Titan Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 jedna lehce ujeta otazka, proc vam v autoskole rikaji, aby byl volant drzen v pozici "za 10minut dve" a ne v pozici 10h a 10minut? No je pravda ze mam v sobe par modafenu, ale treba se z toho vyvine nejaka diskuze
DaDriva Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 Uz par let rikaji tri ctvrte na tri...
Titan Odesláno 11. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 no je pravda ze uz je to par let co jsem autoskolu delal
romanm Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 volant držím jednou rukou,levou.a při svačině levou i řadím..
Alessio Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 DaDriva napsal: Uz par let rikaji tri ctvrte na tri... Což znamená ve většině aut při vyhýbacím manévru ručkovat
DaDriva Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 Alessio napsal: Což znamená ve většině aut při vyhýbacím manévru ručkovat Naopak .. 14:45 ti dava mnohem vetsi rejd bez prehozeni rukou .. oproti 13:50 je to asi 1,5 metru mensi prumer pri otocce auta a pri vyhybacim manevru potom asi pul metru. Ja osobne jsem zvyklej uz leta ridit jednou rukou a druhou mit na fofrklacku. Pouze pri rychly jizde nebo narocnych podminkach (naledi, vanice, krizova situace) drzim volant obema.
farářskej Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 Většinou mám levou ruku na dvanáctce a pravou někde pohozenou v prostoru... jsem špatnej řidič, že?
DaDriva Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 farářskej napsal: Většinou mám levou ruku na dvanáctce a pravou někde pohozenou v prostoru... jsem špatnej řidič, že? Ja to mivam stejne, na dalnici dokonce levacku v poloze 17:30 a pravacku nekde u manzelky
maisel Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 Alessio napsal: Což znamená ve většině aut při vyhýbacím manévru ručkovat 14.45, souhlasim, a když zatáčíš např. do leva, posuň pravou ruku, (levou nech) na pátou a při dotočení, pokud ti nebududou stačit ruce, levou nechproklouznout a pak vše vrátíš na 14.45
Aldo Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 To mně v autoškole říkali jenom "Drž ten volant pořádně"
Titan Odesláno 11. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 jeste ze mame rucickove hodinky, chudaci s digitalkama
pete Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 levá na dvanáctce, pravá řadí (svačí, pije, telefonuje) a když má práci, tak řadí levá -nejhorší je, že v tu chvíli řídí koleno . jinak pravá pohozená na vedlejší sedačce, aby byla u řadící řadící páky. Jen když je horší silnice, tak musí pravačka na volant.... No a manželka dělá teď autoškolu a tam jí říkali, že má držet volant na 14:45, ale až prý udělá kurz, tak se ho má naučit držet (stále volant ) jednou rukou na dvanáctce, že je to lepší...tak nevím...
Xpak Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 ...většinou beru do ruky volant za 5 minut 12...., ale jak čtu tak je to asi špatně.
budo Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 to je jasný, protože v našich zvyklostech je zažité postupovat zleva doprava (čtení, psaní) a přirozenější je přičítat, než odčítat ...
midloch Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 Stačí se podívat jak drží v kokpitu jezdci rallye svoje volanty a odpověď je naprosto jasná. Jejich pozice ti zabezpečí optimální dráhu i reakce v jakýchkoliv situacích. Tak se snažím držet volant i já.
Alessio Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 midloch napsal: Stačí se podívat jak drží v kokpitu jezdci rallye svoje volanty a odpověď je naprosto jasná. Jejich pozice ti zabezpečí optimální dráhu i reakce v jakýchkoliv situacích. Tak se snažím držet volant i já. jenomže oni mají trošku ostřejší převod řízení, každopádně stačí se podívat do svého auta - na volantu bývají ergonomické úchyty pro palec, to je poloha, kterou výrobce doporučuje.
Filipes Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 (upraveno) souhlas s midlochem, i já po všech frajeřinkách s jednou rukou, svačinou, telefonem, atd. (i takovou tu kouli namontoval) .. jsem dorazil do stadia kdy mi připadá nejvýhodnější volantovat oběma rukama a nedělat hovadiny Upraveno 11. ledna 2009 uživatelem Filipes
Jakubisko Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 Po meste, kde to znam a vim, co muzu cekat drzim volant jednou rukou na pozici 7. Ve vsech ostatnich pripadech klasicke obouruc v horni casti volantu.
New Milis Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 Já poměrně slušně řídím nohou. Když si pak se spolujezdcem založíme oba ruce, vypadáme jako cestující v automobilu v roce 2020.
PepaSFI Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 New Milis napsal: Já poměrně slušně řídím nohou. Když si pak se spolujezdcem založíme oba ruce, vypadáme jako cestující v automobilu v roce 2020. jo to znám, taky není špatný když mají všichni v autě volant. kdysi kolovalo takové video jak jede dědek s bábou v autě a bába má taky v rukách volant a manévrama leká řidiče ve vedlejším pruhu. Já mám na volantě kliku. na manévry po městě a parkovištích je to jedinečný. Akorát občas někdo nechápe jak můžu jednou rukou manévrovat a druhou řadit. já zas nechápu jak může někdo jezdit a neumět to.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se