Přejít na obsah

Stroj na natahování

Doporučené příspěvky

Návštěvník vasco
Odesláno

Tak natřásadlo dorazilo a fachá...jen nedorazil adaptér, respektive dorazil původní US, tj. 120 V, tak budu muset najít někoho, kdo to předělá na 220....

• Odpovědi 73
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jak jsem psal výše tak Ježíšek už krabičku přines, je perfektní, mám z ní obrovskou radost. Má drahá polovička mi dokonce nechala předělat adaptér na 220, nebo lépe řečeno konektor zůstal, adapter je jiný.

Už si tam vesele "griluju " svoje miláčky. :D

Jak už jsem psal cena 200USD včetně dopravy, má 3 programy pro grilování, které se liší v době otáčení:

100sec otáčení 300sec pauza

30minut otáčení 120min pauza

1 hod otáčení 10sec pauza

nevím proč 3 programy, zatím používám první. Vzhled je perfektní můžu doporucit.

Výhoda je, že tam můžu naskládat ještě 6 dalších hodinek, kromě 4 na rožni.

Další výhoda je, že případní zloději asi nebudou muset dlouho hledat, vše bude připraveno v dárkovém balení. :lol:

Návštěvník Kamil
Odesláno

Klidně ti ho vydražím, provizi samozřejmě žádnou nechci. Odkud jsi? Vracím se do Prahy 28. 12. večer, to bude ještě spousta času. Taky se mrkni za kolik se podobné mašinky prodaly, abychom byli v obraze.

Z Brna, už to vidím. Nemáš náhodou Ebanku?

Odesláno

Kamile díky za nabídku. E-banku nemám, mám HVB. Nemám ani zvláštní požadavky, jen ideál 4+6 (takových jsem viděl mraky i na 230V s výběrem adaptéru), šel bych i do přímého nákupu. Nejde ani o pár korun navíc. Kdyby byly tyto typy někde na krámě, vybral bych a koupil hned (i dráž). Ale neviděl jsem je. Nemám v plánu se na ebay živit ani často nakupovat, v němčině bych to sice zvládl, ale nemám paypal ... tak bych nabíku rád přijal. Kdybys do toho šel, napiš, pošlu Ti peníze a budu se těšit.

Odesláno

Udělal jsem si natahovač hodinek. Inspiraci jsem vzal někde na webu. Ale bohužel nějak mi sem nejdou fotky. Komu můžu poslat fotky mailem aby je sem dal?

Odesláno

direct = direkt :D ... priamy alebo direct link je te ktorý obsahuje cestu priamo k obrazku napr. s priponou jpg. Je to tuším ten posledný ... Alebo to poviem ináč na fóre sa tu vála kopec podrobných návodov vyskúšaj pohľadať. Ak sa tu budeš motať častejšie vkladaniu obr. sa nevyhneš ;) .

• po 2 týdnech...
Návštěvník Kamil
Odesláno

Tak už dorazil:

natrasadlo81_3.JPG

Z Hongkongu v úterý zaplaceno, v pátek doma! Cena přes pět tisíc. Bohužel nebyl pro mě, ale když ho vidím, asi neodolám :)

Odesláno

Myslím že není problém něco udělat s krokovým motorkem,jem mi prosím někdo řekněte jestli se ten gril točí pořád stejně nebo mění směr otáčení.Když jsme u toho grilu prodává se pohon na opravdové grilování s pomalým točením na monočlánek,stál kolem 100. Díky za případné info.

Návštěvník vasco
Odesláno

to falkkon: ten muj stroj ma vic moznosti, bud se toci porad pryc, vyrobce ale doporučuje režim, kdy se stroj chvili toci jednim smerem, a po prestavce zase druhym smerem.

Odesláno

To falkkon :u pohonu na gril lze změnit směr otáček, když otočíš baterii,řečeno jednoduše. Já jsem na natahovač použil motorek s převodovkou ze zapisovače .Trochu jsem ji vykuchal, výsledek je 8 otáček za minutu, a když to zapojím přes spínací hodiny můžu si nastavit jaké cykly chci.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...