Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 49
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Tedy....jinak.....časem,pokud je seženu,bych chtěl sehnat tuhle "krabici"....

Casio PROTREK ATC-1100

post-1110-1233994132.jpg

V tomto týdnu byly na aukru dva kousky, ale dost opotřebovaný :o(.

Odesláno
Ahojte, uvazujem nad kupou hodiniek Casio pro trek PRW 80T-7, 1300-1 a 1500-1. Viete o nejakom fore, recenzii, kde by nieco podobne rozoberali? Resp. poradte ktore si vybrat a preco.

Za uvahu by este stali SWG 100-1 pre super pomer cena/vykon (http://www.ehodinky.sk/index.php?pr=2&idPr=4503).

Dik

PRG 80T mám již cca 2 roky a jsou prostě super.Neměl jsem s nimi jediný problém a zvlášt´musím vyzdvihnout kovovou neotáčecí lunetu nad sklem.Perfektně

hodinky chrání,takže i po té době nemám na sklíčku jediný škrábanec.

• po měsíci...
Odesláno

Ahoj. Niekedy v decembri som sem zablúdil. Moje "G šoky" dobojovaly po 12 rokoch drsného zaobchádzania a tak prišla chvýla na kúpu nových hodiniek. Rozhodoval som sa medzi Casio SGW-100 a Casio pro trek PRG 80T-. Kúpil som si na vianoce SGW 100. Sú výborné do práce pod rukavice takmer o nich neviem. No 80 mi nešli z halvy von tak prišli domov tiež. Vyšli na 150 Eur úplne nové . Jediné čo mi na nich vadí je tlačidlo ADJUST ktoré sa dosť zle stláča a treba použiť nechet. Zanechal tam drobné odreniny čo ma troška štve. Ináč sú v pohode. Čakal som že budú ťažšie ale dajú pocit že mám niečo na ruke.

Vyskúšal som aj presnosť podla rádiom riadeného budíka . Minulú nedelu som ich nastavil na sekundu presne a k tesu som pridal quartzové hodinky Casio MD -511 z roku 1996 /WR 200m, 3 x menená batéria, otočná korunka , menený remienok/.

Výsledok môjho testu: - Casio SGW-100 na sekundu presne uvidím po mesiaci , Casio pro trek PRG 80T +1 sekunda čo ma neťeší ale nie je to žiadna hrôza, a nakoniec quartzové Casio MD -511 -2 s čo je pohoda na ich vek.

post-4930-1236505414.jpg

Odesláno

U nás nie je hodinár schopný výmeny baterie ktorý by dal záruku na vodotesnosť a Bratislava je ďaleko. Takže som si ich menil sám. Po niekolkých výmenách baterií sa pretrhol závit v plastovom puzdre. Pokúšal som sa to spraviť a chvýlku to fungovalo , no do vody som nechodil už pár rokov . Potom si ich chlapec vzal do vane bez môjho vedomia a bolo . Ináč boli z 1995 alebo 1996.

Odesláno

Ja se taky rozhodoval mezi PRG 80 a PRW 1300 a nakonec jsem se rozhodl pro PRW 1300 z nekolika duvodu ,jako je 24H timer , u PRG 80 je jen 60 minut ,totez je u stopek. A pak jeste kvuli jejich velikosti ,chtel jsem neco podobneho jako moje Timexy Expedition digital compas a PRG 80 mi temer presahujou pres zapesti.

• po měsících...
Odesláno

Tuty ale nejsou ATC-1100 ale PRT-40.

V klidu,chlapi...to nehoří.....po netu jich pár je......určitě je seženu......(teda,mám políčeno na "full metal" verzi....)....:)

EDIT - obrázek

post-1110-1234029220.jpg

• po 4 týdnech...
Odesláno

ahoj,

hladam bezudrzbove digitalky (solarne, radiove, titanove, safir este ako tak ozeliem )

mne co sa mojich poziadaviek tyka padaju do uvahy z protrek serie zatial tieto :

http://www.inhodinky.sk/product_info.php?p...p80mritok1p96u7 su za pomerne slusnu cenu

su solarne, radiovky a maly by mat titanovy remienok, len neviem z foto rozoznat, ci je full titan, alebo je spajany umelou hmotou ci gumou, tak, ako to maju 1300 a 1500 alebo Suunta, mate ich niekto, viete poradit ?

pokial nie je remienok celotitanovy isiel by som asi do podstatne drahsich, ale moc sa mi veru nechce :)

http://www.inhodinky.sk/product_info.php?p...p80mritok1p96u7

len neviem, kde by bolo mozne si ich nazivo pozriet, v Casio predajni na Zlatych pieskoch boli teda fest neochotni, tuto predajnu fakt neodporucam

a z netu bez vyskusania ich nechcem objednavat :(

inak ma ich niekto, ta cierna luneta sa neosupe, je to cierny titan alebo farba ?

vdaka za kazde info

mj

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj,

na klik tuším právě jsou, ale nekovové...

V klidu,chlapi...to nehoří.....po netu jich pár je......určitě je seženu......(teda,mám políčeno na "full metal" verzi....)....:)

EDIT - obrázek

post-1110-1234029220.jpg

• po měsících...
Odesláno (upraveno)
Prosim, nevite nekdo, kde bych mohla stahnout manual k hodinkam Casio prw1500-1. Mam pouze manual v anglictine. Budu vdecna za kazdou odpoved. Predem dekuji

vim kde se da sehnat normalni velikost pisma :gun_bandana:

STUPID

Upraveno uživatelem Drexxy

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...