Gilius Odesláno 6. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2009 Nakousany, vareny a prejety je tady asi neudas Kazdopadne pokud jo, tak k nim nezapomen zdarma pribalit kybl dezinfekce To já bych je,před případným prodejem,nechal i odvšivit a tak......raději se pro jistotu juknu po nějaké deratizační firmě...... Ale jinak.....mám radost,že opravdu vydrží!!!!!!! Musím sehnat ještě II.generaci....... Protože Timex Humvee je
budo Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Odesláno 7. února 2009 Giliusi budu si muset vic všímat Tvých příspěvků! Pěkně jsme se u čtení tohohle vlákna s přítelkyní nasmáli
Gilius Odesláno 7. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2009 no jo....vono to zní směšně....ale když si představím,že by mi magor visel zahryzlej na pacce.....??? Na "FUJ,PUSŤ"......by asi nereagoval....... EDIT- Napadl mne další test odolnosti.....náhodou jsem juknul do TV programu......v pondělí,ruším,dávaj tu vymejvárnu mozku....Ošklivka Katka se to jmenuje...bo jak??.......takže je v inkriminovaný čas položím před bednu a nechám je tam PO CELOU DOBU........jestli to vydržej,další bodík k odolnosti...... Ale vážně...po víkendu si jedu zastřílet....samozřejmě si je vezmu na pařátek......nevěřím,že je to nějak poznamená.
Gilius Odesláno 7. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2009 Můžu..... Když test odolnosti,tak pořádnej.......
nAscA Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Odesláno 7. února 2009 Nikdy jsem osklivku nevidel, ale podle toho co jsem slysel, tak se ti pekne orosi (Humvee). Nemas nekde po ruce G-shock DW-8300? Docela by me zajimaly srovnavaci fotky.
spiderer Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Odesláno 7. února 2009 Můžu..... Když test odolnosti,tak pořádnej....... Muzes udelat srovnani kdo vydrzi vic, jestli ty nebo Humvee a divat se na Osklivku spolecne s nima, ten kdo zvladne vic dilu je vitez - jsem zvedavej jak dopadnes
Gilius Odesláno 7. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2009 4 nAscA - Taky si myslím,že dostanou záhul..... Jinak "Stargejty" nemám......ale budou větší,než Humvee.......(doufám,že Stargate G-Shocky taky časem seženu....)..... Muzes udelat srovnani kdo vydrzi vic, jestli ty nebo Humvee a divat se na Osklivku spolecne s nima, ten kdo zvladne vic dilu je vitez - jsem zvedavej jak dopadnes To by nebylo fér...já znám protihmat.....špunty do uší...když to spolkneš.....tak....... strávíš pěkné chvilky na pohotovosti......
nAscA Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Odesláno 7. února 2009 : Jinak "Stargejty" nemám......ale budou větší,než Humvee.......(doufám,že Stargate G-Shocky taky časem seženu....)..... Ty se daji nejlepe sehnat na nemeckem ebay, obcas se tam nejaky kousek objevi.
cody Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Odesláno 7. února 2009 Smeju se jeste ted! Pokousany hodinky jsem jeste nevidel
spiderer Odesláno 7. února 2009 Nahlásit Odesláno 7. února 2009 Gilius - neni nahodou tohle ten zubni agresor?
Gilius Odesláno 7. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2009 To nebyl Hannibal Lecter na vycházce.......to byl chlap,co přebral......
sharz Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Odesláno 8. února 2009 (upraveno) To Gilius: Ahoj, založil som novú tému TESTY HODINIEK(Chronomag fórum > Obecná diskuse o hodinkách > Všeobecná diskuse > Testy hodiniek), takže tvoje príspevky a fotky by som tam uvítal...a tie predchádzajúce testy sú fakt super (až ma začali zuby bolieť)...veľmi dobré čítanie...čauko. Upraveno 8. února 2009 uživatelem sharz
Gilius Odesláno 28. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2009 Tak jen doplním...... Humvee již nemám,takže nemohu udělat srovnávací fotku. Ve srovníní se Stargejty ale nevidím výraznější rozdíl,snad jen(což jsem předpokládal) to,že DW-8300 jsou větší a lépe sedí na ruce. Pokud by se,čirou náhodou rozhodoval mezi těmahle hodinkama, asi rozhodne pouze to,jak komu sednou na ruce....jinak ,dle mého názoru,je to jedno.......+ to,že DW 8300 mají "legendu"...hrály v seriálu Stargate.
Drexxy Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 Tak jen doplním...... Humvee již nemám,takže nemohu udělat srovnávací fotku. Ve srovníní se Stargejty ale nevidím výraznější rozdíl,snad jen(což jsem předpokládal) to,že DW-8300 jsou větší a lépe sedí na ruce. Pokud by se,čirou náhodou rozhodoval mezi těmahle hodinkama, asi rozhodne pouze to,jak komu sednou na ruce....jinak ,dle mého názoru,je to jedno.......+ to,že DW 8300 mají "legendu"...hrály v seriálu Stargate. lidi vy to tocite jak fusekle . Tak kdyz to chcu prodat tak si to nekupuju ne?
cody Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 No a v tom je ta poenta... abych vedel ze je prodam, musim je napred koupit a vyzkouset
klokan.42 Odesláno 19. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2009 Včera jsem čirou náhodou v Berouně v jednom malém hodinářství zmerčil Humvee. Původně jsem tam vlezl, jestli nemají G-shocky, ale najednou mě do očí praštila tahle kostka. Bez krabičky, bez návodu, bez baterky tam živořily. To nešlo vydržet. Měl jsem je na ruce dřív, než jsem zaplatil. Nezdrhnul jsem, podařilo se mi ovládnout. Testovat je nechám paní náhodě. Při mé spotřebě hodinek hádám, že první test na sebe nenechá dlouho čekat
Gilius Odesláno 19. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. prosince 2009 a jaké máš?? První,nebo druhou generaci??? Fotku,prosím.....
klokan.42 Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2009 a jaké máš?? První,nebo druhou generaci??? Fotku,prosím..... Nevím jakou generaci, ale pásek i pouzdro jsou stejné. Jen se trošku liší velikost číslic na displeji a není na něm ta dělící čára. Číslice času jsou větší, datum menší. Jinak to vypadá stejně
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se