie ohľadne vyzdvihnutia hodiniek. Na niektoré modely mi rovno povedali že nie je možné objednať a viac som neriešil, aktuálne sa situácia nijak nezlepšuje skôr naopak ...........

Odesláno
před 2 hodinami, Dez123 napsal:

jsem zvědavý na výsledek

No tak držím palce, treba však počítať s tým že čakacie doby sú naozaj nezmyselné pretože posledne som dopytoval modré Datejusty /za mňa najviac univerzálne Rolex/ na ktoré sa čakalo nedávno pol roka, potom rok a teraz dva roky 🫤 

Odesláno

No aspoň vieš na čom si, podľa mňa férovejšie jednanie ako byť niekde v "imaginárnom poradovníku" a čakať na zázrak.......

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...