Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Nakousany, vareny a prejety je tady asi neudas :lol2: Kazdopadne pokud jo, tak k nim nezapomen zdarma pribalit kybl dezinfekce :)

To já bych je,před případným prodejem,nechal i odvšivit a tak......raději se pro jistotu juknu po nějaké deratizační firmě......:)

Ale jinak.....mám radost,že opravdu vydrží!!!!!!!

Musím sehnat ještě II.generaci....... :punk: Protože Timex Humvee je :flex:

• Odpovědi 64
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

no jo....vono to zní směšně....ale když si představím,že by mi magor visel zahryzlej na pacce.....??? Na "FUJ,PUSŤ"......by asi nereagoval.......

EDIT- Napadl mne další test odolnosti.....náhodou jsem juknul do TV programu......v pondělí,ruším,dávaj tu vymejvárnu mozku....Ošklivka Katka se to jmenuje...bo jak??.......takže je v inkriminovaný čas položím před bednu a nechám je tam PO CELOU DOBU........jestli to vydržej,další bodík k odolnosti...... :thumbsup_anim:

:lol2:

Ale vážně...po víkendu si jedu zastřílet....samozřejmě si je vezmu na pařátek......nevěřím,že je to nějak poznamená.

Odesláno

Nikdy jsem osklivku nevidel, ale podle toho co jsem slysel, tak se ti pekne orosi (Humvee).

Nemas nekde po ruce G-shock DW-8300? Docela by me zajimaly srovnavaci fotky.

Odesláno
Můžu.....:) Když test odolnosti,tak pořádnej.......:lol2:

Muzes udelat srovnani kdo vydrzi vic, jestli ty nebo Humvee a divat se na Osklivku spolecne s nima, ten kdo zvladne vic dilu je vitez - jsem zvedavej jak dopadnes :)

Odesláno

4 nAscA -

Taky si myslím,že dostanou záhul.....:lol2:

Jinak "Stargejty" nemám......ale budou větší,než Humvee.......(doufám,že Stargate G-Shocky taky časem seženu....).....

Muzes udelat srovnani kdo vydrzi vic, jestli ty nebo Humvee a divat se na Osklivku spolecne s nima, ten kdo zvladne vic dilu je vitez - jsem zvedavej jak dopadnes :)

To by nebylo fér...já znám protihmat.....špunty do uší...když to spolkneš.....tak.......

strávíš pěkné chvilky na pohotovosti......:lol2:

Odesláno
:

Jinak "Stargejty" nemám......ale budou větší,než Humvee.......(doufám,že Stargate G-Shocky taky časem seženu....).....

Ty se daji nejlepe sehnat na nemeckem ebay, obcas se tam nejaky kousek objevi.

Odesláno (upraveno)

To Gilius: Ahoj, založil som novú tému TESTY HODINIEK(Chronomag fórum > Obecná diskuse o hodinkách > Všeobecná diskuse > Testy hodiniek), takže tvoje príspevky a fotky by som tam uvítal...a tie predchádzajúce testy sú fakt super (až ma začali zuby bolieť)...veľmi dobré čítanie...čauko. :smile_anim:

Upraveno uživatelem sharz
  • po měsících...
Odesláno

Tak jen doplním......

Humvee již nemám,takže nemohu udělat srovnávací fotku. Ve srovníní se Stargejty ale nevidím výraznější rozdíl,snad jen(což jsem předpokládal) to,že DW-8300 jsou větší a lépe sedí na ruce.

Pokud by se,čirou náhodou rozhodoval mezi těmahle hodinkama, asi rozhodne pouze to,jak komu sednou na ruce....jinak ,dle mého názoru,je to jedno.......+ to,že DW 8300 mají "legendu"...hrály v seriálu Stargate.

Odesláno
Tak jen doplním......

Humvee již nemám,takže nemohu udělat srovnávací fotku. Ve srovníní se Stargejty ale nevidím výraznější rozdíl,snad jen(což jsem předpokládal) to,že DW-8300 jsou větší a lépe sedí na ruce.

Pokud by se,čirou náhodou rozhodoval mezi těmahle hodinkama, asi rozhodne pouze to,jak komu sednou na ruce....jinak ,dle mého názoru,je to jedno.......+ to,že DW 8300 mají "legendu"...hrály v seriálu Stargate.

lidi vy to tocite jak fusekle :thumbsup_anim: . Tak kdyz to chcu prodat tak si to nekupuju ne? :lol:

Odesláno

No a v tom je ta poenta... abych vedel ze je prodam, musim je napred koupit a vyzkouset :smile_anim:

• po 3 týdnech...
Odesláno

Včera jsem čirou náhodou v Berouně v jednom malém hodinářství zmerčil Humvee. Původně jsem tam vlezl, jestli nemají G-shocky, ale najednou mě do očí praštila tahle kostka. Bez krabičky, bez návodu, bez baterky tam živořily. To nešlo vydržet. Měl jsem je na ruce dřív, než jsem zaplatil. Nezdrhnul jsem, podařilo se mi ovládnout. Testovat je nechám paní náhodě. Při mé spotřebě hodinek hádám, že první test na sebe nenechá dlouho čekat :smoke:

Odesláno
a jaké máš?? První,nebo druhou generaci??? Fotku,prosím.....:)

Nevím jakou generaci, ale pásek i pouzdro jsou stejné. Jen se trošku liší velikost číslic na displeji a není na něm ta dělící čára. Číslice času jsou větší, datum menší. Jinak to vypadá stejně :rolleyes:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...