Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Už se to blíží, můžete mě začít kamenovat, hodinky dorazili z Honkongu a zítra vyrazí z ČB, aby se mi uhnízdili na ruce, už se těším :P

mne sa uz uhniezdili,su fakt pekne :smile_anim:

• Odpovědi 413
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Parnis

u tohoto prodejce se to kupovalo. Jestli chceš vědět podrobnější informace, tak požádej kolegu Gandalfa (váženého člena chronomagu), ten je objednával a jsem si jistý, že ti určitě pomůže :thumbsup_anim:

Odesláno

a to nejlepší nakonec : Hodinky 1.097,- Kč, poštovný z HK 120,- Kč, poplatky bance 50,- Kč a poštovný po ČR 72,- korun, včetně tý bublinkatý obálky. Ceklem 1.339,- kaček. Dolar tedy vyšel /včetně poplatku paypal/ na 20.70.

Odesláno

To víš :P ale stačí, když sem dáš svý, protože kromě řemenu jsou úplně stejný :thumbsup_anim: a až vyměním řemen černý za hnědý, který jsem zakoupil od zdejšího člana fóra, tak budou úplně stejný :D a že bys napsal nám co si ještě musí počkat, jak se ti líbí? :clap:

Odesláno
Sice mě napadla odpověď, ale raději ji spolknu...

Ty první nevypadají úplně špatně, pokud stojí do stovky, tak možná vypadají i docela dobře. Když odhlédnu od země původu (mimochodem mi tam vyrobili i mobil, pda, několik noťasů, dvě gps, televizi, video, dvd, světýlka na vánoční jolku, foťák, kameru, rotoped a podobné nesmysly), tak by možná stálo za úvahu srovnání s tuzemskou produkcí, a to pokud možno stejně kritickým prizmatem.

kde co je z ciny, proto chodime tak casto na reklamace...

Odesláno
kde co je z ciny, proto chodime tak casto na reklamace...

Na reklamace chodíme hlavně proto, že většina výrobků dneška je stavěná tak, aby se Ti poondiala tak brzo, jak jen jí to zákon umožňuje. Špičkou v tomhle oboru byly mé dva mobily od Siemense, které se zvládly zresetovat vždycky 2 roky a pár týdnů k tomu po zakoupení - takže hurá do obchodu, roztočit spotřebu. Některé výrobky to holt uspěchají, zlikvidují samy sebe dřív, než mají, a s těmi pak chodíme na reklamace, k nespokojenosti výrobců. Problém je, když poslání na reklamaci vyjde dráž, než na kolik by přišla koupě nového kusu - to bude asi problém i Parnisů a jim podobných klenotů...

Odesláno
ty wolle..sem koukal na ty jejich stránky Parnis...tam je všecko..od AP přes Bell a Ross, Panerai, IWC, Rolex, Omega a já nevím co všecko..to je masakr :)

Když vono to tak láká a svědí...

Odesláno
Parnis Power reserve jsou super. Dělají +10 s za 24 hodin. Všichni mi je chválí a ptají se kolik stály a typují tak cca. 10000Kč. Akorát musím pořešit jiný řemínek.... K tomu strojku Sea-gull jsem se dočetl, že mám mít 38 kamenů, je to možné???

Tak to je paráda,když tipuji za čínu 10 tisíc! To musíš mít velkou radost a dobrý pocit :notworthy: K těm kamenům, no já mám v Unitasu polovinu ,bohužel. Přece je jasný ,že čím víc pruhů,tím víc Adidas!!

Odesláno
Tak to je paráda,když tipuji za čínu 10 tisíc! To musíš mít velkou radost a dobrý pocit :notworthy: K těm kamenům, no já mám v Unitasu polovinu ,bohužel. Přece je jasný ,že čím víc pruhů,tím víc Adidas!!

Rej si do sebe :thumbsdown_anim: .... Jestli máš problém, tak si dojdi k doktorovi, možná ti pomůže... Bohůžel nechci nosit do práce Steinharty, nechci si je zničit, tak jsem si pořídil výše uvedené PARNISI, u nich mi nevadí, když si je poškodím... Hawk....

Odesláno
Rej si do sebe :thumbsdown_anim: .... Jestli máš problém, tak si dojdi k doktorovi, možná ti pomůže... Bohůžel nechci nosit do práce Steinharty, nechci si je zničit, tak jsem si pořídil výše uvedené PARNISI, u nich mi nevadí, když si je poškodím... Hawk....

Podívej,rozčilování Ti nepomůže.Taky při práci nemůžu mít Steiharty,tak to chápu.Ale radši bych pořídil třeba Poljoty nebo něco, co si na nic nehraje,nebo bych doporučil solidní kvarcky.Při práci mechaniky trpí daleko víc. A nemusím přemýšlet,kdo rozumí hodinkám a uvidí co mám na ruce. Ale možná to píšu zbytečně,protože na to časem přijdeš sám.

Příklad: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=23876

Návštěvník YPO?
Odesláno
Podívej,rozčilování Ti nepomůže.Taky při práci nemůžu mít Steiharty,tak to chápu.Ale radši bych pořídil třeba Poljoty nebo něco, co si na nic nehraje,nebo bych doporučil solidní kvarcky.Při práci mechaniky trpí daleko víc. A nemusím přemýšlet,kdo rozumí hodinkám a uvidí co mám na ruce. Ale možná to píšu zbytečně,protože na to časem přijdeš sám.

no woni sou hlavně tyhle diskuze o hovně a dost přízemní ---- ráno si nasadím JLC na pařát - v poledne jsem v závěji a musím nasadit řetěz na pneumatiku - takže sundám JLC nasadím G shocky, nasadím řetez , sundám Gshocky, nasadím JLC a jedu dál - pak se to všechno opakuje u sundání řetězů = ROFL týdne = tohle by dělal jenom nukleární debil - diskuze o hodinkách na práci jsou o hovně a všichni to tady vědí ( je to jenom laciná obhajoba toho proč si koupit s.h.i.t.)

Odesláno
no woni sou hlavně tyhle diskuze o hovně a dost přízemní ---- ráno si nasadím JLC na pařát - v poledne jsem v závěji a musím nasadit řetěz na pneumatiku - takže sundám JLC nasadím G shocky, nasadím řetez , sundám Gshocky, nasadím JLC a jedu dál - pak se to všechno opakuje u sundání řetězů = ROFL týdne = tohle by dělal jenom nukleární debil - diskuze o hodinkách na práci jsou o hovně a všichni to tady vědí ( je to jenom laciná obhajoba toho proč si koupit s.h.i.t.)

Možná jsi to blbě pochopil,protože jsi nemluvil o práci ,ale o nasazení řetězu. Práce znamená,že od rána do odpoledne by Steinharty na mojí ruce byly v ohrožení. A ne každý se živí bušením do klávesnice,nebo podobnou činností. A tom jsem psal já a předpokládám že i Cedric. Takže : Hodinky na práci mají opodstatnění ,i když se Ti to možná zdá neuvěřitelný.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...