Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO?
Odesláno
Možná jsi to blbě pochopil,protože jsi nemluvil o práci ,ale o nasazení řetězu. Práce znamená,že od rána do odpoledne by Steinharty na mojí ruce byly v ohrožení. A ne každý se živí bušením do klávesnice,nebo podobnou činností. A tom jsem psal já a předpokládám že i Cedric. Takže : Hodinky na práci mají opodstatnění ,i když se Ti to možná zdá neuvěřitelný.

určitě a který to jsou ? - určitě ne Parnis (možná jsem nepobral souvislost tak sry)

• Odpovědi 413
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
no woni sou hlavně tyhle diskuze o hovně a dost přízemní ---- ráno si nasadím JLC na pařát - v poledne jsem v závěji a musím nasadit řetěz na pneumatiku - takže sundám JLC nasadím G shocky, nasadím řetez , sundám Gshocky, nasadím JLC a jedu dál - pak se to všechno opakuje u sundání řetězů = ROFL týdne = tohle by dělal jenom nukleární debil - diskuze o hodinkách na práci jsou o hovně a všichni to tady vědí ( je to jenom laciná obhajoba toho proč si koupit s.h.i.t.)

hele wolle...to jako G-čka jsou shit?????? :boxing:

Odesláno
určitě a který to jsou ? - určitě ne Parnis (možná jsem nepobral souvislost tak sry)

Tak jo,už jsem to psal,ale ještě jednou.Parnisy jsem taky zavrhl,snad v mechanikách Poljot,nebo Seiko ( např. 5) ale na práci třeba Traser z druhý ruky,nebo něco podobnýho.

Odesláno
no woni sou hlavně tyhle diskuze o hovně a dost přízemní ---- ráno si nasadím JLC na pařát - v poledne jsem v závěji a musím nasadit řetěz na pneumatiku - takže sundám JLC nasadím G shocky, nasadím řetez , sundám Gshocky, nasadím JLC a jedu dál - pak se to všechno opakuje u sundání řetězů = ROFL týdne = tohle by dělal jenom nukleární debil - diskuze o hodinkách na práci jsou o hovně a všichni to tady vědí ( je to jenom laciná obhajoba toho proč si koupit s.h.i.t.)

:lol2: wole, a nedela to nahodou takhle bandicoot? :lol2:

Návštěvník YPO?
Odesláno
hele wolle...to jako G-čka jsou ****?????? :boxing:

jsou - nemá smysl si nic nalhávat - na druhou stranu to jsou téměř nezničitelné hodinky, které se hodí k tomu bucharu apod. - osobně proti nim nic nemám - pouze mě sere, když někdo prezentuje " koupil jsem si parnis jako pracovní hodinky" = píčovina x malost ducha a osobnosti

Odesláno

Jsou lidé, pro které je v některých případech škoda i Traser z druhé ruky. Proto můj otec dostal na věci kolem chaty právě Parnisy, bolí jejich poškození finančně méně. Už zlikvidoval dvoje LumiNox (serie 3007 a 3053), tak má Parnisy a kupodivu, vydržely mu déle, ikdyž jsem je již drobně opravoval.

Pro zasmání jedna fotka z Turecka (pro šťouraly, nekoupil jsem tam opravdu nic...).

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
Rej si do sebe :thumbsdown_anim: .... Jestli máš problém, tak si dojdi k doktorovi, možná ti pomůže... Bohůžel nechci nosit do práce Steinharty, nechci si je zničit, tak jsem si pořídil výše uvedené PARNISI, u nich mi nevadí, když si je poškodím... Hawk....

Tohle mi mozkovna vůbec nebere :suicide_anim: Máš doma Steinharty(kdy já budu mít na tak drahé hodinky?) a koupíš si Parnisi? Já finančně nemám na hodinky za 10tis. a víc,ale určitě si Parnis nekoupím a takové výmluvy že si je zníčim to nežeru.Určitě se dají koupit lévné a dobré hodinky (Casio,Festina,Timex atd.)

Odesláno
Tohle mi mozkovna vůbec nebere :suicide_anim: Máš doma Steinharty(kdy já budu mít na tak drahé hodinky?) a koupíš si Parnisi? Já finančně nemám na hodinky za 10tis. a víc,ale určitě si Parnis nekoupím a takové výmluvy že si je zníčim to nežeru.Určitě se dají koupit lévné a dobré hodinky (Casio,Festina,Timex atd.)

Jo, přesně tak, je to otázka duševního zdraví. Hele, polofejkaři, představte si, že tady to je fórum milovníků dobrého jídla a najednou se tady začnou objevovat tipy na buřty ze separátu za 30,-Kč/kg, výkřiky typu "taky se toho nažereš, a jak.." nebo "kurva a co mám jako dělat, když nemám každej den na stejk". No, chcípnout se na to asi nedá ale občas může jednomu pěkně smrdět z huby.

Odesláno
no woni sou hlavně tyhle diskuze o hovně a dost přízemní ---- ráno si nasadím JLC na pařát - v poledne jsem v závěji a musím nasadit řetěz na pneumatiku - takže sundám JLC nasadím G shocky, nasadím řetez , sundám Gshocky, nasadím JLC a jedu dál - pak se to všechno opakuje u sundání řetězů ......

No, a na to všechno přece máš bondovky, ne? :lol2: :lol2:

Odesláno

a že sem lezete vy zapřísáhlí odpůrci Parnisů, není vám to proti srsti vůbec lízt do diskuze o čínských hodinkách? Nemáte z toho kopřivku, nebo tak něco? Mě se Parnisy líbí a proto jsem si je koupil a je mi úplně ****, že z toho máte špatné spaní. A tímto se zastávám všech nás, pro vás vznešené, podřadných živlů zde na fóru :rifle:

Odesláno
a že sem lezete vy zapřísáhlí odpůrci Parnisů, není vám to proti srsti vůbec lízt do diskuze o čínských hodinkách? Nemáte z toho kopřivku, nebo tak něco? Mě se Parnisy líbí a proto jsem si je koupil a je mi úplně ****, že z toho máte špatné spaní. A tímto se zastávám všech nás, pro vás vznešené, podřadných živlů zde na fóru :rifle:

Koukám, mučedníku, že z toho máš špatný spaní spíš ty, ne? :D :D :D

Odesláno

Možná by nebylo od věci založit nějaké Chinaforum.Tam ať si probírají vše co Číńani dokážou obšlehnout,jak je to pěkné,kvalitní a za jak dobrou cenu.Zbytečně se tu potom lidičky rozčilují a jsou na sebe zlí a to neprospívá našemu zdraví. :thumbsup_anim:

Hláška dne: A tímto se zastávám všech nás, pro vás vznešené, podřadných živlů zde na fóru (veteran) Pěkné jak z nějakého Čínského sjezdu UV.

Odesláno
Jo, přesně tak, je to otázka duševního zdraví. Hele, polofejkaři, představte si, že tady to je fórum milovníků dobrého jídla a najednou se tady začnou objevovat tipy na buřty ze separátu za 30,-Kč/kg, výkřiky typu "taky se toho nažereš, a jak.." nebo "kurva a co mám jako dělat, když nemám každej den na stejk". No, chcípnout se na to asi nedá ale občas může jednomu pěkně smrdět z huby.

sice nejsem moc ostřílenej člen atd, ale pod tohle bych se podepsal

Odesláno
mne sa uz uhniezdili,su fakt pekne :smile_anim:

Tak vcera som konecne kupil v Auparku novy remen na moje nove Parnisy(original je cista katastrofa,neda sa nosit ani kvoli vzhladu,ani kvoli pohodliu).

Tak som ich vybavil :D remenom Hirsch Liberty za 24 ? a som z neho uneseny,je paradny a hodinkam dal iny rozmer :eek: .

Inak Aupark pre Blavakov a okolie mozem len odporucit,tolko remenov(kvalitnych a peknych)som este pokope nevidel.

A teraz zopar ilustracnych foto(sorry za kvalitu,fotene vecer):

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
Krásný hodinky a ten řemen k nim vyloženě sedí :thumbsup_anim:

Velmi pekne dakujem :cheers: ,velmi sa im tesim,aj remenu,som rad,ze si mi to pochvalil,

hlavne ked tu na fore panuje taka averzia,az nenavist k cinskym hodinkam,

ale(za toto ma dotrhaju na kusy :crutch: ) pre mna je fejk to,ak sa na hodinky napise

Breitling,Omega atd. a pritom nie je, je to len obycajny smejd.

Inak povodne som tam chcel dat cierny remen z bielym presitim,ale nemali,a som rad,

ta hneda prirodna je neskutocne krasna a sexi.

Este raz dakujem :cheers:

Návštěvník YPO?
Odesláno
Velmi pekne dakujem :cheers: ,velmi sa im tesim,aj remenu,som rad,ze si mi to pochvalil,

hlavne ked tu na fore panuje taka averzia,az nenavist k cinskym hodinkam,

ale(za toto ma dotrhaju na kusy :crutch: ) pre mna je fejk to,ak sa na hodinky napise

Breitling,Omega atd. a pritom nie je, je to len obycajny smejd.

Inak povodne som tam chcel dat cierny remen z bielym presitim,ale nemali,a som rad,

ta hneda prirodna je neskutocne krasna a sexi.

Este raz dakujem :cheers:

asi nemá smysl se tady tahat za slovíčka na ciferníku, ale když už si to nakousl:

Chronometr je označení hodin a hodinek, které splňují nejvyšší normu přesnosti.

Certifikaci chronometr uděluje Swiss Official Chronometer Control (COSC ? Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres).

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...