mlsoun1 Odesláno 2. ledna Nahlásit Odesláno 2. ledna @ATOMdíky.Kdykoli je dám na ruku tak jsem z nich v úžasu.Ten design,pouzdro a ty úchvatné ručky Letím na dva měsíce mimo republiku,klidně Ti je pujčím jestli chceš
ATOM Odesláno 2. ledna Nahlásit Odesláno 2. ledna před 33 minutami, mlsoun1 napsal: @ATOMdíky.Kdykoli je dám na ruku tak jsem z nich v úžasu.Ten design,pouzdro a ty úchvatné ručky Letím na dva měsíce mimo republiku,klidně Ti je pujčím jestli chceš No tak to je hodne lakava nabidka, dekuji. Ale zaroven taky hodne nebezpecna pro moji penezenku Vecerni kafe, knizka a CWC Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Ales911 Odesláno 4. ledna Nahlásit Odesláno 4. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Vodomilec Odesláno 7. ledna Nahlásit Odesláno 7. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kopriw Odesláno 9. ledna Nahlásit Odesláno 9. ledna Dnes došlo od zdejšího člena. Po Lum-tecách v automatu musím pořád kontrolovat, jestli je fakt mám na ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Vodomilec Odesláno 13. ledna Nahlásit Odesláno 13. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
ATOM Odesláno 13. ledna Nahlásit Odesláno 13. ledna U me jako vzdy. Ale dnes se dvema sekundovkama Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
xpap Odesláno 15. ledna Nahlásit Odesláno 15. ledna Příjemné nošení, zatím spokojenost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
kopriw Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna Ať žijí divery na kůži Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna Mne to tak strasne neprijde. Ma to fajn vintage nadech. Ve Trech dnech kondora mel Redford taky Doxy na bund strapu
kopriw Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna před 9 hodinami, AndyAaron napsal: Mne to tak strasne neprijde. Ma to fajn vintage nadech. Ve Trech dnech kondora mel Redford taky Doxy na bund strapu On když po tom člověk chvíli pátrá, tak zjistí, že je to běžnější, než by si myslel. Nebo spíše bylo. Už jsem zahlédl na bazaru i původní Heurery 844 na stejném typu bund strapu. Nicméně chápu, že pro některé je jak červený hadr Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dushakx Odesláno 21. ledna Nahlásit Odesláno 21. ledna V 2. 1. 2026 v 19:40, mlsoun1 napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ty jsou!!!
Dushakx Odesláno 21. ledna Nahlásit Odesláno 21. ledna Fotka starší, ale dnes jsem za slušňáka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
childe Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rendell Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
kopis Odesláno 15. března Nahlásit Odesláno 15. března Čekání na letadlo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Salamaster Odesláno 18. března Nahlásit Odesláno 18. března V 15. 2. 2026 v 8:48, Rendell napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Hezké tu vidět i tuhle Indonéskou značku Ratio. Ty jejich potápky se mi líbí a mají svůj origo design. Navíc mají 500 i 1000m divery . Zájimalo by mě, jaké vlastně za tu příznivou cenu jsou
Rendell Odesláno 19. března Nahlásit Odesláno 19. března před 14 hodinami, Salamaster napsal: Hezké tu vidět i tuhle Indonéskou značku Ratio. Ty jejich potápky se mi líbí a mají svůj origo design. Navíc mají 500 i 1000m divery . Zájimalo by mě, jaké vlastně za tu příznivou cenu jsou Mám je 4 roky a dobrý. :-). Bral jsem quartz verzi, kvůli odolnosti, a protože jsou tenké. Líbí se mně pořád celokovové matné provedení lunety a lumi mají stejnou jak želvy. Luneta je jednosměrná na 66 kliků. Před dvěma lety jsem měnil baterku a nechal jsem udělat test vodotěsnoti na 10 bar a bez problémů prošly, takže ta vodtěsnot nebude jen vycucaná z prstu. Nové modely se mně ale nelíbí, začali kopírovat SKX a pilotky mně k původní myšlence freediver také nesedí :-).
Salamaster Odesláno 19. března Nahlásit Odesláno 19. března před 4 hodinami, Rendell napsal: Mám je 4 roky a dobrý. :-). Bral jsem quartz verzi, kvůli odolnosti, a protože jsou tenké. Líbí se mně pořád celokovové matné provedení lunety a lumi mají stejnou jak želvy. Luneta je jednosměrná na 66 kliků. Před dvěma lety jsem měnil baterku a nechal jsem udělat test vodotěsnoti na 10 bar a bez problémů prošly, takže ta vodtěsnot nebude jen vycucaná z prstu. Nové modely se mně ale nelíbí, začali kopírovat SKX a pilotky mně k původní myšlence freediver také nesedí :-). Díky . Pravda, ty nové také ne, líbí se mi právě ty s kovovou lunetou. Hlavně v modré
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se