Jiří Sedlák Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února (upraveno) Hodinky super, ale ten řemen mi k tomu nesedí. Aha, tak on k nim patří, no stejně za mě ne. Upraveno 27. února uživatelem Jiří Sedlák
Arthur N. Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
bacil.357 Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února před 8 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Hodinky super, ale ten řemen mi k tomu nesedí. Aha, tak on k nim patří, no stejně za mě ne. Mě se ten řemen taky nelíbí. Budu si hrát s hadříkama a koženým NATO.
bacil.357 Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
bacil.357 Odesláno 28. února Nahlásit Odesláno 28. února No možná spíše bůvola. Ale stěžejky jsou trochu dál od pouzdra, tak by to musel být silnější řemínek, aby vyplnil prostor u pouzdra. Ta mezera se mi moc nelíbí.
Arthur N. Odesláno 28. února Nahlásit Odesláno 28. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Zmrzlinar Odesláno 28. února Nahlásit Odesláno 28. února Před hodinou, Arthur N. napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Datumka tam, kde má být 1
Arthur N. Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Lukyn77 Odesláno 8. března Nahlásit Odesláno 8. března modrásky ... mimochodem, všimněte si rozdílu v odstínu pouzra a neorigo tahu (od US) ... pouzdro má povrchovou úpravu diashield, což se extra nikde nevyzdvihuje ... tady Seiko udělalo u hodinek do terénu rozumný krok to mimochodem může částečně zdůvodnit i nárůst ceny oproti starším modelům. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
ABCDE Odesláno 8. března Nahlásit Odesláno 8. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
ITR Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března 017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
ABCDE Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se