DarylVanHorne Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září (upraveno) před 5 hodinami, Kamil.K napsal: ... ale no tak: za devítku, no nekup to! Upřímně - ano. Ale fólie šly hned dolů a hodinky na ruku, místo na bazoš, nebo Aukro. Upraveno 26. září uživatelem DarylVanHorne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září Takže... Od včerejška jsem si nic nekoupil, ani neobjednal - jsem vážně dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září já už od července, heč! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 1. října Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října Zdravím zdvořile po delší době všechny zde na fóru. K tématu - už asi přes rok abstinuji. Pomohlo to, že jsem si koupil jedny hodinky, které vytlačily všechny světoznámé značky z mého zápěstí a přestal jsem navštěvovat skoro úplně všechny weby a fóra, na krterých "tikají" hodinky. Ehm... a včera jsem náhodou otevřel jeden web....a dnes si objednal. Takže závislost pokračuje. Nicméně, tím pádem v brzké době pošlu nějaké svoje hodinky do světa, protože prostě když leží jen v boxu a dlooouho nebyly na ruce, tak to nejsou "ony". Nechám si max 10-15 ks a fertig Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 1. října Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října před 34 minutami, X-Bob napsal: Zdravím zdvořile po delší době všechny zde na fóru. K tématu - už asi přes rok abstinuji. Pomohlo to, že jsem si koupil jedny hodinky, které vytlačily všechny světoznámé značky z mého zápěstí a přestal jsem navštěvovat skoro úplně všechny weby a fóra, na krterých "tikají" hodinky. Ehm... a včera jsem náhodou otevřel jeden web....a dnes si objednal. Takže závislost pokračuje. Nicméně, tím pádem v brzké době pošlu nějaké svoje hodinky do světa, protože prostě když leží jen v boxu a dlooouho nebyly na ruce, tak to nejsou "ony". Nechám si max 10-15 ks a fertig ...poslední 3 věty bych podepsal, avšak přestože vím, jak na to, tak pořád víc nakupuji hodinky než prodávám (a ty co prodávám nikdo nechce - viz. mé Tissot Visodate v prodejním vlákně), takže se motám pořád 30+ ks (z nichž střídám cca. 8 kousků a zbytek leží v hodinkovnicích). ...je to nemoc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathis Odesláno 2. října Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října (upraveno) Základ je kousnout se a nekoupit. A doufat, že mě ten konkrétní model časem přejde. Už jsem měl vyhlédnuté fieldy od Hamiltonu, Junghans Max Bill, G-Shocky a jedny Frederique Constant. Vlastně na ně koukám pořád do kola, ale vím, že bych je místo aktuálních Mido Oceanstar, ze kterých mám stále radost, stejně nenosil. Ale možná to na konec taková finanční úspora nebude Jsem velmi nalomený zapsat se na RLX s tím, že to budou jediné hodinky (mimo digi Casio co mám na motorku). Vlastně jsem přemýšlel i nad Tudory, ale něco mi říká, že by mi ty RLX stejně vrtaly hlavou (a kulatiny se blíží), takže by to taky nebylo řešení, ale jen mezistupeň, co to ve finále prodraží... Takže "řešení" je koukat pořád výš výš a slibovat si, že jednou Upraveno 2. října uživatelem gathis 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 6. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu Tvl já toho bobra nedávám. I když jsem si to vymyslel, tak je to nedostižný závazek. Jenom poslední měsíc přinesl 2 kusy a to mám ještě vyhlídnutý tenhle budík, který nutně potřebuju, protože nerad vstávám, tak ať to má aspoň styl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu a ktory presne? aj tych je tusim 4 alebo druhov a farieb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 7. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu Měly by to být Seiko QHL083Y, to jsou ty velký - šířka cca 17cm. Pozor, ještě mají malý o šířce asi 10cm, ale ty se mi nelíbí, protože jsou malý. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťovík Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu Pak je ještě model SQ816Y. Ten mi chybí. Ten je největší, ale je bez nohy. Když ho seženeš 2x tak jeden koupím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 7. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu Koukám na ně, ale jsou ještě větší než ty moje větší s podstavcem. Uvádějí šířku 29cm. To už je na mě asi moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu Prý to má docela debilni čitelnost, ale jinak se mi taky líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťovík Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu Špatnou čitelnost mají v šeru ty nejmenší s negativním displejem. Dá se to ošálit připojením adaptéru ale potom to stále svítí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu Ja abstinujem už vyše roka a darí sa mi. Nič nemám ani vo výhľade, tak snáď to ešte nejakú dobu potiahnem. ... a ak by ma niečo zlomilo, tak to bude musieť byť fakt nejaká pecka 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 5. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince Hmmm, vydržalo mi to rok a štvrť. A až tak dlho som to nepotiahol, dokonca ma nezlomila ani žiadna pecka No aj tých 15 mesiacov je slušný výkon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 6. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince Já držím od dubna. Akorát teda sypu do servisu. Dohromady asi 25k. To už by byly slušný hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 6. prosince Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince Já jsem asi ztracenej případ, ale dal jsem si předsevzetí, že si dám na Nový rok předsevzetí, že si už žádné hodinky nekoupím nebo to aspoň hodně omezím. Ale abych si to předsevzetí mohl dát, tak jsem dnes narychlo objednal ten velkej žlutej budík na noze - Seiko Marathon z mého předchozího příspěvku. Musím to stihnout do konce roku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worel Odesláno 7. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince Já začínal před X roky na nožích a věřte nože jsou taky pěkná závislost, ale u nich je výhoda, že nejsou až tak drahý samozřejmě jsou vyjímky. Ale hodinky mě sejmuly úplně. Není den, kdy bych sem nelezl a navíc se blíží vánoce a probírám to tu o sto šest co bych si zase koupil. Masakr co mě to potkalo, ale užívám si to . Hodinky jsou něco nádherného,neuvěřitelné stroje a když tomu člověk tak trochu přijde na zoubek, tak je ta závislost o to horší. Jinak se mi stává že čumím lidem na zápěstí co tam zrovna mají, jsem asi opravdu nemocnej . Hezký večer všem a přeji hezkého Ježíška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se