xcmaniax Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Odesláno 8. září 2023 Jako líbí se mi. Ale nedovedu si představit je nosit a nemít alespoň nějakou vojenskou minulost
Vortex-Tempus Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Odesláno 8. září 2023 Tak ja by som to bez hanby nosil aj ked mam modru knizku... Suby a ocelove chrona sa mi asi pacia najviac.
Návštěvník dabelM Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Odesláno 8. září 2023 Líbí se mě, a modrá knížka mě nebude bránit je nosit. Jen je napřed budu chtít vidět, snad je Carollinum doveze.
Frantik Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Odesláno 8. září 2023 Jedinej problém bude těch půl mega, co budou stát
Vortex-Tempus Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Odesláno 8. září 2023 Na moje prekvapenie tie ceny nie su o moc vyssie ako standartne verzie. Napriklad Navy Seals Suby nie su az taka novinka... na stranke su uz peknych par mesiacov za 10800 EUR co je o 700 viac ako bezne 44 Suby 01229. Ocelove chrona by mali stat okolo 11K, karbonove okolo 18K a Luminor 9,8K... rozdiel oproti standartnej produkcii je radovo v stovkach EUR. To je podla mna OK.... pokial teda clovek uz vseobecne akceptoval ceny Panerai ako prijatelne New Release: Panerai Unveils Five New Navy SEALs Collection Watches | aBlogtoWatch
pku Odesláno 9. září 2023 Nahlásit Odesláno 9. září 2023 Sakra to je hodne dobry a ty Luminory v chronu jsou za me uplnej TOP.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se