7jerry7 Odesláno 14. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 Máš ta čísla v té kartě?.... lib napsal: Vzorek 4-místných čísel zde. Ale, kluci, neberte to tak vážně! Když si necháte dát průhledný dno na původní hodinky s plným A NAOPAK, ta identifikace se prostě tak nějak vytratí. Třeba vy bez čísel tam máte nějakej ten soudobej "bastl", ne? To by snad až tak nevadilo.
7jerry7 Odesláno 14. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 Tady na fóru..... od letitého člena, ale nejsem sám- Milis to má podobně.... lolohh napsal: Kdes ty hodinky kupoval?
lolohh Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 7jerry7 napsal: Tady na fóru..... od letitého člena, ale nejsem sám- Milis to má podobně.... A ten je kupoval kde? Pokud je kupoval, plácnu třeba v Koscomu, tak nemusíš být nervní, protože není důvod, ne?
7jerry7 Odesláno 14. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 Ale dokud nevím výsledek z Nestu, tak nechci nic a nikoho pranýřovat....prostě si to ověřím, třeba to bude fakt jen známka šedého prodeje....doufám
7jerry7 Odesláno 14. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 Nene, jsou kupovány mimo ČR a už jednou tady přeprodány, takže jsem vlastně třetí majitel a až já jsem si toho dle všeho všiml.... že tam něco chybí.....jsem celkem puntičkář... lolohh napsal: A ten je kupoval kde? Pokud je kupoval, plácnu třeba v Koscomu, tak nemusíš být nervní, protože není důvod, ne?
7jerry7 Odesláno 14. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 Tak obléknu X9i a jdu něco dělat, "eFka" nechám až na výlet do karolina....No zatím kucí mrkněte a pište, kdo má, nemá číslo-u novějších má být.tedy asi 2008 výroba.... a pak jestli i v kartě?...
JJ Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 Jinak já mám ještě staré (2001) Flieger Chronograph, kde to čtyřmístné sériové(???) číslo bylo na boku pouzdra mezi nožkami a do záručního listu mi ho napsali.
PhoeniX Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 7jerry7 napsal: Tak obléknu X9i a jdu něco dělat, "eFka" nechám až na výlet do karolina....No zatím kucí mrkněte a pište, kdo má, nemá číslo-u novějších má být.tedy asi 2008 výroba.... a pak jestli i v kartě?... Ale hlavně tam teda zavolej, touhle dobou už přece misí fungovat.
lib Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 (upraveno) Adam99 napsal: Docela mě baví názory, že levnější značky se nefejkují !!!! Co takhle použít mr. Googla a mrknout........ Tak to zírám! Šmejdi ! EDIT: ADAM99: VYMAŽ TAKY TEN ODKAZ NA TY FEJKAŘSKÝ STRÁNKY! EVTL. MODERÁTOR! Upraveno 14. ledna 2009 uživatelem lib
7jerry7 Odesláno 14. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 Však já už tam volal a výsledek je to karolinum a pak nest a že mi to prověří, mluvil jsem se šéfkou servisu.....takže to budu muset absolvovat v pondělí asi.... PhoeniX napsal: Ale hlavně tam teda zavolej, touhle dobou už přece misí fungovat.
Návštěvník YPO Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 7jerry7 napsal: Však já už tam volal a výsledek je to karolinum a pak nest a že mi to prověří, mluvil jsem se šéfkou servisu.....takže to budu muset absolvovat v pondělí asi.... co vlastně chceš zjistit , já tomu nějak nerozumím - pokud je už někdo měl v carollinu otevřené tak by fejk poznal a ani by se s tím dál nezabýval pokud je to šedý dovoz - tak tam to číslo být nemusí viz. autenticwatches podle mne v carollinu nic nevyřešíš a totéž v nestu - ztráta času
7jerry7 Odesláno 14. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 Spíš jestli mi dají info ohledně záruky, jestli ji budou držet, nebo nee....Jinak info z nestu bylo, že pokud tam číslo vidět není, a to na první pohled není, tak ho hodinář nehledal a prý ani fejky by tudíž nemusel hned zaregistrovat....kdybych neměl záruku, tak od obchodu samozřejmě odstoupím....
Návštěvník YPO Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 pokud tu záležitost dobře chápu tak jsou to hodinky od phoenixe včetně všech papírů - takže stačí zajít do carollina a poptat se po zdraví a zda se dá uplatnit záruka na záruční kartu kterou jsi dostal - pokud je ta záruční karta vyplněna a je tam číslo modelu + razítko a datum prodeje, tak ti ušetřím cestu, protože to vezmou bez jakýchkoli problémů
PhoeniX Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 (upraveno) Abych se do toho vložil, začíná mi to tu připadat jako u hloupých. ANO, hodinky jsou ode mě. Nejsem žádný "vexlák", který si potřeboval přivydělat nebo někoho napálit. Hodinky jsou 100% v pořádku. Sám jsem s nimi byl minulý pátek v Carollinu v servisu. Pouzdro bylo otevřeno, vše v pořádku, zavřeno, proběhla zkouška vodotěsnosti. VŠE NA ZÁRUKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! V ČEM JE PROBLÉM?!?!?!?!? Upraveno 14. ledna 2009 uživatelem PhoeniX
PhoeniX Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 Když už se to tak pěkně rozmazává, prosil bych o vložení fotek zmíněného problému - přecejenom, bavíme se tu o přeludu, který nikdo z nás neviděl, ani New Milis, který je také bez čísla. Ať jsme tedy konkrétní. Za celou dobu, co jsem hodinky vlastnil, jsem si ničeho nevšiml, majitel přede mnou také ne.
7jerry7 Odesláno 14. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 Nemůžu si pomoct, ale jestli Vám tu vadí nováčci, tak to stačí říct ...myslel jsem že je to fórum pro lidi se stejným zájmem a že si tu vzájemně i pomáháte!!Jsem členem fóra o skůtrech a slova jako "zasr..í nováčci" tam nelítají, že Petr Biker-to se zase dotklo mě!...nikde a nikoho jsem neoznačil jako špatného obchodníka, lumpa nebo cokoliv...zaregistroval jsem na hodinkách něco, co má být jinak, tak proto vzniklo toto vlákno, abych získla radu co a jak...Samo že jsem se nevyhnul hovoru s autorizovaným dovozcem, jde mi opravdu o potvrzení záruky a to je vše-prostě osoba se kterou jsem mluvil v Nestu, mě zrovna neujistila, že mám záruku...S phoenixem jsem o tom mluvil i po telefonu a zatím celkem v klidu, čas a úsilí to bude stát mě a jestli jsem si to měl nechat pro sebe a neobtěžovat tím zdejší zkušené členy, tak se tedy omlouvám.............Jestli o nové členy nestojíte, tak uzamkněte přístup pro nově se přihlašující....já vstoupil po několika dnech pročítání a prohlížení něčeho, co se mi tak jako Vám všem líbí, tak jsem se rozhodl vstoupit a pak i koupil stroj od osoby, která na mě působí velmi věrohodně a obchod s ním považuji dosud za uspokojivý. I kydbych řešil, že budu bez záruky, tak s ním a věřím že ke spokojenosti obou, mě se hodinky líbí a těšil jsem se na ně tak, že jsem ho dokonce vytahl v neděli za volant a sešli jsme se kdesi na cestě mezi libercem a brnem....Bohužel fotky z toho asi nebudou, protože viditelné to je blbě a jen z některého úhlu, otázka je..jestli je vůbec dávat sem...
Návštěvník YPO Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 PhoeniX napsal: V ČEM JE PROBLÉM?!?!?!?!? .... v hodinkách nejspíš ne
New Milis Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 Klídek, ona za to asi může Tvoje nepříliš šťastně formulovaná věta o odstoupení od obchodu - vžij se do PhoeniXovy situace, nikdo tady asi nemá zapotřebí, aby vystupoval jako poloviční podvodník, žejo. K hodinkám máš veškerý papíry, servisem prošly, koupils je od důvěryhodnýho člověka, podle názorů zdejších odborníků jsou taky OK, tak to neřeš, vyser se na běhání od čerta k ďáblu a užívej klidnou a rodinnou atmosféru zde se členy tohoto fóra (kromě Mengelise :D ).
PhoeniX Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 YPO napsal: .... v hodinkách nejspíš ne Ne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se