LudvikVanBetoven Posted August 23, 2023 Report Share Posted August 23, 2023 https://www.novinky.cz/clanek/krimi-chtel-prodat-hodinky-za-750-tisic-zajemce-mu-s-nimi-utekl-40441455 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seamaster Posted August 23, 2023 Report Share Posted August 23, 2023 Nekdo mistni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xcmaniax Posted August 23, 2023 Report Share Posted August 23, 2023 Tak neuvědomuji si tyto hodinky z inzerce, leda že by to probíhalo někde na pozadí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragu Posted August 23, 2023 Report Share Posted August 23, 2023 Už jsem to psal vedle, byl to bazoš https://obleceni.bazos.cz/inzerat/171845692/rolex-yacht-master-ii.php?fbclid=IwAR2tpJfsXGO_lvvko3S7FMM7C_7Ywm-1mWJdaDR338donxZ48ZT0NgTBCoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarka Farka Posted August 23, 2023 Report Share Posted August 23, 2023 tak to Jarda Musil Donosil .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harwey Posted August 23, 2023 Report Share Posted August 23, 2023 (edited) a to si nemohol dat do svojho rovnakeho vlakna??? Edited August 23, 2023 by Harwey Link to comment Share on other sites More sharing options...
LudvikVanBetoven Posted August 23, 2023 Author Report Share Posted August 23, 2023 Obdobně přišel o hodinky člen @Lookyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lookyn Posted August 24, 2023 Report Share Posted August 24, 2023 "Za krádež nyní hrozí zloději až pět let vězení." Ano, hrozí... ale realita? Škodu mám zhruba poloviční - jeden ze zmrdů bez trestu, druhý dostal podmínku O tom, že z nich nikdo nedostane ani korunu, je škoda mluvit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LudvikVanBetoven Posted August 24, 2023 Author Report Share Posted August 24, 2023 před 5 hodinami, Lookyn napsal: "Za krádež nyní hrozí zloději až pět let vězení." Ano, hrozí... ale realita? Škodu mám zhruba poloviční - jeden ze zmrdů bez trestu, druhý dostal podmínku O tom, že z nich nikdo nedostane ani korunu, je škoda mluvit... Strašné, hnal bych to k civilnímu soudu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lookyn Posted August 24, 2023 Report Share Posted August 24, 2023 Teď úplně nechápu, co bych podle tebe měl hnát k civilnímu soudu? Žalobu o náhradu škody? Nemá smysl, náhrada škody se řešila společně s jejich tresty. V rámci rozsudku dostali oba pachatelé povinnost mi společně a nerozdílně nahradit škodu. Akorát je tu takový maličkatý zádrhel... jeden z nich má na krku 34 exekucí a ten druhý 15... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rayethon Posted August 24, 2023 Report Share Posted August 24, 2023 před 2 hodinami, Lookyn napsal: Teď úplně nechápu, co bych podle tebe měl hnát k civilnímu soudu? Žalobu o náhradu škody? Nemá smysl, náhrada škody se řešila společně s jejich tresty. V rámci rozsudku dostali oba pachatelé povinnost mi společně a nerozdílně nahradit škodu. Akorát je tu takový maličkatý zádrhel... jeden z nich má na krku 34 exekucí a ten druhý 15... Bohuzel, jim je to uplne jedno, na nich si uz nikdo nic nikdy nevezme. Tenhle chlap pokud ho kdy chytnou, uzavre se statnim zastupcem dohodu o vine a trestu a vyfasne podminku. Ze skody neuhradi ani korunu a moznq se to nekdy v budoucnu smazne pres oddluzeni v insolvenci. Civilni zalobu nema ani cenu podavat. To povazuji v CR za jeden z nejvetsich problemu, nevymahatelnost prava. Mrzi me to. Pro me byl tento zde popsany pripad obrovska skola a pouceni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts