horskjan Odesláno 10. července 2024 Nahlásit Odesláno 10. července 2024 V 9. 7. 2024 v 21:17, Kupa54 napsal: Jak ti běží strojek u těch ledovců? Rozšířit Ahoj, sice to nebylo na mne, ale... Když jsem ty své tady na fóru pořídil, šly celkem stabilně hodně do mínusu, cca 45 s/den. Po asi třech týdnech jsem to nevydržel a nechal je v rámci záruky seřídit v Koscomu. Od té doby, asi 2 měsíce, jdou při mém nošení 24/7 cca 4 s/den do plusu a stabilně. Uvidím dál, ale za mě teď spokojenost...
Lukyn77 Odesláno 11. července 2024 Nahlásit Odesláno 11. července 2024 V 8. 7. 2024 v 21:17, Jiří Sedlák napsal: No a takhle to vypadá skvěle, tak už zase vím, co mi chybí. Rozšířit V 9. 7. 2024 v 21:17, Kupa54 napsal: Nechte toho chlapi, už je potřetí nechci kupovat. Jak ti běží strojek u těch ledovců? Mě totiž nekonečně prudila přesnost Sarbů. Za ty prachy šly stejně jak dvacet let starý Monstry, který jsem třískal na kole i motorce. Rozšířit jojo, Alpinisty jsou hodně specifický hodinky, hlavně zelené, ale když tě chytnou, tak nepustí, mě už cca 7 let ... mě dělají celkově větší radost i než explorery i proto, že díky své nízké ceně je opravdu můžu používat všude a nemusí mě trápit žádný šrám, v tom mě expy omezovaly ... Co se týká strojků, řada 6Rx5 není žádný etalon přesnosti. Staré verze 6R15 měly tuším problémy s mazivem, které díky degradaci mělo postupně negativní vliv na přesost strojku a musel na kompletní servis. Já měl štěstí a u žádných sarbů s tímhle strojkem, ale již ve verzi C a D nebyl zásadní problém. O 6R35 jsem něco načetl, žádná sláva, ale Honzovi jsou snad důkazem že když si to sedne a nechá seřídit, tak že by mohly běžet dobře. Já od doby co jsem v pracovním režimu s přesností +/- 15 min a nedobíhám vlak sleduju přesnost jen u hodinek, kde jsem si to předplatil (Rolex, Omega), takže teď koukám a odhaduju za 2 min/ týden cca. Nechám je seříídit až příjde dýnko. Takže Jirko S., jestli tě oslovují, směle do nich ... a těším se tvojí hloubkovou recenci vč. všech možných způsobů využití vnitřní lunety
Jiří Sedlák Odesláno 11. července 2024 Nahlásit Odesláno 11. července 2024 (upraveno) Mě se hrozně líbí, ale teď budu mít asi vyšší měsíční výdaje. No ale odkládám pořád, jen to asi nepůjde tak rychle. 6119 v lázních, cenu jenom odhaduju zatím, jako už mám snad všechny druhy hodinek co jsem chtěl, ale tohle je kategorie sama pro sebe, takže je to jeden z horkých kandidátů na tentokrát již hodně uvážený nákup. Pak už mě lákají akorát vintážní Omegy Speedmaster Mark 4.5 s Lemanií 5100. Jedny tu jsou v prodeji možná ještě, ale na ty teď s klidným svědomím nemám. Mohlo by se stát, že bych měl chvíli hlad. Ale když bude, tak jsem si to teď při psaní ujasnil, že jim dám asi přednost před Alpinisty. Upraveno 11. července 2024 uživatelem Jiří Sedlák
horskjan Odesláno 31. července 2024 Nahlásit Odesláno 31. července 2024 Včera "Glacier" setkání, stejné a přitom jiné hodinky... 1
Kupa54 Odesláno 31. července 2024 Nahlásit Odesláno 31. července 2024 Tak jsem znovu podlehl. Je silnější než já 1
chuckie2 Odesláno 31. července 2024 Nahlásit Odesláno 31. července 2024 Uz je znovu neprodavam... Dost blbe se shaneji....a musite hucet dva mesice do toho, komu jste je prodali, zaplatit vic jak 2x tolik atd... 1
horskjan Odesláno 31. července 2024 Nahlásit Odesláno 31. července 2024 Jsem rád, že si tu stále nepíšu téměř sám, pěkné "nové" kousky SARB013 top
Kupa54 Odesláno 31. července 2024 Nahlásit Odesláno 31. července 2024 Tak jsem s tím pokladem dorazil domů a hned sundal ten nedůstojný vixlajvant a zkouším "Šímu". 1 1
Kupa54 Odesláno 31. července 2024 Nahlásit Odesláno 31. července 2024 Mám ho už strašně dlouho, ale většina mých hodinek má L2L 22mm, tak neměl moc využití. Ale k Alpinistům sedí. Budu časem zkoušet další.
Harwey Odesláno 1. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2024 (upraveno) racing k alpinistom?? tah ok, nato ok, pekna hneda kozka ok Upraveno 1. srpna 2024 uživatelem Harwey
Kupa54 Odesláno 3. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2024 V 1. 8. 2024 v 4:54, Harwey napsal: racing k alpinistom?? tah ok, nato ok, pekna hneda kozka ok Rozšířit To víš, každý to máme jinak, já bych si na ně nadal nato, na mé ruce jsou pak strašně vysoké.
špelda66 Odesláno 3. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2024 Racing + alpinist opravdu nejde dohromady, ale každý to máme jinak
Kupa54 Odesláno 5. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2024 No tak jo, když nejde, tak nejde. Zkusím další provokaci.
petanbub Odesláno 27. října 2024 Nahlásit Odesláno 27. října 2024 Máte tu někdo "Ginzy" SPB259J1? Uvažuji o tom, že bych je po letech vyndal z trezoru a začal nosit, ale nějak mě moc neba ten dosti tuctový řemínek... ale co jiného.. světle hnědou kůži?
Maxmillian Odesláno 28. října 2024 Nahlásit Odesláno 28. října 2024 @petanbub hnědá kůže jim sedne! 2
Simon Alexander Odesláno 19. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2024 Takhle se jen tak neokoukají. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se