Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 19 hodinami, Jerryl napsal:

Že by např. oblíbená Seiko SKX?

Ono fungovat 30 let dovedly i ty Primky, ale nejprve hodinky musejí přežít ztroskotání lodi a máchání majitele ve vodě a teprve až potom osvědčit svou spolehlivost. Takže Primky škrtáme.

Je nepravděpodobné, že by se ty hodinky za 30 let nezastavily, takže bude těžké nastavit přesný čas, ale na vařeni vajíček na hniličko nebo na tvrdo by to až tak nevadilo.😀

Franta Venclovsky by myslim nesouhlasil a ja tez ne 😁

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

No, u SKX 007 /009 bych jako nejvetsi slabinu videl strojek. Mnohokrat jsem tady cetl, jakej to je horsepower a jak je spolehlivej a ja nevim, co vsechno. Ja si myslim, ze zrovna 7s26 za moc nestoji, jo, kdyby v  tom byl jeho predchudce 7002, nebo jeste lip 6309, budiz, ale tohle si chodi podle plotu. On urcite spousty let fungovat bude, ale jak presne, to tezko rict. SKX007/009 jsem mel asi desetkrat, skvely a dneska uz ikonicky hodinky, ale ten kalibr uz bych doma mit nemusel... 

Odesláno

@ATOM

Primky pěkný! Ale Venclovský měl spíš PS I

PS2 jsem jako dítě měl a jako první zklamal gumový pásek. To při ztroskotaní ani dlohém pobytu mimo civilizaci není žádoucí. Preferuji hodinky na oceli. 

@villain83

Neříkám, že by Suby od Rolexu nemohly být lepší, ale ty v šuplíku nemám 😂

Určitě by to zvládlo mnoho hodinek.

Odesláno
před 18 minutami, Jerryl napsal:

@ATOM

Primky pěkný! Ale Venclovský měl spíš PS I

PS2 jsem jako dítě měl a jako první zklamal gumový pásek. To při ztroskotaní ani dlohém pobytu mimo civilizaci není žádoucí. Preferuji hodinky na oceli. 

PS 1 - pres LaManche, PS 2 - pres Bajkal :)

ajo, souhlas, ocel by vydrzela samo nejdyl, ale je tez soucasti vybavy :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...