Jump to content

Hamilton Khaki Field Expedition

Recommended Posts

Posted

Přijde mi, že má Hamilton v rámci Swatch group asi nejprogresivnější a možná i nejvýraznější designový jazyk. 

• 2 weeks later...
  • 1 year later...
Posted (edited)

Dovolím si oživit toto téma, protože jsem zatím žádné další Expedition na fóru neviděl. Tedy dnes mám na ruce týden tyto parádní Hamiltony 41 mm a nadšení trvá, vlastně se mi líbí čím dál tím víc a téměř jsem je nesundal z ruky 😃

Na rozdíl od většiny ostatních Hamilton mají krátké nožičky a l2l tedy jen 48mm, navíc tah jde hned od stěžejky krásně otočit okolo ruky, takže i na moje zápěstní okolo 17 cm mi přijdou úplně v pohodě.

Vím, že na posouzení přesnosti je ještě brzy a asi se to ještě změní, ale při průběžné denní kontrole jedou stále -2,7 sec. denně, s čím bych krásně dokázal žít. Pokud je máte, dejte je sem taky. Začínám hledat inspiraci, na co dalšího mimo tah je přezuji

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by gathis
  • Like 2
  • Upvote 1
  • 1 month later...
Posted

Tak se nemůžu rozhodnout mezi kůží a tahem, ale asi je teď ještě ponosím takto, když už jsem je přezul.... 

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• Like 3
  • 1 month later...
Posted
V 19. 4. 2025 v 16:32, gathis napsal:

Jde to vylézt až nahoru 😆

Co je to za šílenou stavbu ?

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
Posted (edited)

Expedition na expedici 😁

Edited by gathis
  • Like 3
  • Upvote 2
  • 2 weeks later...