DomRX Odesláno 30. září 2023 Nahlásit Odesláno 30. září 2023 Já byl minulý týden v Carollinu, nakonec jsem se zapsal na DJ41 fluted/jubilee/wimbledon dial a prodejce říkal 12-18 měsíců. Přístup byl skvělý, dokonce mi dali i katalog a ten jejich časopi vydání 10 a 11, tak mám aspoň doma dekoraci. U Bechyněho čekám na OP36 už skoro 2 roky, když jsem tam byl naposledy se připomenout vyloženě mě tlačili do DJ ale po takové době se mi zápis již měnit nechce. :)
Dez123 Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Odesláno 2. října 2023 V 27. 9. 2023 v 11:42, pjanek napsal: Trochu využiju už založené vlákno k dalšímu začátečnickému dotazu. Čekal jsem, že na něj už bude existovat dedikované vlákno, ale nenašel jsem. Q: Suby date nebo no date? Je mi jasné, že je to primárně o preferencích každého uživatele, ale dá se třeba říct, že historicky suby měly vždycky date, a proto je no date "nepravověrná" varianta? Nebo jaké jsou vaše pohnutky při rozhodování date/no date? Mně se kyklop vizuálně nikdy moc nelíbil, ale na druhou stranu ho beru jako signature prvek rlx, který k té značce patří a bez něj mi ten vzhled přijde tak nějak prázdnější. Zase s ním mám obavu, že to může trochu řvát "Hele, mám rlx", což nechci. Takže vlastně kompiluju argumenty pro a proti, abych se měl od čeho odpíchnout. Až/zda na mě jednou vyjde řada. Bral bych to čistě prakticky. Mě třeba datumka vyloženě chybí, nejradši nosím day date Seiko.
lukassob Odesláno 4. října 2023 Nahlásit Odesláno 4. října 2023 https://www.fratellowatches.com/the-call-from-your-rolex-ad-is-coming-sooner-than-you-think/ Už čekáte na telefonát?
xcmaniax Odesláno 4. října 2023 Nahlásit Odesláno 4. října 2023 před 6 minutami, lukassob napsal: https://www.fratellowatches.com/the-call-from-your-rolex-ad-is-coming-sooner-than-you-think/ Už čekáte na telefonát? Taky jsem ten článek četl. Pokles ceny je evidentní, i tady spousta kluků prodává svoje Expy atd. i když pořád nad retail. U nás to ale bude naprd pořád, máme jen 2AD a bohatou historii veksláctví
vonmisses Odesláno 4. října 2023 Nahlásit Odesláno 4. října 2023 Bude to na prd stále, jen bez těch extrému. Koukám kolem sebe kolik mladých dorůstá k zájmu o luxusní hodinky. A to my jsme relativně chudá země. K tomu, když si představím, že jen v Americe je cca 2mil dolarovych milionářů. A když začnou bohatnout i chudší země zejména v Asii zase dorostou potencionální zákazníci. Jistý nedostatek osobně považuji za trvalý i pro dlouhodobý horizont.
xcmaniax Odesláno 4. října 2023 Nahlásit Odesláno 4. října 2023 před 15 minutami, vonmisses napsal: Bude to na prd stále, jen bez těch extrému. Koukám kolem sebe kolik mladých dorůstá k zájmu o luxusní hodinky. A to my jsme relativně chudá země. K tomu, když si představím, že jen v Americe je cca 2mil dolarovych milionářů. A když začnou bohatnout i chudší země zejména v Asii zase dorostou potencionální zákazníci. Jistý nedostatek osobně považuji za trvalý i pro dlouhodobý horizont. Máš v obecném měřítku pravdu. Ve svém širším okolí nějakou přímou úměru mezi větším bohatstvím a zájmem o luxusní hodinky ale nepozoruji. Konkrétně tady na fóru si myslím, že to neplatí v podstatě vůbec. Tj. většina členů co tu je aktivních a má skutečně drahé hodinky, tak to tvoří spíše nezanedbatelnou část jejich "bohatství". I když je tu bezpochyby pár členů co jsou skutečně "za vodou".
dwg Odesláno 11. října 2023 Nahlásit Odesláno 11. října 2023 V 30. 9. 2023 v 20:48, DomRX napsal: Já byl minulý týden v Carollinu, nakonec jsem se zapsal na DJ41 fluted/jubilee/wimbledon dial a prodejce říkal 12-18 měsíců. Přístup byl skvělý, dokonce mi dali i katalog a ten jejich časopi vydání 10 a 11, tak mám aspoň doma dekoraci. U Bechyněho čekám na OP36 už skoro 2 roky, když jsem tam byl naposledy se připomenout vyloženě mě tlačili do DJ ale po takové době se mi zápis již měnit nechce. nedej se! Ja bych si pockal na OP36
RadekB Odesláno 11. října 2023 Nahlásit Odesláno 11. října 2023 V 30. 9. 2023 v 11:39, BO-Man napsal: Měl jsem dilema..... Datejusty, nebo Submariner ...rozhodnutí jsem nechal až "na krámě" v Brně při osahání a zkoušce na ruce. Dodací dobu nedokázal prodejce upřesnit u žádného modelu a Sub udělal při testu lepší dojem, taky vzhledem k zápěstí 20 cm. V březnu tohoto roku mi prodavač v Brně řekl u Subů Date, že čekačka je minimálně 1 rok, ale možná až 3. Jako nejpravděpodobnější variantu mi sdělil rok a půl. Ale nevím, jestli se jen nepodíval do věštecké koule zrovna v době, kdy jsem si usrkl kafe.
Jirka_C Odesláno 16. října 2023 Nahlásit Odesláno 16. října 2023 V 11. 10. 2023 v 21:01, RadekB napsal: V březnu tohoto roku mi prodavač v Brně řekl u Subů Date, že čekačka je minimálně 1 rok, ale možná až 3. Jako nejpravděpodobnější variantu mi sdělil rok a půl. Ale nevím, jestli se jen nepodíval do věštecké koule zrovna v době, kdy jsem si usrkl kafe. Když jsem si byl vyzvedávat po cca. dvou letech OP 41, tak mi řekl k černým Subům to stejné. LV údajně díky extrémní poptávce z Asie cca. 5 let.
Cipisek85 Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Odesláno 26. října 2023 Já jsem zapsaný na Suby ND u Bechyněho od června letošního roku, nedávno jsem měl cestu kolem a po příjemném rozhovoru v butiku by to snad do 2 let mohlo být (mé zbožné přání)
matejcaha Odesláno 29. října 2023 Nahlásit Odesláno 29. října 2023 U Bechyneho si vzdycky radi popovidaji, o tom zadna . Drzim palce at se dockate brzo!
Willie McBride Odesláno 5. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2023 Môj prvý kúsok od Rolex. Pri tom, aké báje a povesti kolujú o ich hodinkách, povedal som si, že jeden kúsok by som rád vyskúšal aj ja, nejaké miesto v hodinkovnici sa vždy nájde. Nakoľko na Parížskej ma otočili rovno vo dverách so slovami, že aj tak mi nič nepredajú a na nič ma nezapíšu, tak som sa skúsil zapísať na OP41 u Bechyneho, kde povedali, že ma zapíšu na čokoľvek, no kedy a či vôbec sa k tomu dostanem je otázne, no OP by niekedy prísť mali. V Bratislave v Sherone mi povedali, že okrem DJ ma nezapíšu na nič, tak som si vybral cestu najmenšieho odporu a poprosil som ich o najviac base verziu v oceli s mint green ciferníkom. Táto cesta sa ukázala byť najrýchlejšia a po 17 mesiacoch ma prekvapil telefonát, že či o ne mám stále záujem, že sú na predajni. Prekvapil ma doslovne. Hodinu pred tým ma v skupinovej debate s tunajšími členmi akurát podpichol jeden z nich, že až mi prídu všetky hodinky čo som si objednal naraz, tak bude raketa a aby som nemusel predávať ešte aj obličku. Reagoval som, že to ma trápiť nemusí, nakoľko RLX je asi len pre vyvolených a tie neprídu nikdy a ostatní výrobcovia mi dali nejaké termíny, kedy môžem od nich niečo očakávať. (Tak som išiel do Sheronu s tým, či si zo mňa jeden z účastníkov debaty nerobí prdel). Tak zistil som aj ja, že aj keď čakanie je dlhé, k niečomu sa dostať dá. Mám ich ešte len pár dní, tak zatiaľ si na seba len zvykáme.
Campino Odesláno 5. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2023 před 29 minutami, Willie McBride napsal: Môj prvý kúsok od Rolex. Pri tom, aké báje a povesti kolujú o ich hodinkách, povedal som si, že jeden kúsok by som rád vyskúšal aj ja, nejaké miesto v hodinkovnici sa vždy nájde. Nakoľko na Parížskej ma otočili rovno vo dverách so slovami, že aj tak mi nič nepredajú a na nič ma nezapíšu, tak som sa skúsil zapísať na OP41 u Bechyneho, kde povedali, že ma zapíšu na čokoľvek, no kedy a či vôbec sa k tomu dostanem je otázne, no OP by niekedy prísť mali. V Bratislave v Sherone mi povedali, že okrem DJ ma nezapíšu na nič, tak som si vybral cestu najmenšieho odporu a poprosil som ich o najviac base verziu v oceli s mint green ciferníkom. Táto cesta sa ukázala byť najrýchlejšia a po 17 mesiacoch ma prekvapil telefonát, že či o ne mám stále záujem, že sú na predajni. Prekvapil ma doslovne. Hodinu pred tým ma v skupinovej debate s tunajšími členmi akurát podpichol jeden z nich, že až mi prídu všetky hodinky čo som si objednal naraz, tak bude raketa a aby som nemusel predávať ešte aj obličku. Reagoval som, že to ma trápiť nemusí, nakoľko RLX je asi len pre vyvolených a tie neprídu nikdy a ostatní výrobcovia mi dali nejaké termíny, kedy môžem od nich niečo očakávať. (Tak som išiel do Sheronu s tým, či si zo mňa jeden z účastníkov debaty nerobí prdel). Tak zistil som aj ja, že aj keď čakanie je dlhé, k niečomu sa dostať dá. Mám ich ešte len pár dní, tak zatiaľ si na seba len zvykáme. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Gratulácia Williedobry vyber, tak nech ta dlho tesia a dobre sluziaten cifernik je paradny
Willie McBride Odesláno 5. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2023 Před hodinou, Campino napsal: Gratulácia Williedobry vyber, tak nech ta dlho tesia a dobre sluziaten cifernik je paradny Ďakujem, snáď si na seba zvykneme No sú to moje prvé zelené hodinky, tak zbierka je aj vďaka ním pestrejšia.
Vit Odesláno 5. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2023 Napínavý příběh se šťastným koncem.
MíraMíra Odesláno 5. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2023 před 10 hodinami, Willie McBride napsal: Môj prvý kúsok od Rolex. Pri tom, aké báje a povesti kolujú o ich hodinkách, povedal som si, že jeden kúsok by som rád vyskúšal aj ja, nejaké miesto v hodinkovnici sa vždy nájde. Nakoľko na Parížskej ma otočili rovno vo dverách so slovami, že aj tak mi nič nepredajú a na nič ma nezapíšu, tak som sa skúsil zapísať na OP41 u Bechyneho, kde povedali, že ma zapíšu na čokoľvek, no kedy a či vôbec sa k tomu dostanem je otázne, no OP by niekedy prísť mali. V Bratislave v Sherone mi povedali, že okrem DJ ma nezapíšu na nič, tak som si vybral cestu najmenšieho odporu a poprosil som ich o najviac base verziu v oceli s mint green ciferníkom. Táto cesta sa ukázala byť najrýchlejšia a po 17 mesiacoch ma prekvapil telefonát, že či o ne mám stále záujem, že sú na predajni. Prekvapil ma doslovne. Hodinu pred tým ma v skupinovej debate s tunajšími členmi akurát podpichol jeden z nich, že až mi prídu všetky hodinky čo som si objednal naraz, tak bude raketa a aby som nemusel predávať ešte aj obličku. Reagoval som, že to ma trápiť nemusí, nakoľko RLX je asi len pre vyvolených a tie neprídu nikdy a ostatní výrobcovia mi dali nejaké termíny, kedy môžem od nich niečo očakávať. (Tak som išiel do Sheronu s tým, či si zo mňa jeden z účastníkov debaty nerobí prdel). Tak zistil som aj ja, že aj keď čakanie je dlhé, k niečomu sa dostať dá. Mám ich ešte len pár dní, tak zatiaľ si na seba len zvykáme. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jsou moc pěkný. Ať dělají radost a gratulace.
Willie McBride Odesláno 5. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2023 V 5. 11. 2023 v 19:45, MíraMíra napsal: Jsou moc pěkný. Ať dělají radost a gratulace. Ďakujem, dnes som ich už stihol niekde aj škrabnúť Obávam sa, že tá naleštená luneta bude citlivá na každé prdnutie. A to si na hodinky dávam fakt pozor.
MíraMíra Odesláno 5. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2023 před 43 minutami, Willie McBride napsal: Ďakujem, dnes som ich už stihol niekde aj škrabnúť Obávam sa, že tá naleštená luneta bude citlivá na každé prdnutie. A to si na hodinky dávam fakt pozor. Aj, to nase.., ber to tak, že se začal psát příběh.
Vortex-Tempus Odesláno 5. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2023 @Willie McBride Tak vitaj v klube „vyvolenych“. Vybral si velmi dobre. Zo skrabanca na lunete si tazku hlavu nerob. Tomu sa neda vyhnut a dalsie pribudnu
Willie McBride Odesláno 5. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2023 V 5. 11. 2023 v 21:34, MíraMíra napsal: Aj, to nase.., ber to tak, že se začal psát příběh. V 5. 11. 2023 v 21:42, Vortex-Tempus napsal: @Willie McBride Tak vitaj v klube „vyvolenych“. Vybral si velmi dobre. Zo skrabanca na lunete si tazku hlavu nerob. Tomu sa neda vyhnut a dalsie pribudnu Ďakujem, nie sú to leštenky, viem, že tých škrabančekov tam ešte pribudne, no prvý deň, čo som ich reálne mal na ruke, to byť nemuselo No už som aj v RLX klube, tak ešte mi pár "klubov" zostáva, kam by som chcel vstúpiť a potom budem fakt šťastný parchant, aj keď ním som už teraz. Hodiniek je viac, ako stíham nosiť.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.