pebe Odesláno 22. září 2023 Nahlásit Odesláno 22. září 2023 Krásný jsou, 37 a 41mm, automat nodate https://www.fratellowatches.com/introducing-the-new-hamilton-khaki-field-expedition/
kdojinej Odesláno 22. září 2023 Nahlásit Odesláno 22. září 2023 Hlavně aby do nich nenateklo, jako vždycky.... seine Pappenheimer kennen
Zmrzlinar Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Odesláno 23. září 2023 Za mě taky palec nahorů, nemám tomu co vytknout, i ta WR je konečně 100m. Ale neunosil bych to už
Ohm-Aztec Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Odesláno 23. září 2023 V 22. 9. 2023 v 17:36, kdojinej napsal: Hlavně aby do nich nenateklo, jako vždycky.... seine Pappenheimer kennen Rozšířit Mají šroubovací korunku, tak snad nenateče...
Balthus Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Odesláno 23. září 2023 Přijde mi, že má Hamilton v rámci Swatch group asi nejprogresivnější a možná i nejvýraznější designový jazyk.
Frantik Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Odesláno 23. září 2023 Spis sazka na tradiční/military/historicky design, ale jinak souhlas
robik Odesláno 11. října 2023 Nahlásit Odesláno 11. října 2023 V 22. 9. 2023 v 17:18, pebe napsal: Krásný jsou, 37 a 41mm, automat nodate https://www.fratellowatches.com/introducing-the-new-hamilton-khaki-field-expedition/ Rozšířit Kdyby měli verzi v titanovém provedení, nebylo by to špatné.
gathis Odesláno 26. ledna Nahlásit Odesláno 26. ledna (upraveno) Dovolím si oživit toto téma, protože jsem zatím žádné další Expedition na fóru neviděl. Tedy dnes mám na ruce týden tyto parádní Hamiltony 41 mm a nadšení trvá, vlastně se mi líbí čím dál tím víc a téměř jsem je nesundal z ruky Na rozdíl od většiny ostatních Hamilton mají krátké nožičky a l2l tedy jen 48mm, navíc tah jde hned od stěžejky krásně otočit okolo ruky, takže i na moje zápěstní okolo 17 cm mi přijdou úplně v pohodě. Vím, že na posouzení přesnosti je ještě brzy a asi se to ještě změní, ale při průběžné denní kontrole jedou stále -2,7 sec. denně, s čím bych krásně dokázal žít. Pokud je máte, dejte je sem taky. Začínám hledat inspiraci, na co dalšího mimo tah je přezuji Upraveno 26. ledna uživatelem gathis 2 1
gathis Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března Tak se nemůžu rozhodnout mezi kůží a tahem, ale asi je teď ještě ponosím takto, když už jsem je přezul.... 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se