dawe009 Odesláno 14. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 Pánové pánové... děkuji za vzniklou diskusi. Jelikož se to tu hned po úvodním příspěvku (díky za něj tombed) zabrzdilo, přestal jsem to sledovat..a začal jednat:) Že Fortis chci, o tom jsem byl přesvědčený hned na začátku, tam nebylo o čem přemýšlet. Určitě bych si to nenechal vyvrátit nějakými Certina (ale i tak díky za příspěvek). Stejně tak jsem po nějaké době naprostého nadšení zavrhl Steinhart Chrono - ze dvou důvodů - zaprvé mám Steinhart Nav B-Uhr a chci změnu, zadruhé chci švýcarskou značku. Jinak jsou chrona od Steinhart nádherný, byl jsem z nich unešený a souhlasím, že za ty peníze moc lepších hodinek stejné kategorie není. Otázka byly jaké Fortis. Líbí se mi jednoduchost, proto jsem byl původně pro Spacematic. Jen jsou trochu menší, ale aspoň bych si je neomlátil:) Pak mi tombed poslal odkaz na www.chronomaster.co.uk Tam jsem se chvíli zasekl na chronografech..hlavně Flieger a Pilot Chrono. Po velkém vnitřním boji jsem si uvědomil, že ten chronograf vlastně vůbec nepotřebuju, vážně mi není k ničemu. Jediná jeho funkce pro mě je estetická..chrono se mi líbí, ale stejně tak se mi líbí i bez chrona..Rozhodl jsem se tedy, že chronograf nechám na příště (nemůžu mít hned to nej, člověk musí stoupat postupně, ať se je na co těšit). Dále jsem chtěl, aby DAY DATE bylo ve stejné barvě jako ciferník, líbí se mi to víc než kontrastní. Chvilkový boj mezi bílou a černou barvou ciferníku vyhrála černá..přijde mi, že mě bude bavit déle. Dál jsem určitě chtěl kovový tah (ač jinak příznivce kůže, tady to byla jasná volba). Lunetu jsem zprvu vůbec nechtěl..po podrobném zkoumání fotek jsem jí ale přišel na chuť. Modely bez lunety se mi více líbí u chronografů. Takže vítězem se stává...tamtadada...Fortis B-42 Official Cosmonauts Automatic Day Date...moje se vší láskou vybrané první Fortisky. Hodinky jsem objednal na zmíněném webu, dnes s pomocí Patrika (díky moc) zaplatil a teď už jen čekat.. Vemte jed, že až dorazí, pochlubím se vlastními fotkami a recenzí zmíněného shopu, protože ač jsem hledal jak jsem hledal, nikde jsem nenašel, že by tam zatím někdo z vás objednával (o to větší radost budu mít, jestli dorazí ) Díky všem a doufám, že se alespoň některým z vás budou moje hodinky líbit..i když hlavní je, že se líbí mě
Traveller Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2009 taky jsem se zakoukal do těchto hodinek... A teď si hážu mincí - chrono nebo Day/date... vidím to na návštěvu nějaké prodejny a tam se rozhodne...
Gorg Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2009 Pánové pánové... děkuji za vzniklou diskusi. Jelikož se to tu hned po úvodním příspěvku (díky za něj tombed) zabrzdilo, přestal jsem to sledovat..a začal jednat:) Že Fortis chci, o tom jsem byl přesvědčený hned na začátku, tam nebylo o čem přemýšlet. Určitě bych si to nenechal vyvrátit nějakými Certina (ale i tak díky za příspěvek). Stejně tak jsem po nějaké době naprostého nadšení zavrhl Steinhart Chrono - ze dvou důvodů - zaprvé mám Steinhart Nav B-Uhr a chci změnu, zadruhé chci švýcarskou značku. Jinak jsou chrona od Steinhart nádherný, byl jsem z nich unešený a souhlasím, že za ty peníze moc lepších hodinek stejné kategorie není. Otázka byly jaké Fortis. Líbí se mi jednoduchost, proto jsem byl původně pro Spacematic. Jen jsou trochu menší, ale aspoň bych si je neomlátil:) Pak mi tombed poslal odkaz na www.chronomaster.co.uk Tam jsem se chvíli zasekl na chronografech..hlavně Flieger a Pilot Chrono. Po velkém vnitřním boji jsem si uvědomil, že ten chronograf vlastně vůbec nepotřebuju, vážně mi není k ničemu. Jediná jeho funkce pro mě je estetická..chrono se mi líbí, ale stejně tak se mi líbí i bez chrona..Rozhodl jsem se tedy, že chronograf nechám na příště (nemůžu mít hned to nej, člověk musí stoupat postupně, ať se je na co těšit). Dále jsem chtěl, aby DAY DATE bylo ve stejné barvě jako ciferník, líbí se mi to víc než kontrastní. Chvilkový boj mezi bílou a černou barvou ciferníku vyhrála černá..přijde mi, že mě bude bavit déle. Dál jsem určitě chtěl kovový tah (ač jinak příznivce kůže, tady to byla jasná volba). Lunetu jsem zprvu vůbec nechtěl..po podrobném zkoumání fotek jsem jí ale přišel na chuť. Modely bez lunety se mi více líbí u chronografů. Takže vítězem se stává...tamtadada...Fortis B-42 Official Cosmonauts Automatic Day Date...moje se vší láskou vybrané první Fortisky. Hodinky jsem objednal na zmíněném webu, dnes s pomocí Patrika (díky moc) zaplatil a teď už jen čekat.. Vemte jed, že až dorazí, pochlubím se vlastními fotkami a recenzí zmíněného shopu, protože ač jsem hledal jak jsem hledal, nikde jsem nenašel, že by tam zatím někdo z vás objednával (o to větší radost budu mít, jestli dorazí ) Díky všem a doufám, že se alespoň některým z vás budou moje hodinky líbit..i když hlavní je, že se líbí mě Urcite jsi neprohloupil, vse si zvazil na miskach vah nekolikrat, takze mas vse promysleno... a na zivo na me tyhle hodinky pusobily velmi dobre...chod lunety je velmi prijemny a citelnost hodinek uzasna... Co me na hodinkach desi je vnejsi antireflex na safiru...mel bych porad divnej pocit, ze mam sice safir, ale vnejsi AR poskrabu nez reknes svec.... Uzij si je...
Leclerc Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2009 (upraveno) to dawe009: dobrá volba! Až přijdou, tak se určitě pochlub... ...Co me na hodinkach desi je vnejsi antireflex na safiru...mel bych porad divnej pocit, ze mam sice safir, ale vnejsi AR poskrabu nez reknes svec.... Uzij si je... Fortisy mám asi dva roky a nijak je nešetřím (jakože speciální hadřík na sklo a vůbec...) a antireflex drží stále nepoškrábán. Upraveno 16. ledna 2009 uživatelem Leclerc
lolohh Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2009 to dawe009: dobrá volba! Až přijdou, tak se určitě pochlub... Fortisy mám asi dva roky a nijak je nešetřím (jakože speciální hadřík na sklo a vůbec...) a antireflex drží stále nepoškrábán. Nápodobně. Nosil jsem cca rok denně jen Fortisy a na antireflex byl netknutý. Neměl bych z toho strach.
dawe009 Odesláno 16. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2009 Díky pánové. O tom vnějším AR se přiznám, že jsem nevěděl..ale asi by mě to neovlivnilo..zbláznil jsem se do nich. Díky za příspěvky, o radost se s vámi podělím:) Hezký den.
leos73 Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 Prosím o radu. Chci si objednat hodinky Tissot na www.precisiontime.co.uk. Platit chci převodem z účtu. Mohu důvěřovat této společnosti a jsou hodinky skutečně originál se zárukou?
dawe009 Odesláno 17. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 leos73..Sice jsem moc nepochopil Tvůj dotaz zrovna v tomto vlákně..ale dobrá. Precisiontime se mi jeví jako spolehlivý prodejce (myslím, že známý už u nich něco objednával, ale ruku do ohně za to nedám), myslím, že za své peníze opravdu dostaneš hodinky a ne cihlu zabalenou v novinách. Nicméně jelikož na svém webu udávají: "Precision Time are NOT authorised dealers or affiliated with any brands offered for sale." tak zřejmě nemůžeš čekat potvrzený záručák. Jak se k tomu autorizovaný servis u nás postaví je otázka..já myslím, že negativně. Záruku bys musel event. uplatnit přímo u nich..jak píší: "In the unlikely event that your watch develops a fault within the warranty period please contact us first by telephone or email to our Warranty Department or use Contact Us form with "Subject: Warranty Enquiry" and we will advise you on your warranty repair. It maybe the case that we will be able to resolve your problem without the need for posting the watch out Please do not return any faulty watches to us for repair without informing us first." Takhle to má mnoho internetových prodejců hodinek..je to daň za to, že na hodinkách ušetříš třeba až 50%. Jestli Ti to za to stojí, musíš vědět sám. Můžeš si je za dvojnásobek koupit tady a mít jistotu..up to you. Pročti si pořádně jejich podmínky..je tam všechno..mě se to celý číst nechce..
Kat251 Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Odesláno 26. března 2009 Fortisky si chci taky nyní koupit, u mě je to srdcová záležitost myslím, že jsi neprohloupil
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se