Přejít na obsah

Bobřík - jak dlouho vydržím nekoupit hodinky?

Doporučené příspěvky

Zdravím zdvořile po delší době všechny zde na fóru. K tématu - už asi přes rok abstinuji. Pomohlo to, že jsem si koupil jedny hodinky, které vytlačily všechny světoznámé značky z mého zápěstí a přestal jsem navštěvovat skoro úplně všechny weby a fóra, na krterých "tikají" hodinky. Ehm... a včera jsem náhodou otevřel jeden web....a dnes si objednal. Takže závislost pokračuje. Nicméně, tím pádem v brzké době pošlu nějaké svoje hodinky do světa, protože prostě když leží jen v boxu a dlooouho nebyly na ruce, tak to nejsou "ony". Nechám si max 10-15 ks a fertig 😄 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 34 minutami, X-Bob napsal:

Zdravím zdvořile po delší době všechny zde na fóru. K tématu - už asi přes rok abstinuji. Pomohlo to, že jsem si koupil jedny hodinky, které vytlačily všechny světoznámé značky z mého zápěstí a přestal jsem navštěvovat skoro úplně všechny weby a fóra, na krterých "tikají" hodinky. Ehm... a včera jsem náhodou otevřel jeden web....a dnes si objednal. Takže závislost pokračuje. Nicméně, tím pádem v brzké době pošlu nějaké svoje hodinky do světa, protože prostě když leží jen v boxu a dlooouho nebyly na ruce, tak to nejsou "ony". Nechám si max 10-15 ks a fertig 😄 

...poslední 3 věty bych podepsal, avšak přestože vím, jak na to, tak pořád víc nakupuji hodinky než prodávám (a ty co prodávám nikdo nechce🥴 - viz. mé Tissot Visodate v prodejním vlákně), takže se motám pořád 30+ ks (z nichž střídám cca. 8 kousků a zbytek leží v hodinkovnicích). ...je to nemoc!🤒

Odkaz ke komentáři

Základ je kousnout se a nekoupit. A doufat, že mě ten konkrétní model časem přejde. Už jsem měl vyhlédnuté fieldy od Hamiltonu, Junghans Max Bill, G-Shocky a jedny Frederique Constant. Vlastně na ně koukám pořád do kola, ale vím, že bych je místo aktuálních Mido Oceanstar, ze kterých mám stále radost, stejně nenosil. Ale možná to na konec taková finanční úspora nebude 🤣 Jsem velmi nalomený zapsat se na RLX s tím, že to budou jediné hodinky 🤣 (mimo digi Casio co mám na motorku). Vlastně jsem přemýšlel i nad Tudory, ale něco mi říká, že by mi ty RLX stejně vrtaly hlavou (a kulatiny se blíží), takže by to taky nebylo řešení, ale jen mezistupeň, co to ve finále prodraží... 😅  Takže "řešení" je koukat pořád výš výš a slibovat si, že jednou 🤣 

Upraveno uživatelem gathis
  • Like 1
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Tvl já toho bobra nedávám.

I když jsem si to vymyslel, tak je to nedostižný závazek. Jenom poslední měsíc přinesl 2 kusy a to mám ještě vyhlídnutý tenhle budík, který nutně potřebuju, protože nerad vstávám, tak ať to má aspoň styl 😂

IMG_1347.jpeg.a9c78e05470780ab40c7d56b6e4709ac.jpeg

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Já jsem asi ztracenej případ, ale dal jsem si předsevzetí, že si dám na Nový rok předsevzetí, že si už žádné hodinky nekoupím nebo to aspoň hodně omezím.

Ale abych si to předsevzetí mohl dát, tak jsem dnes narychlo objednal ten velkej žlutej budík na noze - Seiko Marathon z mého předchozího příspěvku.

Musím to stihnout do konce roku 😂

Odkaz ke komentáři

Já začínal před X roky na nožích a věřte nože jsou taky pěkná závislost, ale u nich je výhoda, že nejsou až tak drahý samozřejmě jsou vyjímky. Ale hodinky mě sejmuly úplně. Není den, kdy bych sem nelezl a navíc se blíží vánoce a probírám to tu o sto šest co bych si zase koupil. Masakr co mě to potkalo, ale užívám si to 😅. Hodinky jsou něco nádherného,neuvěřitelné stroje a když tomu člověk tak trochu přijde na zoubek, tak je ta závislost o to horší. Jinak se mi stává že čumím lidem na zápěstí co tam zrovna mají, jsem asi opravdu nemocnej 😅😎. Hezký večer všem a přeji hezkého Ježíška 🎄

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...